Hej, ja sam ti napisala da imamo tu hranilicu i jedemo u polusjedecem 😊 drago mi je da je i vama dobra 😊nama je isto tako puno lakse nego da je netko mora drzati kad jede
Vrtić za igru mi imamo ovaj https://www.freeon.hr/proizvod/vrtic-hexagon-melange-sivi/ ali mislim da se to nikom od vas ne bi svidlo jer nije drveni, povise je i ima mrežicu. Nama je ok ,mala se unutra okreće do mile volje , a ne moze se nigdje lupit posto je mreza, tu ako se i lupi malo, samo se odbije nazad 😅
Mislim da joj bude dobar i kad se pocne ustajat jer ima one ruckice, isto tako ima vrata dolje pa joj ih otvorim i onda zna puzat unutra-van, s tim se zanima neko vrijeme pa sam ja slobodna 😊
Cure tko koristi Pampers i Violeta pelene imate u dm. 2+1 gratis 😍🥳🥳🥳🥳
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼
Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj baby
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ikica, da da, na zaokretnu mislim 😁
Sad ga još mogu skupa s jajem odnijeti u auto i donijeti u kuću pa mi je komotno, makar mi ruke otpadaju 🤣🤣
Tina, joj vjerujem da je super 😁
A čekaj, jaje možeš isto maknuti s te baze zaokretne i normalno ga nositi kao i svako drugo? Nisam školovala što bi rekla ona s videa 🤣🤣Evo ja baš gledam ovo moje dijete kako se kotrlja doslovno. Još malo i neću ga moći ni na podlozi pustiti samog 🤷🏼♀️Da već sad je teško, a bit će još teže kako rastu 😊 zato si treba olakšati sa tim svim pomagalima danas 😁 ja sam svojem planirala uzeti drvenu ogradicu pa da se može igrati, a ja bez brige otići do wc-a ili pristaviti ručak 😁Meni je spremna ogradica, a nikako da je stavim u pogon. Moram nekako zaštititi da se ne udari seronja mali 🥴
Stavila sam one puzzle Ali nešto moram I sa strane da ne rok e glavom u rub. Kupit ću makar još puzzli pa ih onako uspraviti, ne znam. 🤷🏼♀️Snow, ovu joie vidim dosta hvale po grupama.
A zar nije ova druga u klasi jaja? Ako se ne varam. Ali baš ću sad bacit oko, nekako mi je ostalo da je bila u kompletu sa kolicima koja sam gledala 🤔Gdje si kupila ogradicu? 😊Ja bi baš tako kao i ti ogradicu na te puzzle ili casmatino podlogu stavila i nek se mali unutra igra. Sve kaj sam našla je zapravo neki fiksni vrtić koji je još i odgnut malo od poda i to mi se nikako ne sviđa.To je zapravo vrtić star 40 godina, još iz doba kad je moj muž bio beba 😁😁😁
Recikliramo malo. Tako da ti ne mogu pomoći gdje kupiti 😉Dobro da ste sačuvali jer danas je tak neš nemoguće naći 🙈 ja bi baš takav kakvi su nekad bili, onako drvena ogradica i to je to. Sve je dns neke mreže, poliesteri i gluposti. Sve drveno kaj sam našla je prek njuškala prodano 🤣 bit će mužu pravac bauhaus i nek mu napravi sam 😁😘https://www.mall.hr/djecji-vrtici/cosing-drvena-ograda-100x100-bukva
Npr 😉Hvala 😁 idem odmah naručiti 😘🥰
Nema na čemu, drago mi je da sam pomogla ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Cure tko koristi Pampers i Violeta pelene imate u dm. 2+1 gratis 😍🥳🥳🥳🥳
Vidjela sam samo pants od pampersa da su 2+1,ili su sve? Taman imam neke bodove za potrošiti, a trebaju mi pelene pa bi bilo super ako su i obične na toj akciji 😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj baby
Da bar hoce dudu, odbacio ju je prije 3 mj i sad samo prst 😓 probat cu sa gelom namazati mu 10 min prije hranjenja mozda pomogne, ne znam vise stvarno sam ocajna. Stavljam mu u kasice mlijeko da navucemo mililitrazu ali opet nisu to neke kolicine, jooooj 🫠🫠🫠
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Mame kojima bebicama izbijaju zubi trebam pomoc 😓 ja sam ocajna vise, s cime ste ublazavali nelagodu? Imamo 2 donja zubica njih nismo ni osjetili sad nam izbijaju gornji 😭 toliko se muci da ne moge ni jesti 😭 svako hranjenje je muka ja vise ne znam sto i kako 😭😭😭 probala sam hladnije mlijeko, toplije mlijeko, imamo Osanit kuglice i kad mu to dam uspje potegnuti oko 80 ml ali onda je ostatak borba a strah me je previse mu davati i tih kuglica 😭 molim vas ako netko ima savijet kako da mu pomognem bar da pojede tih 500 ml dnevnog minimuma 🙏🏼Ne znam kakve dude imas no ja sam mojoj uzela Nuk jer u njih mozes napuniti vode i zamrznuti. Nas to spasava. I uzela sam u Dm onako onu cetkicu koja se stavi na prst pa joj sa tim masiram + Gengigel onaj babyDa bar hoce dudu, odbacio ju je prije 3 mj i sad samo prst 😓 probat cu sa gelom namazati mu 10 min prije hranjenja mozda pomogne, ne znam vise stvarno sam ocajna. Stavljam mu u kasice mlijeko da navucemo mililitrazu ali opet nisu to neke kolicine, jooooj 🫠🫠🫠
Nama još nisu krenuli zubići, ali moj brat je za nećaka koristio ove kapi:
https://e-bioteka.com.hr/proizvodi/homeopatija/homeolab-kids-relief-teething/
Možda pomognu, sretno 🥰❤️
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji