Pardon više od navedenog iznosa... ukoliko si na određeno poslodavac ti nije dužan produžit ugovor .... i mislim da kad si nezaposlen da su daleko manja primanja ili ako nemaš tog staza onda je mislim samo 800 kn
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Parodn veća od 4250... ako nemaš staza onda su ti oko 800 kn primanja uzas... ugl .. pročitajte si to dobro da nebi bilo ugl...znaš da kad si na određeno poslodavac ti nije dužan produžit ugovor pa imaj i to na umu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se nadam da nece bit problema, da mi nece dati otkaz kad kazem za novu trudnocu. Mislim, drzava me placa, on nista ne gubi sa tim.
Ako i budem primala samo 2300 kn oke, samo da mi otkaz neda
https://i.imgur.com/AOpJdTO.jpg
https://i.imgur.com/owxifQe.jpg
Evo cure tu sam stavila vezano za naknade kod komplikacija!
Nadam se da mozete otvoriti!
TSH bio je oko 3 i pijem eutirox 50 sad mi je oko 2 sto je ok. Tsh je bitan u trudnoci pa si svakako to kontrolirajte i ako nije do 2,5 vjerojatno ce vam dati terapiju.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pogledajte ovaj link tu sve pise oko komplikacija
https://roditelji.story.hr/Trudnoca/Zivot-trudnice/a17384/Kolika-je-mjesecna-naknada-za-cuvanje-trudnoce.html
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja sam imala Tsh oko 3.4 i pijem tablete, ginekolozi vole da bude manji od 2.5.. meni je sad već pao ispod 1 pa su mi regulirali dozu.
Meni je veći problem tlak, doma imam normalan ali kad dodem na pregled užasna nervoza me uhvati i bude 140/145 90/95.. Ne znam kako ali ne mogu si pomoći😔
TP 27.10.
Ja sam imala Tsh oko 3.4 i pijem tablete, ginekolozi vole da bude manji od 2.5.. meni je sad već pao ispod 1 pa su mi regulirali dozu.
Meni je veći problem tlak, doma imam normalan ali kad dodem na pregled užasna nervoza me uhvati i bude 140/145 90/95.. Ne znam kako ali ne mogu si pomoći😔
Koliko si morala dugo piti terapiju da ti se smanji tsh? Sutra idem kod ginekologa svog na savjetovanje
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Najbolje vam je nazvati i objasniti svoju situaciju pa ce vam reci i izračunati 😊
Ovako se samo zbunite, svaka od nas ima jos nesto dodatno itd.
Ja cu iskoristiti porodiljni do kraja i nadam se uspjeti dobiti tih par platnih lista da si dignem prosjek i da mi naknada bude kao i ova sada 😊
Koliko si morala dugo piti terapiju da ti se smanji tsh? Sutra idem kod ginekologa svog na savjetovanje
Nakon mjesec dana je meni palo.. dosta brzo
TP 27.10.
On će te poslat kod endokrinologa jer ti ginekolog ne može dat terapiju... ono što je uz ths jako bitno su i hormoni i anti tpo .... sam ths nije pokazatelj pravog stanja a i ne daje se terapija nakon prvog vađenja npr...meni je prijateljica imala stres i baš je vadila ths i nakraju joj je bio 18 da bi za 3 tj bio 3... zato se ths kontrolira i vadi barem 2 puta a uz njega i ostali hormoni ... npr ja sam vadila prvo u domu zdravlja tamo mi je bio 6 da bi mi endokrinolog reko da dom zdravlja ima drugačiji reagans da obavezno vadim u novoj bolnici I jesam...tamo je bio 4.... i nije mi dala terapiju jer sam u normalnim granicama tek kad ostanem trudna odmah se javi ...ja ostala za 2 tj trudna🤣🤣koji smjeh i tad me stavila na eutyrox od 25 1 dnevno jer u trudnoci vole da je do 2.5 I to je to...ali uz vađenje hormona I anti tpo bez toga nista....
Sam ths ti nije pokazatelj da nemozes ostat trudna jer ti je previsoka itd uvijek uz ths idu i hormoni i uz sve te pretrage i preglede može se eventualno ustanoviti da ti on smeta pri zacecu zbog hormona itd...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji