Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinelammm
    14. Listopad 2022. 18:41

Lonmi

I meni mokre gacice stalno. Ne volim ih, ali ipak sad stavim dnevni ulozak jer nemam vise zivaca svlaciti. Troma sam i velika i tesko mi je. Ali isto tako mokra fleka.
    Mozes testirati tako da sjednes na wc skoljku i onda se jako nakaslji, pa ces vidjeti ako sta iscuri, a ako su ti bas nonstop natopljene gacice onda najbolje do ginica, ali ono 98% je to iscjedak ovaj klasicni. Imas i onih ulozaka koji detektiraju, ako bi ti tako bilo psihicki lakse 😊 jer bit ce mokrih gaca jos puno do kraja, a i svakakvih stvari tipa sluznog cepa, sumnjivih iscjedaka itd. 😂
    Keti mene na svaki njezin pokret dolje pika i probada, kao da kopa po zivcima. Najgore mi je dok hodam il stojim. Od svih bolova ta mi je najgora.

Hvala ti na savjetima 😂 uglavnom testirala sam i nije plodna voda očito. Ali zadnjih par dana su gaćice mokre i baš me neka panika uhvatila. I nisu baš natopljene više mokra fleka kao što ti kažeš 😁

• ribic
    14. Listopad 2022. 18:55

marinelammm

ribic

marinelammm

Pozdrav drage trudnice.
    Sad sam 29+2 i već par dana imam obilniji prozirni iscjedak za kojeg se brinem da nije možda plodova voda. I zadnjih par dana beba se miče laganije a mislila sam da će sve jače kako raste pa me i to brine. Posteljica mi je sptrijeda a osjetim bebu od 21.tjedna. Ne znam jesam li samo paranpična 🥴🥴

A gle, nemremo ti mi znat jel iscjedak, urin ili plodna voda. Ak si nemirna odi radije ginicu/na hitnu.

Sto se tice pokreta bitno ih je osjetitu minimalno 10 puta u 24h. Nema veze jacina. Meni se evo jedna curka okrenula sa zadak na normalno i automatski slabije osjecala udarce. Al osjecala. To je bitno.

Uglavnom bila sam stalno u pokretu i manje sam osjetila a moguće je da se okrenula na zadak također, čim sam legla osjetim pokrete, već njih 3-4 nego sam se bezveze uspaničila

Ma da, uvijek kad se legnes i smiris (a pogotovo na bok) se beba javi. A ako se tad ne javi mozes malo “protrest” trbuh :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

lil_me
    14. Listopad 2022. 18:56

ribic

lil_me

ribic

lil_me

Isto, toliko mi se mokri cijele noći, a žedna…i onda popijem pola boce i tako u krug 🤣🤣
    Već skoro polovina desetog mjeseca 🥺, ja sam mislila da nisam tako velika dok nisam pogledala slike s početka godine 🤣🤣🤣
    A termin dva tjedna prije Božića pa se bojim da ću do nove godine nabaciti sve kilograme koji odu s porodom ahha

I meni al zato ne pijem po noci (koliko god sam zedna) da smanjim broj budenja/piskenja🤦‍♀️

Joj, meni budu suha usta da ne mogu zaspati ako se ne napijem.. sve sam probala 🤣

I meni, vjeruj. Al silim se😂😂😂

🤣🤣, treba neki vodeni sprej, za zavarati :)

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Salvatore19
    14. Listopad 2022. 19:05

I ja sam zedna cijelu noc, ali odbijam piti vode, jer iovak idem barem 3-5x pisati. Pa dok se ustanem iz kreveta ovakva debela, pa do wca... ah. Bez veze hahah. 
    Kaj se tice propustanja preko reda, ja sam tek sad mijenjala prezime, jer nam se to nije dalo nakon vjencanja odmah 🙈 i bome sam debelo iskoristila svuda da idem preko reda, policija, podrucni ured, porezna.... bas me briga. Ne bi ni pitala, samo bi otisla na pocetak reda i to je to 🤣 nije se nitko bunio, da je, dobio bi jecmenac! Haha
    U trgovinama ajde, to cekam red, a i obucem se siroko, pa ljudi valjda ni ne vide da sam trudna. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

razigrana
    14. Listopad 2022. 19:55

Stigao najsladi plisanac za moju bebicu 🥰
    https://ibb.co/wz1MtMQ

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    15. Listopad 2022. 08:24

Salvatore19

I ja sam zedna cijelu noc, ali odbijam piti vode, jer iovak idem barem 3-5x pisati. Pa dok se ustanem iz kreveta ovakva debela, pa do wca… ah. Bez veze hahah.
    Kaj se tice propustanja preko reda, ja sam tek sad mijenjala prezime, jer nam se to nije dalo nakon vjencanja odmah 🙈 i bome sam debelo iskoristila svuda da idem preko reda, policija, podrucni ured, porezna…. bas me briga. Ne bi ni pitala, samo bi otisla na pocetak reda i to je to 🤣 nije se nitko bunio, da je, dobio bi jecmenac! Haha
    U trgovinama ajde, to cekam red, a i obucem se siroko, pa ljudi valjda ni ne vide da sam trudna

Imaš pravo i nek' si iskoristila i trebaš samo što ljudi danas rijetko imaju u glavi da je normalno osnova kulture pustiti trudnicu da ide ispred 🤗

• ribic
    15. Listopad 2022. 10:04

razigrana

Stigao najsladi plisanac za moju bebicu 🥰
    https://ibb.co/wz1MtMQ

Bok malom mickeyu 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    15. Listopad 2022. 10:07

Mene vecinom muski puste (ne bi covjek vjerovao). Evo zadnje u redu za hot dog u ikea-i (dok sve ostale zene su onda govorile jao i da me nisu vidjele) i isto ispred ljekarne.

U domu zdravlja, bolnici i sl. idem naprijed sama jer pise da trudnice imaju prednost.

U breyeru pitala imam li prednost, a “ljubazna gdica na recepciji” mi rekla da ionak ide brzo 🤦‍♀️ opet zensko primjecujete 😂

U ducanu me nitko ne dozivljava. U posti i pepcu jednom. S tim da ja izgledam kao da cu se porodit jos od ljeta, nije da me mozes fulat😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

BlairWaldorf
    15. Listopad 2022. 10:36

Mene u tramvaju pitaju hoću sjesti, jos nisam nikoga digla ali preko reda iskoristivam. Nikad osobnu prije nisam napravila i podigla 🤷🤣 
    Mene muzić napravio kavu i doručak i sad jedem, skrolam po mobitelu (spavala sam kao top nakon sto nisam mogla do 2 ujutro 🙈) i sad gledam kroz prozor - čini mi se hladno ali kao zatoplit će oko 12. Imam ručak spreman od jučer tako da danas odmaram, idemo u kino dva dana zaredom,  🤣🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    15. Listopad 2022. 10:45

Koji pothvat mjeseca sam ja napravila! Otisla sam 3 tj. prije poroda, patkinim hodom na trznicu hahahah. Presretna sam 😍. Sad cu sloziti bucnicu i lezati cijeli dan 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.