Drage moje,sretno na pregledima.
Bebice su vam preprepreslatke! 🥰
Schinin, wooooow,kakve torte!
Zao mi je za vase tegobe,strahove,nedoumice,stvarno nije lako kad nesto nije kako treba, rijetko kome je trudnoca blazeno stanje…nosi dosta stresa i straha
Draga Lorena, pa sretan ti rodendan!❤️
Ja danas narucujem cybex balios s lux 3 u 1,uhvatila sam ih na 15 posto,doci ce kroz 8 tjedana jer sive boje nema trenutno na stanju..no nije mi problem cekati s obzirom da tek sutra ulazim u 23.tjedan 😊
Danas cemo naruciti neku komodu,saljem vam sta sam mislila mozda kupiti.
https://ibb.co/D4yg2by
Isto tako,ovo mi je privuklo pažnju jer se dobije podloga i kadica pa sta mislite?
https://ibb.co/wKJJdK8
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure moje srce mi je slomljeno 💔😭😭😭😭
Jerry je umro 😭 nemam pojma zasto 😞 ja se popela u ured I vidim ga u njegovoj kucici I mislila sam da spava, sjela radit, a on obicno tad izmigolji iz kucice I “prica” I sad nista… ustala se vidjet a on hladan 😭 izgleda da je samo zaspao I otisao….😭😭😭😭😭
Bas mi je zao 😭😭😭
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Danas smo offically na pola puta !! 20 tjedana 💙🥰
https://ibb.co/5x7f2py
Slee, cybex balios s lux su mi odma druge na listi. U kojem dućanu su na akciji? Nego nisam sigurna da mi je potrebno 3 u 1 pošto smo jaje dobili jučer 🤗
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Cure sretno na pregledima 🤞💛
Lorena sretan rodendan i sretno sa svime 🎉🎉🎂❤
LadyD bas je super curica, bravo za pregled i nalaze 👏🤗
Slee ja nisam imala takva probadanja kroz rodnicu ni grceve ali jesam neki pritisak u donjem dijelu trbuha, ne sjecam se kad je tocno pocelo ali imala sam to i dok sam morala strogo mirovati pa sam bila u panici. Tad mi je krenilo i ono stalno curenje oa sam mislila da je plodna voda, bas se sve poklopilo kad sam mirovala 🙈 Ne znam jel to do straha ili tih tjedana, s vremenom je bilo sve lakse i sad sam super ali trebalo je neko vrijeme. Sigurna sam da ce se i kod tebe smiriti kad prode jos malo vremena i drzim fige da neces morati dugo mirovati ❤ Da je nesto bas jako ozbiljno vjerojatno bi te jace bolilo i istovremeno leda/trbuh.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Miricle - sto je bilo!? Javi nam sve. Sretno!
Josipab meni je prva ljepsa jer mi se cini da ces je moci vise koristiti i kasnije kad ne bude za bebu
Anemi - raste rasteee! Veci mi se cini nego na onoj slici neki dan 💗 hm, nisam vise sigurna na kpjoj stranici su na akciji. Ali ne moras kupiti 3u1, mozes i komad po komad kupovati
Aurora hvala na utjesi! Sjecam se da si se i ti zalila, mozda je to sve jednostavno normalno za trudnocu, a mi koje lezimo sve duplo osjetimo jer nam je to u fokusu buduci da samo lezimo. Drago mi je da je tebi sad super!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Miricle - sto je bilo!? Javi nam sve. Sretno!
Josipab meni je prva ljepsa jer mi se cini da ces je moci vise koristiti i kasnije kad ne bude za bebu
Anemi - raste rasteee! Veci mi se cini nego na onoj slici neki dan💗hm, nisam vise sigurna na kpjoj stranici su na akciji. Ali ne moras kupiti 3u1, mozes i komad po komad kupovati
Aurora hvala na utjesi! Sjecam se da si se i ti zalila, mozda je to sve jednostavno normalno za trudnocu, a mi koje lezimo sve duplo osjetimo jer nam je to u fokusu buduci da samo lezimo. Drago mi je da je tebi sad super!
Da, ja sam strogo mirovala od 15.do 18.tjedna i bila sam uvjerena da cu do kraja trudnoce. Malo se odvojio dio plodovih ovoja tako da sam iscitala sve o prijevremenom porodu, pucanju membrana, uzas 😔 Na kraju je sve ispalo puno bolje nego sto sam mislila i s 18.tj.sam lagano krenula u setnje. Sad sam druga osoba, nedavno sam sa sestrom presetala doslovno pola grada i nisam ni osjetila. Zelim i tebi i svim curama koje mirujete da se vratite u normalu sto prije 🤗 I ja sam jos oprezna jer nije ni 26 tj.puno i dosta nas jos ceka ali nadamo se da cemo sve izdrzati 🧡
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Slee, je je, imam osjećaj da se samo u tjedan dana uduplao, a i dobila sam koji kil napokon 😆 rutina mi je sad, buđenje u 3, wc, i kuhinja da nešto gricnem 😅
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Josipab ja sam nedavno bila u cityja i magic baby ima par komoda, cini mi se da je i ova druga bila. Nijedna mi nije djelovala bas cvrsto. Ne znam je li do toga sto su bile prazne ali bas je ona lagana iverica i nisu bile nesto. Ikeina mi se cini puno bolja opcija. Poslije toga sam u bubamari vidjela neku nora fix i ta je puno cvrsca i natrpali su je svime a bas djeluje izdrzljivo. Ikeina sundvik isto djeluje kvalitetno a povoljnija je, moja nevjesta je ima samo ja ne bi preklapanje i otvorenu policu.
Anemi cestitam na pola, bas je sladak trbuh 🥰 Stvarno svi hvale cybex balios, ja sam u ducanu provozala neka bebetto i cinila su mi se jako teska za voziti (barem u odnosu na vistu koju smo gledali, prodavacica nam je bas dala da usporedimo). Samo ukucaj model kolica u google, izbacit ce ti sve koji ih imaju a kod svih sto ih drze moze se naruciti ako nemaju na stanju. Bubamara ih ima a utorkom je uvijek 10% popusta za trudnice kad se registriras, najbolje ih je jos uzivo usporediti i onda traziti akcije.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Miricle javi nam se, Sretno🤞
Sjevanja koja pominjete nemam vise mi je kad beba legne na mjehur e tad me zaziga dole sve 😂 mi izgleda samo moramo da prihvatimo da sve sto inace nije normalno je u trudnoci normalno i uvijek mora nesto da ziga boli itd.
Sinoc sam se budila svako malo wc, zedna, ne mogu se namjestiti, boli lijevi bok, boli desni, boli rebro i tako citavu noc 😳 jutro evo pravim Cheesecake da malo ne mislim na to koliko mi se spava.
Moram vam otkriti svoju tehniku za sve radnje po kuci kuhanje, pospremanje, pranje sudja sta god radim stolica ide s mnom stajanje i obavljanje bilo kakve aktivnosti stojeci ne dolazi u obzir 😂 jedino sto me nervira mnogo je sto muz nije tu a ja ne mogu usisati i obrisati podove. Vise se ne saginjem ni za najmanju aktivnost jer odmah osjetim grceve i stezanje 😳
E sad nek meni neko kaze koja je to sedmica otprilike kad se manje mozemo brinuti da nesto moze krenuti naopako ?
boy 💙🌍
Nelanr svi spominju taj 32. tjedan kad su velike sanse da ako rodis da sve bude super! Iako ja poznajem zene koje su i ranije i sve je bilo ok. Ja se nadam da cemo ipak sve roditi u terminu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji