Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    21. Svibanj 2022. 17:06

Pozdrav cure ja sam 13+0 i evo nas
    https://postimg.cc/xJqxmPXf
    Znači ovo je trbuh koji je stalno napuhan tj nadut i tvrd... wm zbog toga što nisam mogla redovno na wc em zbog zraka a i em zbog bebe ugl evo izgledam kao da sam 5 mj🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lonmi
    21. Svibanj 2022. 17:30

Kokili

Cure kojima je ovo 1.trudnoca,dajte mi recite vidi li vam se drob. Ja san u 16.tt, malo jace grade i nista mi se jos ne vidi. Iman jos 2 tjedna do sljedeceg pregleda i mrvicu me pere panika da nije negdi zapelo. Po aplikaciji sam vec avokado 😂😂😂 a to bas nije malo.

Ja sam sitne građe i u prvoj trudnoći mi se u 16 tt poceo nazirati stomak. Sad je u 12 tt kao onda 😂
    Ako si jaca, normalno je da se ne vidi. Kad sam bila u bolnici na ctgu pred kraj trudnoce, dolazile su zene jace građe u 38 tt kao sto sam i ja bila onda i nebi nikad ni rekla da su trudne, sve im se uklopilo 😂
    Vidjeti ce se trbuh, sve je u redu. 
    Ja imam 55kg i vidi se svaki pomak sad. 

Lavendera
    21. Svibanj 2022. 19:01

Lonmi

Kokili

Cure kojima je ovo 1.trudnoca,dajte mi recite vidi li vam se drob. Ja san u 16.tt, malo jace grade i nista mi se jos ne vidi. Iman jos 2 tjedna do sljedeceg pregleda i mrvicu me pere panika da nije negdi zapelo. Po aplikaciji sam vec avokado 😂😂😂 a to bas nije malo.

Ja sam sitne građe i u prvoj trudnoći mi se u 16 tt poceo nazirati stomak. Sad je u 12 tt kao onda 😂
    Ako si jaca, normalno je da se ne vidi. Kad sam bila u bolnici na ctgu pred kraj trudnoce, dolazile su zene jace građe u 38 tt kao sto sam i ja bila onda i nebi nikad ni rekla da su trudne, sve im se uklopilo 😂

Tako sam i ja sitnije građe.. U prvoj trudnoći mi se isto tako nije nista vidjelo do 16tt cca, a sada se  već vidi kao tad eto u prvoj trudnoci, sutra ravnih 12tt, veseli me to što se ranije vidi ovoga puta😍

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ribi1234
    21. Svibanj 2022. 19:07

Cure, a kak stojite kilama? Koliko ste dobile?

puna_pitanja
    21. Svibanj 2022. 19:49

ribi1234

Ja nisam nista jos, cak sam mozda i izgubila kilu jer sam stalno imala ili proljev ili zatvor od prenatala pa nisam bas jela s gustom. Prestala sam ih piti prije par dana pa sad normalnije funkcioniram, pa ce mozda i kilice krenuti. Al jos je vecini rano za dramaticne promjene tezine, ja bih rekla, kila dvije gore dolje nije nista dramaticno

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    21. Svibanj 2022. 19:53

Cure, maloprije sam se bas splasila. S malom sam se igrala na podu i kako sam se podigla osjetila sam bas ostru bol u donjem dijelu trbuha. Jel se jos kome tako desi kad nesto naglo podigne? 

Lavendera
    21. Svibanj 2022. 19:57

Sto se tice kg, nisam dobila nista, cak izgubila 2kg od mucnina i povracanja koje su mi pocele negdje sa 6tt. Ali ne sekiram se, imamo vremena za dobivanje na kg. Sad su se mucnine smirile i apetit ide na bolje pa ce ici polako i kg gore s vremenom☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Pipin
    21. Svibanj 2022. 20:04

Lavendera

Lonmi

Kokili

Tako sam i ja sitnije građe.. U prvoj trudnoći mi se isto tako nije nista vidjelo do 16tt cca, a sada se već vidi kao tad eto u prvoj trudnoci, sutra ravnih 12tt, veseli me to što se ranije vidi ovoga puta😍

Meni se u prvoj tek oko 20tt posteno vidjelo (onako sam neke prosjecje gradje), ali sad ce sigurno ranije🥰

Pipin
    21. Svibanj 2022. 20:05

ribi1234

A ja sam cak izgubila zbog mucnina i gadjenja prema hrani😰 ali nadoknadit ce se to. Prosli put sam orva dva tromjesecja malo dobivala, kasnije je bome krenulo. Isla roditi s 15kg u plusu!

Pipin
    21. Svibanj 2022. 20:12

Lonmi

Cure, maloprije sam se bas splasila. S malom sam se igrala na podu i kako sam se podigla osjetila sam bas ostru bol u donjem dijelu trbuha. Jel se jos kome tako desi kad nesto naglo podigne?

Meni se isto zna dogoditi :/ kad nesvjesno napravim neki pokret kad sam oko malecke!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.