Cure kojima je ovo 1.trudnoca,dajte mi recite vidi li vam se drob. Ja san u 16.tt, malo jace grade i nista mi se jos ne vidi. Iman jos 2 tjedna do sljedeceg pregleda i mrvicu me pere panika da nije negdi zapelo. Po aplikaciji sam vec avokado 😂😂😂 a to bas nije malo.
15+2 i nista. Samo moj stari stomak od hrane 🤣 Najnormalnije mogu obuci sve uske traperice, nema naznaka, iako ja pod rukom osjetim da se nesto mijenja, ali nitko drugi nema sanse da nesto vidi.
30g, OTP 10.11.
Pozdrav cure ja sam 13+0 i evo nas
https://postimg.cc/xJqxmPXf
Znači ovo je trbuh koji je stalno napuhan tj nadut i tvrd... wm zbog toga što nisam mogla redovno na wc em zbog zraka a i em zbog bebe ugl evo izgledam kao da sam 5 mj🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure kojima je ovo 1.trudnoca,dajte mi recite vidi li vam se drob. Ja san u 16.tt, malo jace grade i nista mi se jos ne vidi. Iman jos 2 tjedna do sljedeceg pregleda i mrvicu me pere panika da nije negdi zapelo. Po aplikaciji sam vec avokado 😂😂😂 a to bas nije malo.
Ja sam sitne građe i u prvoj trudnoći mi se u 16 tt poceo nazirati stomak. Sad je u 12 tt kao onda 😂
Ako si jaca, normalno je da se ne vidi. Kad sam bila u bolnici na ctgu pred kraj trudnoce, dolazile su zene jace građe u 38 tt kao sto sam i ja bila onda i nebi nikad ni rekla da su trudne, sve im se uklopilo 😂
Vidjeti ce se trbuh, sve je u redu.
Ja imam 55kg i vidi se svaki pomak sad.
Ja sam sitne građe i u prvoj trudnoći mi se u 16 tt poceo nazirati stomak. Sad je u 12 tt kao onda 😂
Ako si jaca, normalno je da se ne vidi. Kad sam bila u bolnici na ctgu pred kraj trudnoce, dolazile su zene jace građe u 38 tt kao sto sam i ja bila onda i nebi nikad ni rekla da su trudne, sve im se uklopilo 😂
Tako sam i ja sitnije građe.. U prvoj trudnoći mi se isto tako nije nista vidjelo do 16tt cca, a sada se već vidi kao tad eto u prvoj trudnoci, sutra ravnih 12tt, veseli me to što se ranije vidi ovoga puta😍
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure, a kak stojite kilama? Koliko ste dobile?
Ja nisam nista jos, cak sam mozda i izgubila kilu jer sam stalno imala ili proljev ili zatvor od prenatala pa nisam bas jela s gustom. Prestala sam ih piti prije par dana pa sad normalnije funkcioniram, pa ce mozda i kilice krenuti. Al jos je vecini rano za dramaticne promjene tezine, ja bih rekla, kila dvije gore dolje nije nista dramaticno
30g, OTP 10.11.
Cure, maloprije sam se bas splasila. S malom sam se igrala na podu i kako sam se podigla osjetila sam bas ostru bol u donjem dijelu trbuha. Jel se jos kome tako desi kad nesto naglo podigne?
Sto se tice kg, nisam dobila nista, cak izgubila 2kg od mucnina i povracanja koje su mi pocele negdje sa 6tt. Ali ne sekiram se, imamo vremena za dobivanje na kg. Sad su se mucnine smirile i apetit ide na bolje pa ce ici polako i kg gore s vremenom☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Tako sam i ja sitnije građe.. U prvoj trudnoći mi se isto tako nije nista vidjelo do 16tt cca, a sada se već vidi kao tad eto u prvoj trudnoci, sutra ravnih 12tt, veseli me to što se ranije vidi ovoga puta😍
Meni se u prvoj tek oko 20tt posteno vidjelo (onako sam neke prosjecje gradje), ali sad ce sigurno ranije🥰
Cure, a kak stojite kilama? Koliko ste dobile?
A ja sam cak izgubila zbog mucnina i gadjenja prema hrani😰 ali nadoknadit ce se to. Prosli put sam orva dva tromjesecja malo dobivala, kasnije je bome krenulo. Isla roditi s 15kg u plusu!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji