Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    13. Studeni 2022. 13:15

Angeleyes

Cure, svrbi li vas stomak? Meni baš počelo nervozu stvarat, ali vidim da mi je koža sve više nategnuta i ne mogu koliko me svrbi, najviše oko pupka i to uglavnom predvečer. Namažem sa ovim MAMA kremama ali nema neke pomoći
    Jedva čekam rodit

I mene isto svrbi ja se mažem uljima ali ništa 😅to je sada vise pred kraj jer beba svaki dan dobiva na težini pa je i stomak sve veći 🤰😄 bar mislim i ja isto jedva čekam da rodim u srijedu idem u bolnicu na pregled 😅a u četvrtak ulazimo u 39 tjedan 🙈ne mogu vjerovati da ću ja rodit 🙈 uskoro 

Angeleyes
    13. Studeni 2022. 13:24

snowwhite1410

Angeleyes

Cure, svrbi li vas stomak? Meni baš počelo nervozu stvarat, ali vidim da mi je koža sve više nategnuta i ne mogu koliko me svrbi, najviše oko pupka i to uglavnom predvečer. Namažem sa ovim MAMA kremama ali nema neke pomoći
    Jedva čekam rodit

I mene isto svrbi ja se mažem uljima ali ništa 😅to je sada vise pred kraj jer beba svaki dan dobiva na težini pa je i stomak sve veći 🤰😄 bar mislim i ja isto jedva čekam da rodim u srijedu idem u bolnicu na pregled 😅a u četvrtak ulazimo u 39 tjedan 🙈ne mogu vjerovati da ću ja rodit 🙈 uskoro

Je je i meni je to nestvarno, sutra sam u ginekologice pa me baš zanima stanje dole. Baš sad osjetim da beba ubrzano dobiva na kilaži i treba mi dizalica za ustat se iz kreveta, a mjehur je katastrofa. Još sam i na antibioticima, nikad kraja. U svakom slučaju, živile sve mi koje smo u terminu (i one koje će tek bit) 🥂🥂🥂!!!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    13. Studeni 2022. 13:29

Vidim kod razigrane nista još ! Evo mene 34+4, mučnine , malaksalost bas sam nikakva. Nemam energije nista, sumnjam na nedostatak željeza iako pijem sirup medutim zadnji tjedan sam ostala bez vitamina c ,zaboravila kupiti pa se možda to ne apsorbira kako bi trebalo. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    13. Studeni 2022. 13:44

ribic

Salvatore19

Cure, kakvo grlo treba uzeti kod bocica za pocetak?
    Usko ili siroko? Gledam da narucim dr.brown's, pa sam opet malo pogubljena 🙈

Usko je najcesce za bebe manje porodajne tezine i nedonoscad.

Hvala! 🥰
    Mene ponekad isto svrbi koza, ali mazem se s melem mama kremom, i onda je lakse. Zasad nisam dobila strije, vidjet cemo do kraja kako ce ici. 
    Svi polako ulazimo u finale! Zadnjih par dana sam dobila tak neki nalet energije, ne znam ni sama otkuda. Mogu i hodati i raditi i sve, a do sad bi me sve bolilo i samo bi kukala. Cak sam oprala i prozore neki dan. Mogu i spavati po noci. Cudno mi to sve nekako 🙈 ne znam dal da se veselim ili brinem haha. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    13. Studeni 2022. 14:01

Ja sam mislila da rađam na wcu maloprije, nek sam se ja zalila kako sam bila 5 put na dan, prizvala sam svojeg najdražeg, zatvor. 
    Dijete si donese igracke u wc i igra se dok ja sjedim 1h i cekam😂😂. 
    Mi cekamo s seksom tam 38, 39 tt jer od ovog raspadnog stanja ja imam osjecaj da bi se porodila da nesto uđe u mene 😂😂. Znam da nije tako, ali eto 😂
    I mi smo obavili danas soping ali nema sanse da bude dosta za mj dana 😂

Lavendera
    13. Studeni 2022. 19:45

Lonmi

Ja sam mislila da rađam na wcu maloprije, nek sam se ja zalila kako sam bila 5 put na dan, prizvala sam svojeg najdražeg, zatvor.
    Dijete si donese igracke u wc i igra se dok ja sjedim 1h i cekam😂😂.
    Mi cekamo s seksom tam 38, 39 tt jer od ovog raspadnog stanja ja imam osjecaj da bi se porodila da nesto uđe u mene 😂😂. Znam da nije tako, ali eto 😂
    I mi smo obavili danas soping ali nema sanse da bude dosta za mj dana 😂

Hahahahah dijete si naslo zanimaciju pa ti mama sad gledaj😂
    Ja vec par dana po 4-5 puta na wc tijekom dana, a isto ke zatvor mucio, sad evo znaci zadnjih par dana ovako🤦🏻‍♀️

Ja cu vidjet sta ce sutra reci na pregledu, kakve su mi dalje prognoze i jel smijemo mi sta od toga prakticirati ili se i dalje samo gledamo😂😂😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

razigrana
    13. Studeni 2022. 20:09

Ja cu poludjeti 😭😭😭

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    13. Studeni 2022. 20:12

razigrana

Ja cu poludjeti 😭😭😭

Jel ima kakvih naznaka dali te boli nešto 😅možda samo krene kada se opustiš 🙈po noći zna krenuti kada se žena opusti 🤞💗 držim fige i da ako krene da bude sve ok 😊

razigrana
    13. Studeni 2022. 20:28

Ne mogu se opustiti jer me svi zivi ispituju jesam li rodila pa valjda cu javiti 😭. I jos kad me pitaju kako sam... a ne znam vise

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    13. Studeni 2022. 20:35

razigrana

Ne mogu se opustiti jer me svi zivi ispituju jesam li rodila pa valjda cu javiti 😭. I jos kad me pitaju kako sam… a ne znam vise

Ma pusti sve 😅😅otkaci briga te ☺️ krenuti će to kada beba odluči da je spremna ali vjerujem ti da ti je dosta meni je već sada a još nisam u terminu 😅mislim termin mi je 01.12 😅mogu mislit kako se osjećaš to ti se sve mješa osjećaji ja ni ne znam kako ću podnijeti 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.