Da, da inhalator isto pod obavezno bar kod mene 😁 ma moj navikao na vreću pa kad je vruće onda ga samo u peleni stavim u ljetnu vreću i spava ko top 😁 nego jel netko ima preporuku za neki putni krevetić? 😉😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Da, da inhalator isto pod obavezno bar kod mene 😁 ma moj navikao na vreću pa kad je vruće onda ga samo u peleni stavim u ljetnu vreću i spava ko top 😁 nego jel netko ima preporuku za neki putni krevetić? 😉😘
Bugaboo krevetic, bar ga ja imam meni je odlican. Cak medu jeftinijm (nisam znala da su ti kreveti toooliko skupi 🤦🏻♀️)
Meni se jos svidao maxi cosi i kinderkraft ima isto dobre putne a da nije cijena kao da kupujem jos jedna kolica 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure daj nabrajajte što mi sve treba za na more s bebom… Uskoro se selimo na duže… ❣️Prva pomoc za bebu (cepici, toplomjer, fizioloska, sprice, sirup, flasteri za skidanje temp)
Robica (4-5 bodica dugih rukava, 7-8 kratkih, 2-3 tankih pamucnih dugih hlacica, 3-4 kratkih hlacica, carapici, lagana pamucna kapica ako ce puhat, kapica za sunce)
Tetrice vece i manje
Osobna higijena (sampon, cesalj, krema za tijelo, krema za guzu)
Rucnik za kupanje
Rucnik za plazu
Krema sa SPF zastitom
Pelene, maramice uzmi za put, a paket pelena mozes uvijek kupit i na moru da ti ne zauzima mjesta u koferu
Ako korostit podlogu za igranje i par igracaka
Bravo… Uzela danas onaj satorčić u Lidla sa motivom morskog psa. Bit će praktično ! Sad lovim neki dobar kolut za kupanje … Preporuke ?
Dodajem
+ Mrežica za komarce za kolica i prijenosni krevetić ( dm, babylove im univerzalni), sprej , one naljepniceMoj ima onaj prsluk, jos ga isprobali nismo jer sam ga u moru ja drzala a tak i tak ne mogu oni biti jos dugo u moru pa ga nisam ni nosila na kraju 😅
Sator je super stvar ako mislis biti bas na plazi. Ja ga osobno nisam nosila ja sam sa malim isla oko 9 na plazu malo se okupao i onda ne zaspao u kolicima (u hladu) vec oko 10 smo isli doma radi jakov sunca i tako opet oko 17.
Ja sam malom kupila djeciji bazen ali ga korostim kao podlogu za igranje 😂 jer mi ne moze pobjec iz njega 😂😂😂😂😂Ne mislim bas nesto biti na plaži ( ispod kuće mi je ) ali i to malo što smo posluzit će 🤷 nisam ni znala da postoje visekratne pelene za kupanje … Bas moram do baby centra po zračnu podlogu za autosjedalicu i kolica pa ću baciti pogled….
Kupit ćeš onako kao i ja ja ti mogu reći da je super evo isprobano sada mi je u kolicima i manje se znoji
Cure daj nabrajajte što mi sve treba za na more s bebom… Uskoro se selimo na duže… ❣️Prva pomoc za bebu (cepici, toplomjer, fizioloska, sprice, sirup, flasteri za skidanje temp)
Robica (4-5 bodica dugih rukava, 7-8 kratkih, 2-3 tankih pamucnih dugih hlacica, 3-4 kratkih hlacica, carapici, lagana pamucna kapica ako ce puhat, kapica za sunce)
Tetrice vece i manje
Rucnik za kupanje
Rucnik za plazu
Krema sa SPF zastitom
Pelene, maramice uzmi za put, a paket pelena mozes uvijek kupit i na moru da ti ne zauzima mjesta u koferu
Bravo… Uzela danas onaj satorčić u Lidla sa motivom morskog psa. Bit će praktično ! Sad lovim neki dobar kolut za kupanje … Preporuke ?
Dodajem
+ Mrežica za komarce za kolica i prijenosni krevetić ( dm, babylove im univerzalni), sprej , one naljepniceMoj ima onaj prsluk, jos ga isprobali nismo jer sam ga u moru ja drzala a tak i tak ne mogu oni biti jos dugo u moru pa ga nisam ni nosila na kraju 😅
Sator je super stvar ako mislis biti bas na plazi. Ja ga osobno nisam nosila ja sam sa malim isla oko 9 na plazu malo se okupao i onda ne zaspao u kolicima (u hladu) vec oko 10 smo isli doma radi jakov sunca i tako opet oko 17.
Ja sam malom kupila djeciji bazen ali ga korostim kao podlogu za igranje 😂 jer mi ne moze pobjec iz njega 😂😂😂😂😂Ne mislim bas nesto biti na plaži ( ispod kuće mi je ) ali i to malo što smo posluzit će 🤷 nisam ni znala da postoje visekratne pelene za kupanje … Bas moram do baby centra po zračnu podlogu za autosjedalicu i kolica pa ću baciti pogled….Kupit ćeš onako kao i ja ja ti mogu reći da je super evo isprobano sada mi je u kolicima i manje se znoji
Koju si ma kraju uzela ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jesu li te podloge posebno za kolica, a posebno za jaje ili ima nekih univerzalnih? 😊
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Jesu li te podloge posebno za kolica, a posebno za jaje ili ima nekih univerzalnih? 😊
Mislim da su univerzalne. Ali za jaje bi trebalo koristiti samo original ako postoji, tako kažu.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Tetrice vece i manje
Rucnik za kupanje
Rucnik za plazu
Krema sa SPF zastitom
Dodajem
Ja sam malom kupila djeciji bazen ali ga korostim kao podlogu za igranje 😂 jer mi ne moze pobjec iz njega 😂😂😂😂😂Ne mislim bas nesto biti na plaži ( ispod kuće mi je ) ali i to malo što smo posluzit će 🤷 nisam ni znala da postoje visekratne pelene za kupanje … Bas moram do baby centra po zračnu podlogu za autosjedalicu i kolica pa ću baciti pogled….Kupit ćeš onako kao i ja ja ti mogu reći da je super evo isprobano sada mi je u kolicima i manje se znojiKoju si ma kraju uzela ?
https://male-stvari.hr/proizvod/aeromoov-zracna-podloga-za-kolica-bugs/ ovu ovdje ja ću je stavljati i u autosjedalicu i u kolica sada mi je u kolicima i bolje je ja sam uzela veličinu 1 malo veće ali imaš i 0+ ovaj tjedan nam dolazi autosjedalica pa baš da vidim kako će biti 🥰
Tetrice vece i manje
Rucnik za kupanje
Rucnik za plazu
Krema sa SPF zastitom
Dodajem
Ja sam malom kupila djeciji bazen ali ga korostim kao podlogu za igranje 😂 jer mi ne moze pobjec iz njega 😂😂😂😂😂Ne mislim bas nesto biti na plaži ( ispod kuće mi je ) ali i to malo što smo posluzit će 🤷 nisam ni znala da postoje visekratne pelene za kupanje … Bas moram do baby centra po zračnu podlogu za autosjedalicu i kolica pa ću baciti pogled….Kupit ćeš onako kao i ja ja ti mogu reći da je super evo isprobano sada mi je u kolicima i manje se znojiKoju si ma kraju uzela ?https://male-stvari.hr/proizvod/aeromoov-zracna-podloga-za-kolica-bugs/ ovu ovdje ja ću je stavljati i u autosjedalicu i u kolica sada mi je u kolicima i bolje je ja sam uzela veličinu 1 malo veće ali imaš i 0+ ovaj tjedan nam dolazi autosjedalica pa baš da vidim kako će biti 🥰
Ja sam negdje procitala na rodnoj grupi da nista sto nije original ne smije biti u jajetu/sjedalici. Jer onda gubi na sigurnosti.. ali svakako cu pogledat za kolica.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
https://male-stvari.hr/proizvod/aeromoov-zracna-podloga-za-kolica-bugs/ ovu ovdje ja ću je stavljati i u autosjedalicu i u kolica sada mi je u kolicima i bolje je ja sam uzela veličinu 1 malo veće ali imaš i 0+ ovaj tjedan nam dolazi autosjedalica pa baš da vidim kako će biti 🥰Ja sam negdje procitala na rodnoj grupi da nista sto nije original ne smije biti u jajetu/sjedalici. Jer onda gubi na sigurnosti.. ali svakako cu pogledat za kolica.
Da, baš sam to malo prije tu komentirala 😉A podlogu za kolica sam vidjela u pepcu za nekih 12-13€ 😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji