Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    06. Lipanj 2023. 13:29

buhtlica23

Ja sam citala za rizu da ne zbog arsena. Ali doslovno svaki pedijatar,svaka knjiga ce ti reci drugacije. Ja cu jos malo pricekati sa rizom jer imam jos nekih stvari za uvesti prije rize.
    Dinja i lubenica vec ima kod nas ali cijene su ajme 9,10 kn/kg 😅 negdje i skuplje bude. To mi je ipak malo preskupo 😂

Ja sam bas na moru pa budem pogledala tu koliko je lubenica i dinja 😂 bas da usporedim cijene mora i zagorja 🫣
    Jooj ma to si vise lud kaj dati kaj ne 🫣🫣🫣
    Kad mislis mahunarke uvest? Ja sam mislila grasak mozda za pocetak 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

buhtlica23
    06. Lipanj 2023. 13:44

NanaJ

buhtlica23

Ja sam citala za rizu da ne zbog arsena. Ali doslovno svaki pedijatar,svaka knjiga ce ti reci drugacije. Ja cu jos malo pricekati sa rizom jer imam jos nekih stvari za uvesti prije rize.
    Dinja i lubenica vec ima kod nas ali cijene su ajme 9,10 kn/kg 😅 negdje i skuplje bude. To mi je ipak malo preskupo 😂
    Ja sam bas na moru pa budem pogledala tu koliko je lubenica i dinja 😂 bas da usporedim cijene mora i zagorja 🫣

Ja sam posadila grasak u basti tako da cim bude cu joj dati. Pa cu vidjeti kako ce reagirati. Ako bude imala grceve ili nesto napravit cu pauzu. 
    Sto se cijena tice mislim da su svuda otisle gore i to bas puno. Sokiram se svaki tjedan kad idemo u kupnju 😂 ove godine ako secer ne bude jeftiniji od 10 kn/kg nista od pekmeza i sokova 😂😂😅 ja sam jos uvijek u kunama 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    06. Lipanj 2023. 13:55

Cure ja sam dala one rižine pahuljice od hippa 🙈sada mi kaže prijateljica isto da rižu ne dajem 🙈

snowwhite1410
    06. Lipanj 2023. 13:57

Još ovaj mjesec pitanje koliko ćemo dobiti zbog 2 praznika 🙈🙈🙈🙈🙈novce mislim porodiljnog 

buhtlica23
    06. Lipanj 2023. 15:25

snowwhite1410

Još ovaj mjesec pitanje koliko ćemo dobiti zbog 2 praznika 🙈🙈🙈🙈🙈novce mislim porodiljnog

Isto  i u 6 mj 2 praznika 😅 da mi je neko rekao da cu mrziti praznike 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• proljetnica1
    06. Lipanj 2023. 20:46

Brijete (općenito brije se) na organsko, djevičansko, domaće a onda s godinu se dijete gurne u jaslice, sto tamo isto dobivaju sve djevičansko? Može li mi netko pojasniti?

BlairWaldorf
    06. Lipanj 2023. 21:49

Ima li koja mama da je na metodi beba vođa dohrane ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    07. Lipanj 2023. 07:53

buhtlica23

NanaJ

buhtlica23

Ja sam posadila grasak u basti tako da cim bude cu joj dati. Pa cu vidjeti kako ce reagirati. Ako bude imala grceve ili nesto napravit cu pauzu.
    Sto se cijena tice mislim da su svuda otisle gore i to bas puno. Sokiram se svaki tjedan kad idemo u kupnju 😂 ove godine ako secer ne bude jeftiniji od 10 kn/kg nista od pekmeza i sokova 😂😂😅 ja sam jos uvijek u kunama 😂

Ja sam mahune 😂 pa cekamo njih a mislim da cu mu uvest prije toga grasak tak da vidim kak ce reagirat 🤷🏻‍♀️
    Hahahahah i ja sam jos u kuna i uzasno kako je sve poskupilo 🫠

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• ikica_90
    07. Lipanj 2023. 07:57

BlairWaldorf

Ja sam čitala o tome, ali nisam se odlučila za to. Nekako mi se čini da bi tu bilo puno brljavljenja po hrani i više igre nego kaj bi se mali najeo 🙈 a i kako smo krenuli sa dohranom dok mali još ne sjedi nekako mi to nije bila opcija. Kad krene sjediti onda bi mu sigurno dala neke male komadiće banane da sam stavlja u usta i to pomalo mljacka, ali za sad mi je još mali za ovaj pristup jer još ne sjedi samostalno 😁 javi nam iskustva ako se odlučiš za blw pristup 😊

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

NanaJ
    07. Lipanj 2023. 11:15

ikica_90

BlairWaldorf

Ja sam čitala o tome, ali nisam se odlučila za to. Nekako mi se čini da bi tu bilo puno brljavljenja po hrani i više igre nego kaj bi se mali najeo 🙈 a i kako smo krenuli sa dohranom dok mali još ne sjedi nekako mi to nije bila opcija. Kad krene sjediti onda bi mu sigurno dala neke male komadiće banane da sam stavlja u usta i to pomalo mljacka, ali za sad mi je još mali za ovaj pristup jer još ne sjedi samostalno 😁 javi nam iskustva ako se odlučiš za blw pristup 😊

Istog sam misljenja, a mislim da su oni i premali sa 6 mj za takav pristup a i dosta je opasno ako se dijete nije samo posjelo 🤷🏻‍♀️ ja svom znam ponuditi komadic banane dok mi sjedi u krilu i nije zainteresiran jos uvijek za to. Pojest ce taj komadic ako mu ja stavim u usta, ali da sam uzme sa stola to ne. Ja cu krenuti sa takvim uvodenjem tek kad se samostalno posjedne s tim da cu mu raditi pola pola, pola gnjeceno pola tako u komadicima da on sam proba jer bas sto ti kazes vise je to njima igra nego sto bi on pojeo to, kad vidim da je “usavrsio” onda cu smanjivati gnjeceno, a nuditi vise komade i naravno poticati samostalno hranjenje.

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.