Tako je napisala i ona sollerica na Instagramu ako postoji original ali ovo je jako dobro napravljeno nije sigurano za 40€u rangu s onom iz pepca
Pitala sam strollericu baš za tu podlogu ako mogu u jaje, u rekla je da proizvođači ne preporučaju, osim originala. A za ovu iz pepca sam rekla za kolica, u jaje je ne bih stavljala ionako 😊
Ja kažem što su preporuke, svatko će napraviti po svome, ne mogu ja odlučivati za druge koju će podlogu kamo stavljati. Dobro, ja sam za te neke stvari malo previše možda po PS-u, ne bih trebala tako. Ali ne mogu kontra sebe, i sama se na sebe ljutim🤦🏼♀️
Što je najbolje od svega, mislim da se komotno može koristiti ta univerzalna podloga u jaju/sjedalici, jer ne vidim što se može dogoditi, ali moj mozak to drugačije percipira 🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ja ću svakako uzeti tu areomoove podlogu jer malac se znoji kad smo vani, a iako ne bude valjala ni prva ni zadnja stvar koju ću kupiti a da se ne bude koristila 😁
Baš to 🤣🤣🤣Cure koje ste počele s kašicama, a i vi koje niste, jeste li/hoćete li kupovati ona kuhala 2-3-4 u 1 za kašice? Ono što kuha na pari, odleđuje, blenda i tako to? Kaže mi jučer prijateljica da je njoj super, a već sam i prije razmišljala o tome pa baš da vidim vaša iskustva 😊
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ja ću svakako uzeti tu areomoove podlogu jer malac se znoji kad smo vani, a iako ne bude valjala ni prva ni zadnja stvar koju ću kupiti a da se ne bude koristila 😁Baš to 🤣🤣🤣Cure koje ste počele s kašicama, a i vi koje niste, jeste li/hoćete li kupovati ona kuhala 2-3-4 u 1 za kašice? Ono što kuha na pari, odleđuje, blenda i tako to? Kaže mi jučer prijateljica da je njoj super, a već sam i prije razmišljala o tome pa baš da vidim vaša iskustva 😊
Ja sam gledala, ali nakraju odsutala. Nekako mi preskupo davat tolike novce na nesto sto mogu napravit i bez toga. Doslovno sam kupila onaj metalni nastavak za kuhanje na pari i stapni mikser i to je to. Operem na brzinu i napravim bez problema. Ali ko voli nek izvoli 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ne kužim zašto se u svemu skače na Proljetnicu i to čim spomene Rode 🙄
Šta se tiče podloge nema smisla kupovat 0 za jaje jer je premalo i ne može na autosjedalicu/kolica..veličina 1 je okej, ja je držim u autosjedalici i nešto manje se znoji. Postoji i univerzalna veličina za kolica.
Sve ove stvari moraju proć testove i čisto sumnjam da bi ih prodavali da nisu sigurne za korištenje ili da umanjuju nekakvu sigurnost.
Ja imam Avent 4u1 kuhalo i meni je okej, nekad kuham u njemu, nekad ga koristim samo ko bledner.
👧30
👨36
12/22 💙
Kaj se tiče kašica ja sve kaj kuham kuham u vodi i tu vodu onda koristim za kašicu (osim za ono kaj kuham u kori nor. Cikla, tad ne koristim tu vodu za kašicu). Drobim mu vilicom hranu i tak da nikad nije sve glatke teksture 😁 mislila sam prvo kuhati na pari pa mi je pedijatrica rekla da nek nebudem luda da si olakšam i kuham normalno u vodi jer ionako se mora dodati neka tekućina pa je zgodno koristiti tu od kuhanja povrća ili voća jer u njoj se nalaze o vitamini od namirnice koja se kuha 😁 za sada mu kuham odvojeno od nas jer jede kruti o obrok samo ujutro oko 10h, ali kad bude jeo i ručak onda ću skuhati zajedno za njega i nas, dio njemu odvojim naše začinim i to je to, kaj bi se bezvrze mučila 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ok, hvala cure, pogledat ću te podloge 😊 ja ću stavit i u jaje i kolica, ne kuzim zasto bi to smetalo sigurnosti, ali naravno nek svaki radi kako njemu odgovara 😊
Pozdrav cure. Pratim vas vec neko vrimee pa da se ukljucim i ja malo :)
Bas smo poceli u pon s dohranom. Taman je tad i napunio 6.mj… odma je smazao 250g i iza toga sisao mozda par minuta. Ne znam valjda je bio zedan 😂
24.12.2022. 💙
Bas smo poceli u pon s dohranom. Taman je tad i napunio 6.mj… odma je smazao 250g i iza toga sisao mozda par minuta. Ne znam valjda je bio zedan 😂
Bome je dobar i moj voli papati isto tako smaže oko 200g po obroku već sam se brinula da nije previše 🙈 mi krenuli uvoditi drugi obrok krute hrane, mislila sam da će biti ko sa prvim malo kruto pa onda boca, a kad ono on odmah sve smazao nisam mu bocu ni nudila 🤣 samo vode kasnije i to je to
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Dobrodošla Baćo 😊 moja mala isto puno jede, oko 220-250 po obroku, mlijeko na flasicu i nece bas pa joj radim mlijecne kasice 😊 sto se tice pripreme, ja isto samo skuham u vodi i to je to 😊ne koristim nikakva kuhala ni kuham na pari
Baćo dobrodošla ja se tebe sjećam još kada smo bile trudne 😁 probaj mu dat čaja ili vode ja sam svojoj počela kada sam krenula s krutom hranom 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji