Netko je davno napisao da doznake ne nosi osobno u hzzo vec salje mailom?
Kako to mogu vidjeti sto i kako? Ne da mi se ni do doma zdravlja, a kamo li do hzzo-a😀
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Drage cure, fala na mišljenjima o komodama. Znaci,moram naci neku malo siru komodu (50+ cm) i malo nizu (80-90 cm),i da nije na kotačiće 😄🤗
Haha, ti vidi kako tebi pase :)
Te stvari sam ja sebi gledala kad sam birala.
Mozda se kotacici mogu zakljucati pa je to ok, stvarno ne znam.
Bruna,jesi jela ista prije? Pila dosta tekucine? Da ti nije zbog tog bilo lose?
Jela jesam ali nisam pila 🤦 ali mislim da mi je tlak pao.... Nije ni čudno s obzirom na ludo vrijeme i općenito moj tlak koji varira ovisno o vremenu... Od kad sam odstranila cijelu štitnjaču, postala sam strašni meteoropata
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Netko je davno napisao da doznake ne nosi osobno u hzzo vec salje mailom?
Kako to mogu vidjeti sto i kako? Ne da mi se ni do doma zdravlja, a kamo li do hzzo-a😀
Imas na stranicama popis mailova, ukucaj u google hzzo mail pisarnica. Za split je hzzo-split@pisarnica.hr, tako i za druge gradove. Ako spadas pod jos manji grad oni proslijede u taj ured. Ja sam cak i otvorila komplikacije preko maila, samo sam skenirala sve dokumente.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bumbasor- Odi na stranice hzzo-a i pogledaj prema kvartu/gradu/naselju stanovanja koji ti je ured nadlezan tj na koji mail ces slati doznake.
Za prvu doznaku tj. Za otvaranje komplikaciju su mene trazili:
Presliku osobne
Presliku tekuceg
Zadnjih 6 placa- tj platne liste koje ti poslodavac posalje isto mailom.
Nakon toga ti ja u HZZO saljem samo doznaku najkasnije do5. U mjesecu.
‘89
38 and counting…🤗
Drage cure, fala na mišljenjima o komodama. Znaci,moram naci neku malo siru komodu (50+ cm) i malo nizu (80-90 cm),i da nije na kotačiće 😄🤗
80-90 je isto velik raspon, ne znam koliko si visoka ali ja nekako gledam da mi je visina kao kuhinjska radna ploha 90 (visoka sam 177). Najbolje je ili u ducan pa vidjeti koja visina ti pase ili doma odmjeriti visinu i sirinu pa probati zamisliti kako bi islo. Za podloge isto nisam sigurna je li unutarnja dimenzija 50x70, obicno su prosirene sa strane pa ne znam je li 50 dovoljna sirina. Ja mislim da nemam ni mjesta za takvu gdje je beba okrenuta jer bi komoda mogla stati taman izmedu krevetica i zida 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ako cure iz Zg-a zanima, vidim da su otvoreni datumi za trudnicke tecajeve preko dokova zdravlja za iduca 3 mjeseca:
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jagodica- hvala, vremena su im baš top 15-18h 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ mislim da bum to njihovo čak i preskočila.
Slee- evo par koji mi padaju na pamet:
Sex education
Britney Spears
Virgin River (sapunjara)
Clickbait
You
One
Versace
Working moms
The crown
Hit&run
Ak se sjetim još nečeg javim! Imam ti i knjigu wonder weeks na mobu pa mogu poslati :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
upravo sam dosla sa depilacije i uzela da pravim rucak izrezala piletinu i umjesto u tavu sve tako fino izrezano bacila u kantu za smece 😂😂😂😂 sad cekam da se odledi druga i nadati se da i nju necu baciti 😂😂😂😂
boy 💙🌍
Aurora, Tierra, fala vam! Bacam se u potragu! 🤗
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ja dobila pohvale od mame i muža da sam baš idealna trudnica, niti sam imala mučnina, niti imam kakvih posebnih želja, niti imam hormonalne promjene raspoloženja, nit plačem...baš sam u blaženom stanju, a i tako se osjećam, sretno i zadovoljno 🤗🥰
A inače sam dosta živčana i mijenjam raspoloženja često, ono osjetljiva sam. Sad sam totalna suprotnost 🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji