Upitnica Da bez adrenalina mi je prošli put spominjala, a ne znam vidjet ću kakvo će stanje biti, nisam uopšte ni nešto istraživala o tome jer mi je ona rekla kao da ovu običnu trudnice ne smiju. Spominjala je danas da postoji solucija da se privremeno zatvori i poslije poroda opet da radimo, mada ja bih vise voljela to ranije riješiti. Vidjet ćemo kako će u petak biti, tad idem opet
Dobrodošle nove djevojke 🤗
Freya preslatke ste
Lota čestitam na dobrom pregledu
Večer cure, evo danas nikako se javit, čitam sve al ne stignen pisat.
Pregled je proša super, zatvorena skroz, bebica već ima 2100g i napreduje uredno, zasad stvarno sve po ps-u. Gine je pokazao malo na 4D, uspili smo lipo uhvatit snimku da se vidi glavica, mada se on već namistia put izlaza s glavom pa se ne može predobro uvatit. 😊😊
Sad sam puno mirnija kad znam da je sve ok.
Sljedeći pregled je 27.10. i nakon toga će ići učestalije pregledi, baš mi je proletilo vrime.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Vidila sam da je netko (zaboravila ime) pita za tečajeve u Splitu. Može se prijavit u dom zdravlja Split priko online forme na tečaj pa će ti se oni javit i zvat te za cca 3 tjedna. Ima i preko rodine platforme online tečajevi.
....
Šta se tiče Firula, znam da su imali tečaj za mame i pratnje na porodu, al trenutno nemaju radi korone već duže vrime.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Evo da se javim s pregleda iz Petrove - uglavnom Dr kod koje sam trebala ici nisam ni vidjela, specijalizantica uzela anamnezu i obavila pregled, na uzv isla opet kod trece Dr, koja mi je radila kiretazu prosle godine i bas mi se svida - detaljno je pregledala bebu i kaze da je sve ok, kolicina plodne vode je jos uvijek 28 sto je puno, i kaze da je najcesce to idiopatski neka ne brinem .. pitala sam za Down pa kaze da se to vise ne moze vidjeti 😏 tako da moram vjerovati urednom Niftyu i nuhalnom naboru od pocetka trudnoce. Kako jedna mala sitnica odvede misli u krivo i sad do kraja cu imat zrno sumnje negdje - ali borit cu se protiv toga i misliti najbolje! Pregled opet za 3 tjedna, 20.10., i pratiti pokrete bebe. Koja je po njenom uzv vec 1720 g ☺️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Curee cestitam na dobrim pregledima 💗 volimo dobre vijesti!
Mom of four - preslatko mi je kada se tako probijaju kroz kozu 😀
Birdy - a zasto down, nisam shvatila?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lota& Birdy & Peggy, drago mi je da su pregledi bili uspješni i da bebice lijepo napreduju 🥰😍😍
I hvala cure na lijepim riječima ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Ginger preko Domova zdravlja ima svaki mjesec u Zg,
Ja sam se upisala za danas i sutra u mom DZ, no nisam stigla danas na kraju jer mi je pregled trajao predugo 🙈 sad cu u 10.mj ici, ali mogu i u drugom DZ prijaviti jer je ionako online
Bumbasor zao mi da si sve ono prosla u prijasnjim trudnocama😏 a koliko su ti sada proteini..Meni su sada po novome nalazu iz labosa 1+, a danas na trakici nista 🤷♀️
Nora je premedena 😍 kao i Diva 😍
Dobro dosle Maslacak i Popsi
Popsi nadam se da mirovanje pomaze i da nece biti krvarenja vise, hm a plodnu vodu hoce ispitivati nekako?
Taya cestitam na velikoj curki 💕
Luu sretno s antibioticima i mirovanjem 🤞
Anameri bas mi zao.. izdrzi jos malo i da te bar puste doma uskoro, bar da dodes malo k sebi.. drzi se 💪😇
Lota tweens i Peggy cestitke na super pregledu 😇
👱♀️ 38
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Curee cestitam na dobrim pregledima 💗 volimo dobre vijesti!
Mom of four - preslatko mi je kada se tako probijaju kroz kozu 😀
Birdy - a zasto down, nisam shvatila?
Pa povezuje se visak plodne sa Downom 😏 no vjerujem svim pokazateljima prije toga pa nema smisla brinuti ista 🙏
👱♀️ 38
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Birdy, ahaa, nisam znala! Ali vjerujem da je sve to dobro, ipak do sada nije bilo nikakvih naznaka za to, a i danas je dr rekla da je sve ok! Ne brini puno 💗
—
Moja Diva je zapravi Ziva! Ali je tolika diva da je dobila takvu maramu za oko vrata 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav curee :)
Danas na 4D sve uredu :) bebac opet napredniji za 9 dana, opseg glave je cak na 29+5 ali sve je u najboljem redu. Nazalost slikice nemam na sta sam bila ful razocarana ali dobro :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji