Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    29. Rujan 2021. 22:11

Upitnica Da bez adrenalina mi je prošli put spominjala, a ne znam vidjet ću kakvo će stanje biti, nisam uopšte ni nešto istraživala o tome jer mi je ona rekla kao da ovu običnu trudnice ne smiju. Spominjala je danas da postoji solucija da se privremeno zatvori i poslije poroda opet da radimo, mada ja bih vise voljela to ranije riješiti. Vidjet ćemo kako će u petak biti, tad idem opet
    Dobrodošle nove djevojke 🤗
    Freya preslatke ste 
    Lota čestitam na dobrom pregledu 

PeggyCarter
    29. Rujan 2021. 22:17

Večer cure, evo danas nikako se javit, čitam sve al ne stignen pisat.
    Pregled je proša super, zatvorena skroz, bebica već ima 2100g i napreduje uredno, zasad stvarno sve po ps-u. Gine je pokazao malo na 4D, uspili smo lipo uhvatit snimku da se vidi glavica, mada se on već namistia put izlaza s glavom pa se ne može predobro uvatit. 😊😊
    Sad sam puno mirnija kad znam da je sve ok.

Sljedeći pregled je 27.10. i nakon toga će ići učestalije pregledi, baš mi je proletilo vrime.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

PeggyCarter
    29. Rujan 2021. 22:20

Vidila sam da je netko (zaboravila ime) pita za tečajeve u Splitu. Može se prijavit u dom zdravlja Split priko online forme na tečaj pa će ti se oni javit i zvat te za cca 3 tjedna. Ima i preko rodine platforme online tečajevi.
    ....
    Šta se tiče Firula, znam da su imali tečaj za mame i pratnje na porodu, al trenutno nemaju radi korone već duže vrime.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

Birdy 🧚🏻
    29. Rujan 2021. 22:29

Evo da se javim s pregleda iz Petrove - uglavnom Dr kod koje sam trebala ici nisam ni vidjela, specijalizantica uzela anamnezu i obavila pregled, na uzv isla opet kod trece Dr, koja mi je radila kiretazu prosle godine i bas mi se svida - detaljno je pregledala bebu i kaze da je sve ok, kolicina plodne vode je jos uvijek 28 sto je puno, i kaze da je najcesce to idiopatski neka ne brinem .. pitala sam za Down pa kaze da se to vise ne moze vidjeti 😏 tako da moram vjerovati urednom Niftyu i nuhalnom naboru od pocetka trudnoce. Kako jedna mala sitnica odvede misli u krivo i sad do kraja cu imat zrno sumnje negdje - ali borit cu se protiv toga i misliti najbolje! Pregled opet za 3 tjedna, 20.10., i pratiti pokrete bebe. Koja je po njenom uzv vec 1720 g ☺️

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Slee
    29. Rujan 2021. 22:36

Curee cestitam na dobrim pregledima 💗 volimo dobre vijesti! 
    Mom of four - preslatko mi je kada se tako probijaju kroz kozu 😀
    Birdy - a zasto down, nisam shvatila? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    29. Rujan 2021. 22:36

Lota& Birdy & Peggy, drago mi je da su pregledi bili uspješni i da bebice lijepo napreduju 🥰😍😍
    I hvala cure na lijepim riječima ❤️

Lucija 16.12.2021.💗

Birdy 🧚🏻
    29. Rujan 2021. 22:37

Ginger preko Domova zdravlja ima svaki mjesec u Zg, 
    Ja sam se upisala za danas i sutra u mom DZ, no nisam stigla danas na kraju jer mi je pregled trajao predugo 🙈 sad cu u 10.mj ici, ali mogu i u drugom DZ prijaviti jer je ionako online
    Bumbasor zao mi da si sve ono prosla u prijasnjim trudnocama😏 a koliko su ti sada proteini..Meni su sada po novome nalazu iz labosa 1+, a danas na trakici nista 🤷‍♀️
    Nora je premedena 😍 kao i Diva  😍
    Dobro dosle Maslacak i Popsi
    Popsi nadam se da mirovanje pomaze i da nece biti krvarenja vise, hm a plodnu vodu hoce ispitivati nekako? 
    Taya cestitam na velikoj curki 💕
    Luu sretno s antibioticima i mirovanjem 🤞
    Anameri bas mi zao.. izdrzi jos malo i da te bar puste doma uskoro, bar da dodes malo k sebi.. drzi se 💪😇
    Lota tweens i Peggy cestitke na super pregledu 😇

👱‍♀️ 38
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    29. Rujan 2021. 22:42

Slee

Curee cestitam na dobrim pregledima 💗 volimo dobre vijesti!
    Mom of four - preslatko mi je kada se tako probijaju kroz kozu 😀
    Birdy - a zasto down, nisam shvatila?

Pa povezuje se visak plodne sa Downom 😏 no vjerujem svim pokazateljima prije toga pa nema smisla brinuti ista 🙏

👱‍♀️ 38
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Slee
    29. Rujan 2021. 22:45

Birdy, ahaa, nisam znala! Ali vjerujem da je sve to dobro, ipak do sada nije bilo nikakvih naznaka za to, a i danas je dr rekla da je sve ok! Ne brini puno 💗

Moja Diva je zapravi Ziva! Ali je tolika diva da je dobila takvu maramu za oko vrata 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Maša🤰🏼
    29. Rujan 2021. 22:53

Pozdrav curee :)

Danas na 4D sve uredu :) bebac opet napredniji za 9 dana, opseg glave je cak na 29+5 ali sve je u najboljem redu. Nazalost slikice nemam na sta sam bila ful razocarana ali dobro :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.