Moja curka jako voli ciklu,jabuku,mrkvu + maslinovo ulje
Palenta,jabuka,kruška
Palenta,mango,m.ulje
Brokula,batat,m.ulje
Zobene,jabuka,kruska
Zobene,suhe sljive,m.ulje
Zobene,banana, avokado
Zobene,banana,suhe sljive
Piletina,brokula,tikva
Piletina,batat,tikva
Piletina,mrkva,cikla
Teletina,batat
Teletina,brokula,tikvica
Naravno sve zavisi sto si do sada uvela. Mi sada uvodimo rucak. Za dorucak gledam da je to voce, voce + zitarice, a rucak povrce, povrce + meso.
Mislim sad uvesti amarant. Pa cu vidjeti sa cim cu ga kombinirati. Iako mi je pedijatrica rekla da ne mogu pogrijesiti sa sezonskim vocem,povrcem. Ali svejedno pazim sto dajem. Jos uvijek nisam uvela npr jagode. Nekako me to strah dati. Ako ima neko da je uveo nek napise da me ohrabri.
Moja npr ne voli tikvice i ne voli marelice 😂
Ostalo stvarno lijepo jede. Sretno 😊
Amarant je super stvar pogotovo onaj iz dm sto ga samo stavis u kasice. Ja ga tipa znam nekad uzet sa sobom pa stavim u kupljenu kasicu da ju malo obogatim ako bas nisam stigla skuhati mu. Jagode je i mene strah dati 😂 a tek jaje 🫣
Da,uzela sam taj u dm. Ja sam uvela i Gris, imam i pirov njega jos nisam ali planiram u skorije vrijeme 😅.
A za to jaje ne znam sta da kazem. Sto vise citam manje znam i sve mi veci strah. Prvo citam davat odvojeno zumanjak,bjelanjak i davati 1/4 jajeta sa danom pauze. Pa onda citam da se moze davati zajedno. I tako dalje i dalje 😅😅
Isto i sa orašastim plodovima. Neki kazu moze od 8+ neki ni slucajno prije godinu dana. Za rizu pisu ne davati prije godinu dana, a kad pogledas sastav nekih kupovnih kasica imaju rizu 🧐 ja imam i nekih kupovnih iako jos uvijek pravim sama. Jednom je dobila kupovnu kad smo isli na put jer nisam mogla napraviti. Planiram joj uvesti lubenicu i dinju cim budu neke normalnije cijene hahah
Da to sam i ja za jaje citala ne znam sta da ti kazem i ja sam zbunjena.
Ja sam rizu njemu dala, ne vidim zasto ne ja ju skuham i izblendam jer mu se ljepi za nepce kad nije smiksana i onda tak stoji u ustima 😂 a vidis ja sam dobila knjigu domace kasice ili kak vec i kod njih pise da riza moze ici sa 6 mj 🤷🏻♀️
I ja jedva cekam lubenice i dinje 🤭🤭🤭
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Kaj se tice vode nekad popije 30 ml nekad 60 🤷🏻♀️ neopterecujem se
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Moja curka jako voli ciklu,jabuku,mrkvu + maslinovo ulje
Palenta,jabuka,kruška
Palenta,mango,m.ulje
Brokula,batat,m.ulje
Zobene,jabuka,kruska
Zobene,suhe sljive,m.ulje
Zobene,banana, avokado
Zobene,banana,suhe sljive
Piletina,brokula,tikva
Piletina,batat,tikva
Piletina,mrkva,cikla
Teletina,batat
Teletina,brokula,tikvica
Naravno sve zavisi sto si do sada uvela. Mi sada uvodimo rucak. Za dorucak gledam da je to voce, voce + zitarice, a rucak povrce, povrce + meso.
Mislim sad uvesti amarant. Pa cu vidjeti sa cim cu ga kombinirati. Iako mi je pedijatrica rekla da ne mogu pogrijesiti sa sezonskim vocem,povrcem. Ali svejedno pazim sto dajem. Jos uvijek nisam uvela npr jagode. Nekako me to strah dati. Ako ima neko da je uveo nek napise da me ohrabri.
Moja npr ne voli tikvice i ne voli marelice 😂
Ostalo stvarno lijepo jede.
Da,uzela sam taj u dm. Ja sam uvela i Gris, imam i pirov njega jos nisam ali planiram u skorije vrijeme 😅.
A za to jaje ne znam sta da kazem. Sto vise citam manje znam i sve mi veci strah. Prvo citam davat odvojeno zumanjak,bjelanjak i davati 1/4 jajeta sa danom pauze. Pa onda citam da se moze davati zajedno. I tako dalje i dalje 😅😅
Isto i sa orašastim plodovima. Neki kazu moze od 8+ neki ni slucajno prije godinu dana. Za rizu pisu ne davati prije godinu dana, a kad pogledas sastav nekih kupovnih kasica imaju rizu 🧐 ja imam i nekih kupovnih iako jos uvijek pravim sama. Jednom je dobila kupovnu kad smo isli na put jer nisam mogla napraviti. Planiram joj uvesti lubenicu i dinju cim budu neke normalnije cijene hahah
Da to sam i ja za jaje citala ne znam sta da ti kazem i ja sam zbunjena.
Ja sam rizu njemu dala, ne vidim zasto ne ja ju skuham i izblendam jer mu se ljepi za nepce kad nije smiksana i onda tak stoji u ustima 😂 a vidis ja sam dobila knjigu domace kasice ili kak vec i kod njih pise da riza moze ici sa 6 mj 🤷🏻♀️
I ja jedva cekam lubenice i dinje 🤭🤭🤭
Ja sam citala za rizu da ne zbog arsena. Ali doslovno svaki pedijatar,svaka knjiga ce ti reci drugacije. Ja cu jos malo pricekati sa rizom jer imam jos nekih stvari za uvesti prije rize.
Dinja i lubenica vec ima kod nas ali cijene su ajme 9,10 kn/kg 😅 negdje i skuplje bude. To mi je ipak malo preskupo 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam citala za rizu da ne zbog arsena. Ali doslovno svaki pedijatar,svaka knjiga ce ti reci drugacije. Ja cu jos malo pricekati sa rizom jer imam jos nekih stvari za uvesti prije rize.
Dinja i lubenica vec ima kod nas ali cijene su ajme 9,10 kn/kg 😅 negdje i skuplje bude. To mi je ipak malo preskupo 😂
Ja sam bas na moru pa budem pogledala tu koliko je lubenica i dinja 😂 bas da usporedim cijene mora i zagorja 🫣
Jooj ma to si vise lud kaj dati kaj ne 🫣🫣🫣
Kad mislis mahunarke uvest? Ja sam mislila grasak mozda za pocetak
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Ja sam bas na moru pa budem pogledala tu koliko je lubenica i dinja 😂 bas da usporedim cijene mora i zagorja 🫣
Jooj ma to si vise lud kaj dati kaj ne 🫣🫣🫣
Kad mislis mahunarke uvest? Ja sam mislila grasak mozda za pocetak
Ja sam posadila grasak u basti tako da cim bude cu joj dati. Pa cu vidjeti kako ce reagirati. Ako bude imala grceve ili nesto napravit cu pauzu.
Sto se cijena tice mislim da su svuda otisle gore i to bas puno. Sokiram se svaki tjedan kad idemo u kupnju 😂 ove godine ako secer ne bude jeftiniji od 10 kn/kg nista od pekmeza i sokova 😂😂😅 ja sam jos uvijek u kunama 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure ja sam dala one rižine pahuljice od hippa 🙈sada mi kaže prijateljica isto da rižu ne dajem 🙈
Još ovaj mjesec pitanje koliko ćemo dobiti zbog 2 praznika 🙈🙈🙈🙈🙈novce mislim porodiljnog
Još ovaj mjesec pitanje koliko ćemo dobiti zbog 2 praznika 🙈🙈🙈🙈🙈novce mislim porodiljnog
Isto i u 6 mj 2 praznika 😅 da mi je neko rekao da cu mrziti praznike 😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Brijete (općenito brije se) na organsko, djevičansko, domaće a onda s godinu se dijete gurne u jaslice, sto tamo isto dobivaju sve djevičansko? Može li mi netko pojasniti?
Ima li koja mama da je na metodi beba vođa dohrane ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore