Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lusi
    17. Lipanj 2022. 22:11

Evo cure samo da javim da sam zvala doktoricu, rekla je ako nije bilo puno krvi nema razloga za brigu ali ako cu cesce povracati moram pratiti koliko je krvi i kakve je boje. Ako ce se cesce pojavljivati crvena friska krv kaze da bi se trebala javiti u bolnicu da naprave pretrage. Evo nadam se da se nece to vise događati 😕

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

Inna_92
    17. Lipanj 2022. 22:35

Martina, Anita ja se dvoumim, tj. četveroumim između Varaždina, Čakovca, Svetog Duha i Podobnika.  Naime, ja bih rado epiduralnu anesteziju, a kažu da je nemoguće dobiti je u ČK ili VŽ.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Lavendera
    17. Lipanj 2022. 22:38

buhtlica23

Cure da li ste se susrele sa nekakvim peckanjem u predjelu desne strane u razini pupka? Onako me je 2-3 x zapecnulo ne znam objasniti to je najbolji opis 🫣🤣i sad je prestalo..

Mene je tako isto doslovno danas uhvatilo, kao da mi je struna neka zategnuta, ne znam kako bih opisala.. Tako mi je bilo u prvoj trudnoci isto cak i cesce. Ali sve je to ja bih rekla i normalno zbog rastezanna i maternice i ligamenata i svega unutra🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Martina2020
    17. Lipanj 2022. 23:27

Anita1108

Joooj nemoj me plasiti za Čk 😂, to mi je prva trudnoca i uopce se bojim kak bude to sve skupa u Čk. Imam prijateljicu koja ima extra pozitivno iskustvo a imam i drugu prijateljicu kojoj je bilo grozno u Čk.

Ne plašim, ne bi to nikako htjela ;) ima puno loših iskustava i iz Vž, samo velim svoje iskustvo, a na svakome je da odluči sam. Kao i za bilo koju drugu bolnicu,, čak i za Podobnik... I sama velis i tvoje prijateljice jedna dobro , druga lose. A ja velim da puno toga ovisi i o rodilji, stvarno cure, to je ono osmijeh otvara sva vrata, nije loše nekad poći i od sebe, zadnji put sam ispratila 11 poroda, 11 bebica, ja sam bila na indukciji odmah do glavnog stola jer su boxevi i rađaona bili prepuni, i zbilja svakakvih žena ima i svaka čast i tim babicama, i psiholog moraju biti 😂 

Martina2020
    17. Lipanj 2022. 23:29

Cure koji ono kod ljepim u potpis? Ocito ne HTML 🙈

Martina2020
    17. Lipanj 2022. 23:32

Inna_92

Martina, Anitaja se dvoumim, tj. četveroumim između Varaždina, Čakovca, Svetog Duha i Podobnika.Naime, ja bih rado epiduralnu anesteziju, a kažu da je nemoguće dobiti je u ČK ili VŽ.

Ovaj put bih i ja epiduralnu, nakon dvije indukcije mislim da sam zavrijedila 😅 iskreno ne znam kak je stanje u Vž kaj se toga tiče, ali budem se detaljno raspitala pa javim da se zna. Prvih dva put sam bila toliko hrabra da nisam ni pomišljala na to 🙈 a da sam znala 🙃

Mareeeee3112
    18. Lipanj 2022. 12:29

buhtlica23

Magnolija28

buhtlica23

Cure da li ste se susrele sa nekakvim peckanjem u predjelu desne strane u razini pupka? Onako me je 2-3 x zapecnulo ne znam objasniti to je najbolji opis 🫣🤣i sad je prestalo..

Nećeš vjerovat i ja sam imala takav danas osjećaj u blizini pupka 🤷‍♀️ I ne znam objašnjenje za to

Stvarno ne znam ni ja, ali nekako mi je lakse kad znam da nisam jedina 🤣

Jesam ja evo baš prije 3 dana desna strana danas sam ušla u 17 tj😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    18. Lipanj 2022. 12:31

Lusi

Evo cure samo da javim da sam zvala doktoricu, rekla je ako nije bilo puno krvi nema razloga za brigu ali ako cu cesce povracati moram pratiti koliko je krvi i kakve je boje. Ako ce se cesce pojavljivati crvena friska krv kaze da bi se trebala javiti u bolnicu da naprave pretrage. Evo nadam se da se nece to vise događati 😕

Mislim da ti je pukla zilica  od naprezanja tako je meni bilo u više navrata...smiriti će se... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Adri111
    18. Lipanj 2022. 12:37

buhtlica23

I mene jako zarezavalo oko 14tt, ja sam si to objasnila da je zbog blizanačke trudnoće pa da se maternica ubrzano širi, ali sad vidim da vas ima više...

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

buhtlica23
    18. Lipanj 2022. 12:48

Mare3112

buhtlica23

Magnolija28

buhtlica23

Nećeš vjerovat i ja sam imala takav danas osjećaj u blizini pupka 🤷‍♀️ I ne znam objašnjenje za to

Stvarno ne znam ni ja, ali nekako mi je lakse kad znam da nisam jedina 🤣

Jesam ja evo baš prije 3 dana desna strana danas sam ušla u 17 tj😅

A ja u utorak ulazim u 15 tjedan 🤣 no dobro ako se i vama desavalo znaci da je normalno 🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.