Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj babyDa bar hoce dudu, odbacio ju je prije 3 mj i sad samo prst 😓 probat cu sa gelom namazati mu 10 min prije hranjenja mozda pomogne, ne znam vise stvarno sam ocajna. Stavljam mu u kasice mlijeko da navucemo mililitrazu ali opet nisu to neke kolicine, jooooj 🫠🫠🫠Nama još nisu krenuli zubići, ali moj brat je za nećaka koristio ove kapi:
https://e-bioteka.com.hr/proizvodi/homeopatija/homeolab-kids-relief-teething/
Možda pomognu, sretno 🥰❤️
Hvalaa 🙏🏼❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj babyDa bar hoce dudu, odbacio ju je prije 3 mj i sad samo prst 😓 probat cu sa gelom namazati mu 10 min prije hranjenja mozda pomogne, ne znam vise stvarno sam ocajna. Stavljam mu u kasice mlijeko da navucemo mililitrazu ali opet nisu to neke kolicine, jooooj 🫠🫠🫠
Mozda probat sa onim dudama u koje se moze staviti voce/povrce pa to probat zamrznuti? Ako nece ni to ima onih nekih igrackica koje hlade tj stave se u frizideru pa im se to da. Npr moja seka je maloj znala pokvasit gazu jedan kraj i to stavit u zamrzivac pa je mala to cuclala iako je meni to npr uzas 😂. Moja mala ne voli ove hladne igrackice ali dudu voli kad joj dam i onda se umiri pa jede normalno.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj babyDa bar hoce dudu, odbacio ju je prije 3 mj i sad samo prst 😓 probat cu sa gelom namazati mu 10 min prije hranjenja mozda pomogne, ne znam vise stvarno sam ocajna. Stavljam mu u kasice mlijeko da navucemo mililitrazu ali opet nisu to neke kolicine, jooooj 🫠🫠🫠Mozda probat sa onim dudama u koje se moze staviti voce/povrce pa to probat zamrznuti? Ako nece ni to ima onih nekih igrackica koje hlade tj stave se u frizideru pa im se to da. Npr moja seka je maloj znala pokvasit gazu jedan kraj i to stavit u zamrzivac pa je mala to cuclala iako je meni to npr uzas 😂. Moja mala ne voli ove hladne igrackice ali dudu voli kad joj dam i onda se umiri pa jede normalno.
Hvala ti 🙏🏼❤️
Uzela sam mu nove bocice sa meksim sisacem, uzela sam mu gel koji ima malo lidokaina u sebi pa budem mu namazala prije hranjenja na par minuta i uzela sam mu bas tu igracku kaj ide u frizer. Cak sam dosla na ideju da 2 sisaca dam u frizer prije hranjenja pa probam tak 🤷🏻♀️ ne znam luda sam vise evo 🫠🫠
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Nama je pedijatrica rekla da se može paracetamol namazati po desnima, i ako vidiš baš da ga boli, može se i dati doza. Mome jedino pomogne to kad mu namažem, mažem mu i gengigel, nekad se i s njim umiri, al kad je baš neutješan samo sirup pomogne
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Tek mi je sad proslo kroz glavu da bi ovo odbijanje flasice mogao biti i skok u razvoju naravno uz nicanje zubica 🤦🏻♀️ Boze pomozi 😂🫠
Cure hvala vam na super savjetima 🙏🏼 ❤️
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Nama je pedijatrica rekla da se može paracetamol namazati po desnima, i ako vidiš baš da ga boli, može se i dati doza. Mome jedino pomogne to kad mu namažem, mažem mu i gengigel, nekad se i s njim umiri, al kad je baš neutješan samo sirup pomogne
Paracetamol u obliku sirupa mu namazes po desnima ili?
Ako je to odmah idem probati 😂
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Kod nas još nema tih problema, ali znam da su govorili kad su baš jaki bolovi da može i čepić se dati. Ne često, ali ako baš nikako se ne uspijeva ublažiti može i tako. Sretno, nadam se da će uskoro proći.
A moguće i da je skok u razvoju. A je taman prošao svoj skok i regresija sna, noćno spavanje se vratilo u normalu, po danu se puno lakše uspava. Hvala bogu 😂
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Kod nas je hvala bogo nocno spavanje odlicno, odspava u komadu, ali zato popodnevna po pol sata do sat vremena 🤦🏻♀️ uz to evo mucimo se s flasom i naravno zubici. A znam za cepic ali nije njemu zubno meso ni oteceno i crveno, hvala Bogu temp nema, a nebi ga htjela navikavat na to i opetrecivat jetru, treba pregrmit ovaj period 🫠🫠🫠
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Kod nas je hvala bogo nocno spavanje odlicno, odspava u komadu, ali zato popodnevna po pol sata do sat vremena 🤦🏻♀️ uz to evo mucimo se s flasom i naravno zubici. A znam za cepic ali nije njemu zubno meso ni oteceno i crveno, hvala Bogu temp nema, a nebi ga htjela navikavat na to i opetrecivat jetru, treba pregrmit ovaj period 🫠🫠🫠
Meni sad A u komadu odspava 5-6 sati noću, a danju tako kao i kod tebe, pola sata do sat, rijetko kad više od toga.
Nadam se da će muke po zubicima brzo proći ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Nama je pedijatrica rekla da se može paracetamol namazati po desnima, i ako vidiš baš da ga boli, može se i dati doza. Mome jedino pomogne to kad mu namažem, mažem mu i gengigel, nekad se i s njim umiri, al kad je baš neutješan samo sirup pomogneParacetamol u obliku sirupa mu namazes po desnima ili?
Ako je to odmah idem probati 😂
Da, da, probaj to instat pomogne 😉
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji