Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baćo
    01. Studeni 2022. 17:37

Meni su za sad, svaki put mjereno, bebi noge duze za 4tjedna 😅😅 stvarno ne znam koja je to velicina i sta da pripremim. A glava i stomak manji za 7 dana 😅 mislim se, kakva je to građa u bebe,  kuku meni 🫣😂

24.12.2022. 💙

Baćo
    01. Studeni 2022. 17:39

Znam da ste pisale ali nisam skuzila. Zbog cega se desava da mi se nekako stvrdne stomak i da tad imam manje zraka. Dok lezim uglavnom tako bude. Ako se malo dignem na ruke odmah mi je lakse. I tako mi je vec par tjedana. Sad sam 33tj 

24.12.2022. 💙

• klarolina
    01. Studeni 2022. 17:52

Baćo

Znam da ste pisale ali nisam skuzila. Zbog cega se desava da mi se nekako stvrdne stomak i da tad imam manje zraka. Dok lezim uglavnom tako bude. Ako se malo dignem na ruke odmah mi je lakse. I tako mi je vec par tjedana. Sad sam 33tj

I meni se periodično stvrdne trbuh, baš mogu napipati rubove maternice i tvrda je ko kamen, traje 20-30 sekundi i onda stane. 30tt
    Pretpostavljam da su to one braxton hicks kontrakcije, jedino me je strah jer imam skraćeni cerviks i koliko god ga one ne bi smjele skraćivati i otvarati, ima slučajeva kad se to ipak događa 😅 al kažu da je to normalno i da se maternica tako priprema za grand finale 

Lonmi
    01. Studeni 2022. 18:08

Lavendera mene je bas psihicki slomio taj zadnji pregled. Nalaz mi uopce nije los, osjecala sam se poletno, puno energije i svega i uopce taj pritisak nisam dozivljavala. Spomenula sam joj ga zato jer me pitala kako sam. Zadnjih 2 dana sam potonula zbog tih bolova. Hoce sad i taj 11.mj proci. 
    Ja uglavnom mislim da sam toliko lose samo zato jer se ne mogu posvetiti djetetu koliko bi htjela. To me bas baci, a ti bolovi su uzas. I meni je prva trudnoca bila puno laksa fizicki. Ti bolovi u zdjelici su zato jer su jako nisko, ja se pitam kako ce biti kad dođu do kakvih 3 kg 😬😳. Jel moze pritisak biti jaci? 
    Ajetam u potpunosti te razumijem, ma ne mirujem ni ja bas, nije mi rekla strogo, ali opet ne mogu kao prije, a dijete nauceno 500 put na dan ici van, pa da ju ganjam i tako. Istina, ne mora liječnik nista reci, ionako se povremeno ne mozemo dici.
    Ja drzim fige za jos jedan nalet energije prije poroda.
    Bar da generalku napravim, jer tko ce kraj 2 tintilinica.
    .
    A da, velicine odjece. Sve ovisi i di kupis. Ja imam par komada velicine 56 iz Kika i maleni su kao i ovaj 50 iz Ethereala koji sam uzela za izlazak iz rodilista 😂. 

Baćo
    01. Studeni 2022. 18:08

klarolina

Baćo

I meni se periodično stvrdne trbuh, baš mogu napipati rubove maternice i tvrda je ko kamen, traje 20-30 sekundi i onda stane. 30tt
    Pretpostavljam da su to one braxton hicks kontrakcije, jedino me je strah jer imam skraćeni cerviks i koliko god ga one ne bi smjele skraćivati i otvarati, ima slučajeva kad se to ipak događa 😅 al kažu da je to normalno i da se maternica tako priprema za grand finale

Samo da grand finale ne budu ubrzo 😅 . Bas tako traje 20-30s. Isto. Vjv je to onda normalnoo za te tt

24.12.2022. 💙

ancy2010
    01. Studeni 2022. 19:19

Baćo

klarolina

Baćo

Samo da grand finale ne budu ubrzo 😅 . Bas tako traje 20-30s. Isto. Vjv je to onda normalnoo za te tt

Tako je i meni svakodnevno po par puta, stvrdne mi se stomak i nekad imam i grčeve u donjem dijelu ko da ću svaki čas dobit menst. Dogodilo mi se taman
     kad sam bila na ctg-u i nije pokazalo trudove tako da su to Bh kontrakcije..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Queen_of_North
    01. Studeni 2022. 19:35

Sto se tice robice imam sve 56 i 62, sin je bio dug 55 cm pa pretpostavljam da ce i ovaj tako, tata je visok pa.... 😀
    Ja sam nekako danas psihicki lose, pokusavam iskoristiti vrijeme s muzem i sinom, kao lijepo je vrijeme i vkerojatno nece jos dugo tako a ja sam toliko umorna i sve me boli, lose se osjecam... Bas mi je danas doslo do zasicenja trudnocom, voljela bih da sam danas 39 tjedan i da odbrojavam... A sada sam 35 tjedan i imam osjecaj da nece nikad😂 mislim znam da hoce i da ce mi biti panika kao joj priblizava se porod, ali i ovako mi nekako predugo traje, ne znam...
    Nekako sam se sve vrijeme dobro drzala a sada imam dojam da se raspadam, dolje me sve boli, vrlo brzo se umaram i tako dalje.. znam da je faza i pretpostavljam brzo prolazno, ali ne mogu si pomoci u osjecanju down osim sto zelim da mi vrijeme sto brze prodje....

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• ikica_90
    02. Studeni 2022. 07:19

Keti91 drži nam se i vjerujem da će sve biti ok da ćeš uspijeti dogovoriti carski sa normalnim doktorom 😊
    ________
    Što se tiče ovih bh kontrakcija ja neki put osim toga da mi se trbuh ful stvrdne, osjećam i neke kao grčeve, a nekad mi se čini da osjetim i maloga kako se miče za vrijeme kontrakcije. Jel to moguće da osjetim i maloga za vrijeme kontrakcija ili je to sve zapravo od kontrakcija? Hvala

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

NanaJ
    02. Studeni 2022. 07:45

Cure da li vas svrbi tijelo? Mene u nazad dva dana toliko svrbi cijelo tijelo da mi dode da iskocim iz koze. Poslala sam mail ginelologu da mi piati uputnice za jetrene enzime i zucnu kiselinu da nebi slucajno bila kolestaza 😓

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

razigrana
    02. Studeni 2022. 08:10

Cure, znate li je li ok otici na secernu depilaciju tjedan prije poroda? Je li to netko radio?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.