LadyD super da je sve OK.
Malecka je vec sad prava smekerica ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jelenko, baš si lijepa trudnica 😊🤗
Netko je spominjao tečaj za trudnice, ja ga upravo slušam, sad sam na 3.predavanju od njih 4, evo danas baš o dojenju patronažne pričaju 😄💪
Jel na Rodi? Meni je neko nekidan reka za tečaj za pratnju na porodu. Pa smo ja i muž jednu večer dobra 3 sata po slušali i položili. Valjda će mi to priznat😂
Ja sam jucer pitala dr. za muza i rekla je da se moze u nasoj bolnici ali s obzirom da su radi mjera zaustavili tecajeve kao do daljnjeg nemoze... al cu nazvati u bolnicu i pitati dali priznaju sa rode...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Schinin moj mali je onda icsi inteligent, a cekaju me jos dva icsi zaledjena pametnjakovica, jadna li sam kad me pocnu zaje****
Lorena drzim fige za terapiju! I sretan roooodjendaan!!
Bela, Mala, ginger sretno i javite se!
Jelena, sad ce se ona uskoro svako malo pocet javljati. Moj je prije jednom na dan, a sad zadnjih par dana ne staje, imam osjecaj da je stalno budan. Mala mora da ce poludit od srece kad osjeti seku 💗
Tierra hahahhaa mozda da im javis sada pa stignu pripremiti. Ali nadam se da ces stati! Kad je vjencanje, jesi uzbudjena? Kakva je vjencanica? Joooj, ja sam uzivala u svom vjencanju i prpremama. Dodje mi da opet!
Lady super za pregled! Ljutica mala slatka 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
A sada otvaram klasicnu, vec tradicionalnu slee temu: bolovi: ja ne znam, jesam ja stvarno takva picajzla ili sta, s kim god pricam od prijateljica, nikog nista nije bolilo. Mene te munje/probadanja u rodnici izludjuju. I pritisak neki dolje. Kad sma rekla prosli tjedan doktoru - rekao je da su svakakve senzacije od bolova u trudnoci moguce. Mali je dobro, okrece se. Mene strah jer ne znam kako da prepoznam ako je nesto alarmantno. Ovo sinoc me bas tako nekako stiskalo i probadalo, sad se smirilo, ali kao da jos mrvicu osjetim. Osjecam se vise ludo stalno zvati doktoricu ili letiti kod nje, a i s mojim cerviksom nije bas ni najpametnije da me se cacka tako stalno. A onda s druge strane me uhvati ludilo - sto ako su ta probadanja znam otvaranja ili pocetak trudova ili nesto lose, a ja ne reagiram. Jucer sam pricala sa svojom psihologicom, rekla sam je da me ovo muci pa je ona rekla da sam ja sad pogotovo kako lezim previse fokusirana na svoje tijelo i ne vjerujem mu, da trebam imati vise povjerenja u njega i znati da bi ono samo prepoznalo da je nesto alarmantno i upozorilo me. Je, super, mozda tijelo prepozna, a moja glava ne 😂
Eto nakon ove standardne ispovjesti ludjakinje, zelim svima lijepi petak! Kako bi clarissa rekla - masaaal, petak je!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
*ispovijesti - evo ni struku svoju vise ne znam 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro,
Cure sretno danas na pregledima i da prođu šta bolje 😊
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Slee, eto ako te ista tješi, i mene stvarno dosta boli. Znači stvarno često kroz dan imam neke čudne grčeve (drukčije od BH kontrakcija) više je osjećaj jakog pritiska i menstrualnih grčeva. Jučer sam dosta bila na nogama i radila po kući, i odma me sinoć navečer bolilo dosta jače. Ali dečko stvarno često lupa, i onda me odma to nekako umiri. Odlučila sam se prestati stresirati oko toga, idem privatno na pregled sljedeći tjedan pa ću spomenuti bolove, ali do tada ću nastojati ostati što smirenija, i zaokupirati misli istraživanjem kolica, krevetića itd🤣😅 (ako neko ima preporuku za neka kolica do 4-5000kn slobodno javite, trenutno gledam Bebetto Luca)
Jučer smo dobili na poklon babyzen jaje i odjednom mi je nekako postalo stvarnije da ćemo imati bebu 💙🤗
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Ajme pa danas uopce nije petak! Kako sam luda! Nema veze, sretan vam cetvrtak i sutrasnji petak 😂
Anemi hvala ti na utjesi! Mislim da imamo isti dan pregled. Probat cu i ja biti strpljiva, ali vidim da ce mi danas biti takav dan, ludi.
Kolica - ja sto vise gledam, to sam sigurnija da cu uzeti cybex balios s lux. Ima mi ih prijateljica i svaki dan mi snima po svim terenima kako idu, klize i kad ih vozis jednom rukom, lako se sklapaju, nisu preteska, cijena je pristupacna, sad su na akciji 5000 kn 3u1, a jaje cybexovo je hvaljeno. Cak ih je istrollerica pohvalila na svom blogu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lota_twins čestitke na super pregledu 😊
Mum of four preslatko kako se beba namješta 😍
PeggyCarter čestitke na super pregledu.. baš velika beba već 😍
Birdy čestitke na pregledu.. mislim da ne moraš biti u strahu pošto si imala uredan Nifty.. nadam se da će sve biti u redu.. 😊
Maša bravo za naprednog malca 😀
Schining Max je presladak 😍 torte su predivne 😊
Lorena sretan rođendan 🥳 i sretno s dobivanjem terapije.. 😊
LadyD preslatka curica.. drago mi je da je sve u redu.. 🥰
Sretno svima danas na pregledima.. 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Woohoo prošle 1000 🎉🎉🎊🎊
Max je baš slatki momak 🥰 cure koje su bile na pregledima nadam se da je sve ok i koje još čekaju na pregled sretno 😍
Ja sad idem vanredno jer od jučer I cijelu noć sam proplakala u bolovima ali nisam htjela na hitnu jer znam procedure ovdje (ceka se po 11 sati) i jednostavno nisam htjela da me stave tamo u cekaonici sjedit jer bi me to dokrajcilo zato danas idem privatno.. nadam se da nije ništa strašno 😵
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Sortiraj odgovore
Najstariji