Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doryna29
    26. Listopad 2022. 11:21

razigrana

Cure, je li itko cuo za grlobolju 2 tjedna pred porod? Odjeeeeednom me nocas uhvatilo, jedva gutam, ali znaci odjednom :( :(.

Ja nisam bas pred porod, ali mene je samo odjednom krenulo bolit grlo i testirala sam se jer sam morala na pregled u bolnicu i pozitivna -.- Onda su me sestre pitale zasto sam se uopce isla testirati 😂
    Ugl proslo je za 2 dana - med, limun, caj...

razigrana
    26. Listopad 2022. 11:32

Cure, znojite li se preko noci? Tipa da kad se probudite za wc ili nesto, budete bas znojne? Meni se to pocelo dogadati, mozda je od juzine 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    26. Listopad 2022. 11:46

Testirala sam se na kucni test, negativna sam.
    Ne znam od ceg to znojenje po noci, al bas je uzas.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    26. Listopad 2022. 11:50

ribic

NanaJ

ribic

A bitna i tezina. Dve kutije su i svaka po 50 kg. Necemo bas 100 kg na rub gepeka i onda tak otvoreno vozit. A u auto ne stane i sa sklopljenim sicevima - ide 2 m…

Ja sam ti dopeljala cijeli ormar visine 2,5 m znaci njihov najvisi i duzine 2 metra u autu iz zagreba u zagorje. Nis ne bude otvoreno, ali je caka da ide tipa samo muz, spusti sva sjedala, prednje sjedalo polegne prema nazad skine uzglavlje i te 2 najduze kutije stavi sa te strane skrooz do sajbe a ostalo poslozi sa lijeve. 2 ormara tak dopeljala doma 😂 dobro ja sam inace luda pa mi svasta i padne na pamet hahahaha a i bila sam skrta njima platit 600 kn dostave 🫣😁

Hahaha… a da, mi novi auto uzeli prije 3tt pa necemo bas kerefeke izvodit.. al zato stavila sve zivo i nezivo odmah u kosaricu.😂😂 pa kad dajem 299 kn da ima smisla😀

Koji ste auto uzeli ? I nas to čeka 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Listopad 2022. 11:51

Planiram uzeti onaj sundvik komplet -ormar, krevetić i prematalicu . Sad možda u dva puta stane ? 🤣🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Listopad 2022. 11:59

razigrana

I ja sam se sinoć oznojila ! Jbt zaboravila ja na to 🤷 sad ste mi dozvale sinoćno pamćenje iz polusna. Ugl. dižem se po tko zna koji put na WC i primim se oko vrata mi mokro mislim si zasto sam tako oznojna... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    26. Listopad 2022. 12:04

BlairWaldorf

ribic

NanaJ

ribic

A bitna i tezina. Dve kutije su i svaka po 50 kg. Necemo bas 100 kg na rub gepeka i onda tak otvoreno vozit. A u auto ne stane i sa sklopljenim sicevima - ide 2 m…

Ja sam ti dopeljala cijeli ormar visine 2,5 m znaci njihov najvisi i duzine 2 metra u autu iz zagreba u zagorje. Nis ne bude otvoreno, ali je caka da ide tipa samo muz, spusti sva sjedala, prednje sjedalo polegne prema nazad skine uzglavlje i te 2 najduze kutije stavi sa te strane skrooz do sajbe a ostalo poslozi sa lijeve. 2 ormara tak dopeljala doma 😂 dobro ja sam inace luda pa mi svasta i padne na pamet hahahaha a i bila sam skrta njima platit 600 kn dostave 🫣😁

Hahaha… a da, mi novi auto uzeli prije 3tt pa necemo bas kerefeke izvodit.. al zato stavila sve zivo i nezivo odmah u kosaricu.😂😂 pa kad dajem 299 kn da ima smisla😀

Koji ste auto uzeli ? I nas to čeka 😀

Skodu Superb. Trebamo veliki gepek (blizanacka kolica i dve kosare) i iza mjesta za dve sjedalice s isofixom i psa 😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

💜Medenko
    26. Listopad 2022. 12:13

ribic

kanapeic

💜Medenko

Ima li možda koja curka da će roditi u Vinogradskoj?Želim da muž bude samnom..traže covid test koji vrijedi 48h,pa se ja sad pitam..ok ako rodim u terminu..pa već zna pred kraj kad da ga napravi…ali šta ako bude prije🙄🤦🏽‍♀️

Poznanica je nedavno rodila u Vinogradskog i uzeli su bris mužu kad su dosli u bolnicu i kasnije ga nitko nista nije pitao niti spominjao ama bas nista, samo su mu rekli da ide s njom, a porod je trajao poprilicno dugo… Tako da valjda nisu tako strogi sto se toga tice

To je imala srece… Inace to ne rade…. sad mi rodile 4 curke i svi su morali svoje testove. Al neka pita na kontroli iducoj ..

Thanks curke pitat ću😉10.11. mi je zadnji pregled kod moje ginice pa prelazim u Vinogradsku😚

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• ribic
    26. Listopad 2022. 12:22

💜Medenko

ribic

kanapeic

💜Medenko

Ima li možda koja curka da će roditi u Vinogradskoj?Želim da muž bude samnom..traže covid test koji vrijedi 48h,pa se ja sad pitam..ok ako rodim u terminu..pa već zna pred kraj kad da ga napravi…ali šta ako bude prije🙄🤦🏽‍♀️

Poznanica je nedavno rodila u Vinogradskog i uzeli su bris mužu kad su dosli u bolnicu i kasnije ga nitko nista nije pitao niti spominjao ama bas nista, samo su mu rekli da ide s njom, a porod je trajao poprilicno dugo… Tako da valjda nisu tako strogi sto se toga tice

To je imala srece… Inace to ne rade…. sad mi rodile 4 curke i svi su morali svoje testove. Al neka pita na kontroli iducoj ..

Thanks curke pitat ću😉10.11. mi je zadnji pregled kod moje ginice pa prelazim u Vinogradsku😚

Kad ti je termin? Ne vidi se na onoj trakici

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    26. Listopad 2022. 12:23

BlairWaldorf

razigrana

I ja sam se sinoć oznojila ! Jbt zaboravila ja na to 🤷 sad ste mi dozvale sinoćno pamćenje iz polusna. Ugl. dižem se po tko zna koji put na WC i primim se oko vrata mi mokro mislim si zasto sam tako oznojna…

A i to odlazenje na wc vise po tko zna koji put 🤣🤣🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.