Mene muž toliko nervira da je to strasno, kaže mi danas hoćes tako ponavljati djetetu kad se rodi, ja njemu ne podizi tenzije nismo sami 🤣🤣🤣🤷 ajmeeee… Otisla sam s frendicom na kavu i ručak a on se neka fino danas snalazi kako zna i umije 🥰 👹😈 kako ste mi vi cure moje ? ☕
Jao, znam, sve znam. Nekad mi digne tlak toliko da se rasplačem od očaja, a nekad sam ja ta koja traži probleme di ih nema. Postalo mi je teško razlučiti što je kad slučajal da, otići se podruziti s frendicom je najbolje što možeš napraviti, maknuti se malo.
Mislim da meni to i je glavni problem. Moram mirovati i onda ne mogu nikud, pa mislim da sam čak malo i ljubomorna što on može di hoće i kad hoće a ja ležim na kauču
Joj bas mi je zao, jel barem mozes malo u neku setnjicu ili makar da te odvede da sjednes s nekim na kavu i maknes se od doma barem nakratko ?
Da, bas zaboli kad lupi dolje desno, di nas to lupi da tako zaboli ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure jel koja od vas planira napraviti plan poroda ?
https://www.maminacarolija.hr/novosti/plan-poroda-nemojte-se-bojati-traziti-sto-zelite/
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://www.maminacarolija.hr/novosti/plan-poroda-nemojte-se-bojati-traziti-sto-zelite/
Noup. Ak kaj trebam/necu/nije mi jasno pitat cu u tijeku i to je to.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro cure kako ste,evo bas sam vas htjela pitat jel znate koga da je rodio u Podobnik,ja naravno necu i da zelim ne mogu radi blizanaca i ranijeg poroda Evo prijateljica mi zeli Ici tamo i traziti carski da je cula masu pozitivnih komentara.Bas sam gledala cjenik i carski je oko 43 000 kuna .Znam da je tamo sve kao u hotelu i savrseno ,al opet se nadam da ce nama i u bolnici bit ok Nemam pravo prigovarati cijenu ide ko moze i zeli ,al stvarno su cijene dosta visoke i jos ako je nesto beba mora u drugu bolnicu,onda mi nema smisla
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Noup. Ak kaj trebam/necu/nije mi jasno pitat cu u tijeku i to je to.
Ja mislim da bih se s tobom mogla druziti 🤣. Isto ne planiram imati plan poroda jer to je jedna od stvari koju ne mozes planirati (po mom skromnom misljenju o toj temi).
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure kupila sam papuče za rodilište !!!! 🙏😋😇😀😀
Jutro 🤗🥰 BlairWaldorf 🤗 daj da vidimo ja sam isto jučer kupila u women secret spavaćicu I papuče ☺️slikam ☺️to mi je usput poklon za rođendan mama mi je kupila spavaćicu a ja sebi papuče 😊
Ja sam napravila na aplikaciji koju koristim ali ne znam kako će mi biti sve što se više približava to me više strah 😭
Ja sam napravila na aplikaciji koju koristim ali ne znam kako će mi biti sve što se više približava to me više strah 😭
Ajmeee jos ti je malo ostaloooo❤️❤️❤️ superrr
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Jutro cure kako ste,evo bas sam vas htjela pitat jel znate koga da je rodio u Podobnik,ja naravno necu i da zelim ne mogu radi blizanaca i ranijeg poroda Evo prijateljica mi zeli Ici tamo i traziti carski da je cula masu pozitivnih komentara.Bas sam gledala cjenik i carski je oko 43 000 kuna .Znam da je tamo sve kao u hotelu i savrseno ,al opet se nadam da ce nama i u bolnici bit ok Nemam pravo prigovarati cijenu ide ko moze i zeli ,al stvarno su cijene dosta visoke i jos ako je nesto beba mora u drugu bolnicu,onda mi nema smisla
Ja sam isla na ivf u podobnik, trudnocu vodim tamo i planiram roditi tamo. S tim da su mi prije godinu dana tamo radili i vakumkiretazu nakon spontanog i nakon sto sam dozivjela traumu u opcoj bolnici s prvim spontanim i kiretazom koji su mi radili na zivo nakon toga bez ikakvih tableta za bolove i tako. Ja za te ljude imam samo rijeci hvale (dobro to se podrazumjeva jer eto placas i to ne malu cifru za sve) ali stvaro sam imala puno poteskoca sto oko ivf-a sto oko trudnoce do 4 mj i prosla sam skoro sve njihove dr na hitnoj i svaki je stvarno odlican. Sto se tice poroda kod njih oni ti prvi nece savjetovati porod kod njih ako oni zakljuce da bi porod mogao ici teze jer budimo realni oni su za “zdrave” porode, ali naravno da u svakom porodu moze doci so komplikacija. Ja imam dogovor sa svojom dr koja me prati da ako sve nastavi ici ovim tempom da porod obavimo kod njih, a za nedaj boze da se nesto iskomplicira idem u petrovu. Jednostavno imam traume od svoje bolnice koja mi je od kuce 10 min i zato sam odabrala raditi sve privatno ili za nedaj boze necega onda je izbor petrova zbog neonatolgiie.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja sam isla na ivf u podobnik, trudnocu vodim tamo i planiram roditi tamo. S tim da su mi prije godinu dana tamo radili i vakumkiretazu nakon spontanog i nakon sto sam dozivjela traumu u opcoj bolnici s prvim spontanim i kiretazom koji su mi radili na zivo nakon toga bez ikakvih tableta za bolove i tako. Ja za te ljude imam samo rijeci hvale (dobro to se podrazumjeva jer eto placas i to ne malu cifru za sve) ali stvaro sam imala puno poteskoca sto oko ivf-a sto oko trudnoce do 4 mj i prosla sam skoro sve njihove dr na hitnoj i svaki je stvarno odlican. Sto se tice poroda kod njih oni ti prvi nece savjetovati porod kod njih ako oni zakljuce da bi porod mogao ici teze jer budimo realni oni su za “zdrave” porode, ali naravno da u svakom porodu moze doci so komplikacija. Ja imam dogovor sa svojom dr koja me prati da ako sve nastavi ici ovim tempom da porod obavimo kod njih, a za nedaj boze da se nesto iskomplicira idem u petrovu. Jednostavno imam traume od svoje bolnice koja mi je od kuce 10 min i zato sam odabrala raditi sve privatno ili za nedaj boze necega onda je izbor petrova zbog neonatolgiie.
Slazem se u potpunosti s tobom,neka porod prodje u redu i neka te čuvaju kao kraljicu.Nijedne lipe ne bi zalila u takvoj situaciji ❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji