Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    14. Listopad 2022. 12:55

razigrana

Meni bila patronazna. Malo se upoznale i popricale, kaze djelujem joj stabilno i psihicki dobro 😅🤣. Kakve su joj onda druge trudnice 🙈

Znači to je sad ta nova shema da patronažne dolaze i prije poroda ... Jel se treba za to javiti u ambulantu ? Ja sam u zg. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    14. Listopad 2022. 13:01

BlairWaldorf

razigrana

Meni bila patronazna. Malo se upoznale i popricale, kaze djelujem joj stabilno i psihicki dobro 😅🤣. Kakve su joj onda druge trudnice 🙈

Znači to je sad ta nova shema da patronažne dolaze i prije poroda … Jel se treba za to javiti u ambulantu ? Ja sam u zg.

Ja sam nazvala i rekla da sam pred porod i onda je ona sama rekla da ce doci i dosla danas potpuno neocekivano i nenajavljeno. Malo sam se iznenadila jer ju nisam ocekivala.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    14. Listopad 2022. 13:16

Hei cure..
    Kako sada svima vama se nase bebe micu..zanima me evo traje sigurno pola sata svaki njen udarac toliko me dolje zasjece kao oštra bol..
    I cim ona se zaustavi tako i to nestane 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ribic
    14. Listopad 2022. 13:31

lil_me

Isto, toliko mi se mokri cijele noći, a žedna…i onda popijem pola boce i tako u krug 🤣🤣
    Već skoro polovina desetog mjeseca 🥺, ja sam mislila da nisam tako velika dok nisam pogledala slike s početka godine 🤣🤣🤣
    A termin dva tjedna prije Božića pa se bojim da ću do nove godine nabaciti sve kilograme koji odu s porodom ahha

I meni al zato ne pijem po noci (koliko god sam zedna) da smanjim broj budenja/piskenja🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    14. Listopad 2022. 13:34

marinelammm

Pozdrav drage trudnice.
    Sad sam 29+2 i već par dana imam obilniji prozirni iscjedak za kojeg se brinem da nije možda plodova voda. I zadnjih par dana beba se miče laganije a mislila sam da će sve jače kako raste pa me i to brine. Posteljica mi je sptrijeda a osjetim bebu od 21.tjedna. Ne znam jesam li samo paranpična 🥴🥴

A gle, nemremo ti mi znat jel iscjedak, urin ili plodna voda. Ak si nemirna odi radije ginicu/na hitnu.

Sto se tice pokreta bitno ih je osjetitu minimalno 10 puta u 24h. Nema veze jacina. Meni se evo jedna curka okrenula sa zadak na normalno i automatski slabije osjecala udarce. Al osjecala. To je bitno.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    14. Listopad 2022. 14:19

I meni mokre gacice stalno. Ne volim ih, ali ipak sad stavim dnevni ulozak jer nemam vise zivaca svlaciti. Troma sam i velika i tesko mi je. Ali isto tako mokra fleka. 
    Mozes testirati tako da sjednes na wc skoljku i onda se jako nakaslji, pa ces vidjeti ako sta iscuri, a ako su ti bas nonstop natopljene gacice onda najbolje do ginica, ali ono 98% je to iscjedak ovaj klasicni. Imas i onih ulozaka koji detektiraju, ako bi ti tako bilo psihicki lakse 😊 jer bit ce mokrih gaca jos puno do kraja,  a i svakakvih stvari tipa sluznog cepa, sumnjivih iscjedaka itd. 😂
    Keti mene na svaki njezin pokret dolje pika i probada, kao da kopa po zivcima. Najgore mi je dok hodam il stojim. Od svih bolova ta mi je najgora. 

keti91
    14. Listopad 2022. 14:30

Lonmi

I meni mokre gacice stalno. Ne volim ih, ali ipak sad stavim dnevni ulozak jer nemam vise zivaca svlaciti. Troma sam i velika i tesko mi je. Ali isto tako mokra fleka.
    Mozes testirati tako da sjednes na wc skoljku i onda se jako nakaslji, pa ces vidjeti ako sta iscuri, a ako su ti bas nonstop natopljene gacice onda najbolje do ginica, ali ono 98% je to iscjedak ovaj klasicni. Imas i onih ulozaka koji detektiraju, ako bi ti tako bilo psihicki lakse 😊 jer bit ce mokrih gaca jos puno do kraja, a i svakakvih stvari tipa sluznog cepa, sumnjivih iscjedaka itd. 😂
    Keti mene na svaki njezin pokret dolje pika i probada, kao da kopa po zivcima. Najgore mi je dok hodam il stojim. Od svih bolova ta mi je najgora.

I kod mene isto bogami bas ga imam tog iscjedaka..
    A za bebu eto ja neki dan jedva da sam ju osjetila..valjda je stalno spavala 🤣🤣 a i receno mi je da beba sad bas puno mjesta nema pa cu je i krace i sve osjetiti a nekad toliko lupa da je strasno..
    LONMI uff to mi nije nimalo ugodno cak bas zaboli..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

santina
    14. Listopad 2022. 15:02

Lavendera, nisi se javila citav dan. Nadam se da je sve "ok" koliko je to moguce. I da se nisi naljutila na moj prethodni post. 😔

Lonmi
    14. Listopad 2022. 15:05

keti91

Lonmi

Mozes testirati tako da sjednes na wc skoljku i onda se jako nakaslji, pa ces vidjeti ako sta iscuri, a ako su ti bas nonstop natopljene gacice onda najbolje do ginica, ali ono 98% je to iscjedak ovaj klasicni. Imas i onih ulozaka koji detektiraju, ako bi ti tako bilo psihicki lakse 😊 jer bit ce mokrih gaca jos puno do kraja, a i svakakvih stvari tipa sluznog cepa, sumnjivih iscjedaka itd. 😂

I kod mene isto bogami bas ga imam tog iscjedaka..
    A za bebu eto ja neki dan jedva da sam ju osjetila..valjda je stalno spavala 🤣🤣 a i receno mi je da beba sad bas puno mjesta nema pa cu je i krace i sve osjetiti a nekad toliko lupa da je strasno..
    LONMI uff to mi nije nimalo ugodno cak bas zaboli..

To isto me mucilo i prvi put. Ja sam imala osjecaj da se ona vrti po glavi, to je sijevalo, boljelo. Nisam nigdje mogla sjediti samo sam se podizala, okretala. Ljudi me cudno gledali 😂😂😂
    Sijevne dolje ko munja, a znas sta.... bit ce jos intenzivnije 😂. Te reumatske bolove covjek pretrpi, pretrpi i kontrakciju ali ovo dok udri ima da si na koljenima 😂😂

Lonmi
    14. Listopad 2022. 15:06

Lavendera javi nam se svakako, nadam se da je sve dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.