![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jutrooo curee☺️
Ja sam u terminuuuu☺️🥰🥰🥰
Morala sam upast kao padobranac, toliko sam sretna i toliki mi je kamen sa srca pao sto sam dogurala dovdje🎊🎉
Bravoo🥰🥰🥰🥰 ja sam 37+0 u srijedu pa cekam tu srijedu, ali mislim da ce biti sve ok. Sve mi se na kraju cini da od puste brige da ne bude malac ranije dosao, da na kraju nece htjet van. 😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutrooo curee☺️
Ja sam u terminuuuu☺️🥰🥰🥰
Morala sam upast kao padobranac, toliko sam sretna i toliki mi je kamen sa srca pao sto sam dogurala dovdje🎊🎉
E pa cestitam sto si u terminu 😀🥳🥳🥳🥳
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutrooo curee☺️
Ja sam u terminuuuu☺️🥰🥰🥰
Bravoo🥰🥰🥰🥰 ja sam 37+0 u srijedu pa cekam tu srijedu, ali mislim da ce biti sve ok. Sve mi se na kraju cini da od puste brige da ne bude malac ranije dosao, da na kraju nece htjet van. 😂
Da,da to si i ja mislim. Koliko su me cijelu trudnocu plasili sa svime na kraju cu prenjeti 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvala vam cure❤️❤️🥰🥰
Koliko se cinilo daleko, dogurala🥰
Kad se sjetim sve vase podrske i bodrenja, puno puta ste me podigle kad bi me svladale sumnje hocu ili necu dogurati🙈
Cure koje cekate isto taj 37+0, ovaj tjedan je vas, iza vrata jos koji dan, onda smo bez brige🥰
A kosti, i meni se sve raspada😂 Jucer sa muzem i malom obavila nabavku za iducih mjesec dana, da ne moram razmisljati sta imam sta nemam😂
A sinoc kad smo se vracali kaze muz "nemoj sad da te moraju tjerat da rodis tamo, jos ce mi godisnji proc sto sam uzeo da idem na porod a da se ti zacementiras"😂😂 Bas mi je bio smijesan i simpatican😂
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
A kako vasi muskarci izdrze? 🤣🤣
Ja se nudim, on nece. Nek se snalazi onda sam😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, kakvo grlo treba uzeti kod bocica za pocetak?
Usko ili siroko? Gledam da narucim dr.brown's, pa sam opet malo pogubljena 🙈
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ja ti ne mogu puno pomoć, ali evo ja sam uzela od Tommee Tippee anti colic breast-like bočice za novorođenčad. Kod njih je široko grlo.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Usko je najcesce za bebe manje porodajne tezine i nedonoscad.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Cure, svrbi li vas stomak? Meni baš počelo nervozu stvarat, ali vidim da mi je koža sve više nategnuta i ne mogu koliko me svrbi, najviše oko pupka i to uglavnom predvečer. Namažem sa ovim MAMA kremama ali nema neke pomoći
Jedva čekam rodit
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure, svrbi li vas stomak? Meni baš počelo nervozu stvarat, ali vidim da mi je koža sve više nategnuta i ne mogu koliko me svrbi, najviše oko pupka i to uglavnom predvečer. Namažem sa ovim MAMA kremama ali nema neke pomoći
Jedva čekam rodit
Je je, koza se siri u svrbi
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji