Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    26. Listopad 2022. 12:23

BlairWaldorf

razigrana

Testirala sam se na kucni test, negativna sam.
    Ne znam od ceg to znojenje po noci, al bas je uzas.

I ja sam se sinoć oznojila ! Jbt zaboravila ja na to 🤷 sad ste mi dozvale sinoćno pamćenje iz polusna. Ugl. dižem se po tko zna koji put na WC i primim se oko vrata mi mokro mislim si zasto sam tako oznojna…

A i to odlazenje na wc vise po tko zna koji put 🤣🤣🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

NanaJ
    26. Listopad 2022. 12:24

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

ribic

A bitna i tezina. Dve kutije su i svaka po 50 kg. Necemo bas 100 kg na rub gepeka i onda tak otvoreno vozit. A u auto ne stane i sa sklopljenim sicevima - ide 2 m…

Ja sam ti dopeljala cijeli ormar visine 2,5 m znaci njihov najvisi i duzine 2 metra u autu iz zagreba u zagorje. Nis ne bude otvoreno, ali je caka da ide tipa samo muz, spusti sva sjedala, prednje sjedalo polegne prema nazad skine uzglavlje i te 2 najduze kutije stavi sa te strane skrooz do sajbe a ostalo poslozi sa lijeve. 2 ormara tak dopeljala doma 😂 dobro ja sam inace luda pa mi svasta i padne na pamet hahahaha a i bila sam skrta njima platit 600 kn dostave 🫣😁

Hahaha… a da, mi novi auto uzeli prije 3tt pa necemo bas kerefeke izvodit.. al zato stavila sve zivo i nezivo odmah u kosaricu.😂😂 pa kad dajem 299 kn da ima smisla😀

Hahahaha ja sam morala isprobat nase aute tj isprobat njihove granice 😂😂😂😂 naravno da muz nije znao sve dok ormari nisu bili doma 😂😂😂

Haha, kraljica. Moj mi sad objasnio da 100 kg previse kad se spusti tak naslon suvozackog sica 😂😂😂

Jbg, odustajem 😂😂

Hahahahah zato ja svom nisam nista rekla jer mi svaku moju ideju pobije i onda ja lijepo napravim po svom pa mu kazem kad je sve gotovo 😂😂😂😂😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

BlairWaldorf
    26. Listopad 2022. 12:26

ribic

BlairWaldorf

ribic

NanaJ

ribic

A bitna i tezina. Dve kutije su i svaka po 50 kg. Necemo bas 100 kg na rub gepeka i onda tak otvoreno vozit. A u auto ne stane i sa sklopljenim sicevima - ide 2 m…

Ja sam ti dopeljala cijeli ormar visine 2,5 m znaci njihov najvisi i duzine 2 metra u autu iz zagreba u zagorje. Nis ne bude otvoreno, ali je caka da ide tipa samo muz, spusti sva sjedala, prednje sjedalo polegne prema nazad skine uzglavlje i te 2 najduze kutije stavi sa te strane skrooz do sajbe a ostalo poslozi sa lijeve. 2 ormara tak dopeljala doma 😂 dobro ja sam inace luda pa mi svasta i padne na pamet hahahaha a i bila sam skrta njima platit 600 kn dostave 🫣😁

Hahaha… a da, mi novi auto uzeli prije 3tt pa necemo bas kerefeke izvodit.. al zato stavila sve zivo i nezivo odmah u kosaricu.😂😂 pa kad dajem 299 kn da ima smisla😀

Koji ste auto uzeli ? I nas to čeka 😀

Skodu Superb. Trebamo veliki gepek (blizanacka kolica i dve kosare) i iza mjesta za dve sjedalice s isofixom i psa 😂😂

Uuuu odlično je. Karavani su mi zakon !

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    26. Listopad 2022. 12:34

Pozz evo da se i ja javim bili smo na ctg-u opet sljedeci tjedan vjerovatno ostajem u bolnicu jer ici cu na carski rafi svoje kicme,jer kaze doktorica da je rizicno za mene da idem na prirodno..
    U petak neurokirurg ce odluciti pa ce mi onda dati termin za carski

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💜Medenko
    26. Listopad 2022. 12:38

ribic

💜Medenko

ribic

kanapeic

💜Medenko

Ima li možda koja curka da će roditi u Vinogradskoj?Želim da muž bude samnom..traže covid test koji vrijedi 48h,pa se ja sad pitam..ok ako rodim u terminu..pa već zna pred kraj kad da ga napravi…ali šta ako bude prije🙄🤦🏽‍♀️

Poznanica je nedavno rodila u Vinogradskog i uzeli su bris mužu kad su dosli u bolnicu i kasnije ga nitko nista nije pitao niti spominjao ama bas nista, samo su mu rekli da ide s njom, a porod je trajao poprilicno dugo… Tako da valjda nisu tako strogi sto se toga tice

To je imala srece… Inace to ne rade…. sad mi rodile 4 curke i svi su morali svoje testove. Al neka pita na kontroli iducoj ..

Thanks curke pitat ću😉10.11. mi je zadnji pregled kod moje ginice pa prelazim u Vinogradsku😚

Kad ti je termin? Ne vidi se na onoj trakici

imam mužev Mac nemam pojma skoro niš na njemu🤭pola tog ni ne skužim da se ne vidi🤦🏽‍♀️🤪
    31.12.Stara godina🤩😍...tako blizu a tako daleko❣️

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

• ribic
    26. Listopad 2022. 12:49

BlairWaldorf

ribic

BlairWaldorf

ribic

NanaJ

ribic

Koji ste auto uzeli ? I nas to čeka 😀

Skodu Superb. Trebamo veliki gepek (blizanacka kolica i dve kosare) i iza mjesta za dve sjedalice s isofixom i psa 😂😂

Uuuu odlično je. Karavani su mi zakon !

S tim da smo mi limuzinsku verziju, nismo karavan :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    26. Listopad 2022. 12:52

razigrana

BlairWaldorf

razigrana

Testirala sam se na kucni test, negativna sam.
    Ne znam od ceg to znojenje po noci, al bas je uzas.

I ja sam se sinoć oznojila ! Jbt zaboravila ja na to 🤷 sad ste mi dozvale sinoćno pamćenje iz polusna. Ugl. dižem se po tko zna koji put na WC i primim se oko vrata mi mokro mislim si zasto sam tako oznojna…

A i to odlazenje na wc vise po tko zna koji put 🤣🤣🤣

Ja sam nasla rjesenje (za noc)… stavila sam pod guzu jastuk (znaci povisena karlica) i gravitacija bebe prema zeludcu (zeznuto za zgaravicu) al nije na mjehur i cerviks. I bome piskim 1x po noci sad zadnje dve veceri

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    26. Listopad 2022. 12:59

keti91

Pozz evo da se i ja javim bili smo na ctg-u opet sljedeci tjedan vjerovatno ostajem u bolnicu jer ici cu na carski rafi svoje kicme,jer kaze doktorica da je rizicno za mene da idem na prirodno..
    U petak neurokirurg ce odluciti pa ce mi onda dati termin za carski

Bitno da je sve ok ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

buhtlica23
    26. Listopad 2022. 13:08

Evo cure da se javim, pregled prosao, nije mi ipak curila plodna voda, kaze dr da je glavom ravno na mjehuru. Tako da je ipak to uzrok mokrih gaca 😂
    Ctg odlican, uloziva za vrh prsta, zatvorena. Za tjedan dana opet pregled +uzv danas je samo protoke gledala. I opet 24h urin skupljam 🙄 ali eto sve u svemu je sve ok.
    Ketii drzim fige da sve bude uredu ☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    26. Listopad 2022. 13:19

buhtlica23

Evo cure da se javim, pregled prosao, nije mi ipak curila plodna voda, kaze dr da je glavom ravno na mjehuru. Tako da je ipak to uzrok mokrih gaca 😂
    Ctg odlican, uloziva za vrh prsta, zatvorena. Za tjedan dana opet pregled +uzv danas je samo protoke gledala. I opet 24h urin skupljam 🙄 ali eto sve u svemu je sve ok.
    Ketii drzim fige da sve bude uredu ☺️

Supeeer💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani