Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    13. Travanj 2022. 13:16

Suhe sljive, kompoti od kruske i sljive, jesti juhe, izbaciti malo slatko i junk. Ustvari treba jesti raznovrsno.
    Zobene pahuljice, sjemenke lana ili chia namociti u vodi pa pojesti, to sve pomaze kod zatvora. Ja sam patila u prosloj trudnoci od njega. Znalo je biti veselje na wcu, i kad sam to uvrstila u prehranu tek onda se popravilo.
    Probajte.
    Sad radim iste greške, tamanim samo slatko i junk, moglo bi opet biti zatvora 😒

Lida 🍀
    13. Travanj 2022. 13:17

natalie19

Lida ujutro sam vadila, cekam rezultate, danas bi trebali biti ili sutra ujutro. Nadam se da cim prije 😁

🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• mari88
    13. Travanj 2022. 13:27

Lonmi

Pozdrav cure, pridruzujem vam se i ja 😊
    Plusic 04.04., cekamo prvi pregled sad u petak, to bi trebalo biti ravnih 6 tt, nadam se da ce se sve vidjeti 😊
    Prvo idemo privat na pregled.
    Imam bebicu od skoro 11 mj i ovo je nase lijepo iznenadenje 😊
    Nadam se da ce sve biti u redu, veselim se natrag maloj pufnici, moja curka tako brzo raste 😊
    Ima li nas jos sa malim bebicama i u iscekivanju novog malog cuda?

Jaa 🤗 sin mi ima 8mj 🥰
    Ja sam narucena 2.5 na prvi pregled, tad cu biti 8+2 tt
    Sretno na pregledu ☺️

• mari88
    13. Travanj 2022. 13:39

Lonmi

A jel ima koga da je zadnja menga bila oko 03.03.?da se pratimo.
    Meni bi termin bio 06.12.2022.

Meni je 5.3 zadnja menstruacija bila 🤗

Lonmi
    13. Travanj 2022. 14:04

mari88

Lonmi

Draga, onda se pratimo ❤️
    Ja imam 26.04. kod ginicke, a sad u petak idem privat misleci da je prerano jos 😒
    Nadam se da nije da me ne muci onda, idem privat jer sam nestrpljiva 😂😂
    Aaaa i ti imas bebicu malu. Jel i tebe leđa ubijaju? Mene strasno. Trudim se dizati ju cim manje, ali i to je opet 500 put na dan. 

Lida 🍀
    13. Travanj 2022. 14:11

Evo i mene sestra sad zvala zbog 'nesto bakterija' u urinu, da mi je pustena uputnica za urinokulturu i da to obavim sto prije radi eventualne terapije.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

buhtlica23
    13. Travanj 2022. 14:12

Lonmi

mari88

Lonmi

Ja imam 26.04. kod ginicke, a sad u petak idem privat misleci da je prerano jos 😒
    Aaaa i ti imas bebicu malu. Jel i tebe leđa ubijaju? Mene strasno. Trudim se dizati ju cim manje, ali i to je opet 500 put na dan.

I ja idem 26.4 na pregled zadnja M 8.3 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• mari88
    13. Travanj 2022. 14:15

Lonmi

mari88

Lonmi

Ne bole me ledja hvala Bogu. Nadam se da i nece. Po cijele dane sam sa njim sama, jos ne sjedi, ne puzi, jako cesto je po rukama, nadam se da nece bit nikakvih posljedica. Meni je to malo dalek datum, prije me narucila sa 6+ tjedana, a sad ovako daleko, al izdrzat cu. U ovoj trudnoci sam puno opustenija, bar za sad. Prvu trudnocu sam sva napeta bila jer smo jako dugo cekali bebu i hvala Bogu dobili je, a sad sto Bog da, dan po dan.
    Ako imaju dobar uzv mozda se i cuje, drzim fige da bude sve dobro 🙏
    Htjela sam te pitati, vidila sam da si nekoj curi napisala za primanja kad ide sa porodiljnog na komplikacije da je 2800kn. Zar nije 2300? Jer ja cu iskoristit cijeli porodiljni onda na komplikacije ici. Daj Boze da je 2800 ☺️

Mareeeee3112
    13. Travanj 2022. 14:26

Cure pojela sam hamburger i dobila sam...proljev🤣🤣🤣🤣uzasss oprostite na izrazu....
    Ne razumijem ovu naknadu za komplikacije... meni je rečeno na komplikacijama da ću dobivat 4250 ... ovo je nešto novo ili isključivo kad se ide s porodiljnog nq komplikacije?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lonmi
    13. Travanj 2022. 14:26

mari88

Lonmi

mari88

Lonmi

Ne bole me ledja hvala Bogu. Nadam se da i nece. Po cijele dane sam sa njim sama, jos ne sjedi, ne puzi, jako cesto je po rukama, nadam se da nece bit nikakvih posljedica. Meni je to malo dalek datum, prije me narucila sa 6+ tjedana, a sad ovako daleko, al izdrzat cu. U ovoj trudnoci sam puno opustenija, bar za sad. Prvu trudnocu sam sva napeta bila jer smo jako dugo cekali bebu i hvala Bogu dobili je, a sad sto Bog da, dan po dan.
    Ako imaju dobar uzv mozda se i cuje, drzim fige da bude sve dobro 🙏
    Htjela sam te pitati, vidila sam da si nekoj curi napisala za primanja kad ide sa porodiljnog na komplikacije da je 2800kn. Zar nije 2300? Jer ja cu iskoristit cijeli porodiljni onda na komplikacije ici. Daj Boze da je 2800 ☺️

Sada je 2800 😊
    Zvala sam neki dan. 
    Ajme ja ne znam sta mene toliko leđa sad muce, i oni "menstrualni". Moja sjedi i hoda uz namjestaj, ali samo bi se cuvala. A tu su i stvari koje ne mogu izbjeći, stavljanje na previjalicu, hranilicu itd., tako da ja se isto nadam da ce sve biti super bez obzira na toliko saginjanja, podizanja itd., isto smo same, bake ponekad uskoci. Privat mozes dobiti ranije jedino, ali kao sto kazem, dobro da nije prerano, najbolje dok se sve vidi/cuje.
    Ja sam mislila kako cu biti opustenija i sad nakraju nisam. Opet nestrpljivost i malo straha 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.