Tako je Slee hvala ti 💖
Masa super za dobar pregled 😇
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
avica, i meni je popodne kriza bez čokolade. Inače nisam nešto preluda za slatkim al u trudnoći me baš bilo krenilo dok mi nisu stigli nalazi
aurora, nije ni meni nešto ova dijeta 1800. Ponekad mi se čini da je to više nego što bih ja jela, al ja sam sva od grickanja jer je moj želudac nikakav i uvijek nešto traži pa možda i ne primjetim koliko pojedem.
Bela_le, hvala ti. Koliko si dugo nakon krvarenja trebala mirovati? I ako mi možeš reći kolko dana ti je trajalo i je li krv bila svježa ili smeđa? Znam da svi imamo različita iskustva, al lakse mi je popratim kako je bilo drugima. Meni su rekli da zasad baš ležim pa ako bude sve ok da mogu malo "oko kuće izaći"
Mom of four, ja sam bila dobila jednom 3 kg u 3 tjedna a sad u zadnja 3 tjedna nista iako se uopće ne krećem...
Jelenas, Nisam otvorena srećom. Imala sam to krvarenje i dr je spomenula i to za plodnu vodu no kako je bilo toliko toga na pregledu nisam uspjela sve ispitat. Al sljedeći pregled je uskoro pa budem.
Birdy, mislim da će samo pratit plodnu vodu jer može biti vezano za neku infekciju pa sam radila opet briseve te kks dks i crp. Još sam bila kod više doktora pa svako svoje govori. Jedan vidi jedno, drugi to ne vidi.
Ovo je sad bilo turbulentno razdoblje. Nadam se da opet nastupa mir uskoro. Što se tiče viška vode, znam da nas svako odstupanje brine no ako su ti nifty, nuhalni i uzv pokazatelji bili ok, vjerujem da je s bebicom sve u savršenom redu.
PeggyCarter hvala na info za tečaj :)
Svim curama hvala još jednom na dobrodošlici i podršci <3
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Anameri basi je zao sto je tako ☹️ vjerujem da si u dobrim rukama znam da bi vise volila da si kuci al bolje da prate situaciju svaki dan nego nesto da krene .. izdrzi ❤️
Birdy nadam se da ce sve biti ok ☺️
Nisam zapamtila ko je pominjao pozitivne proteine znam da je meni doktor rekao ako slucajno budu pozitivni da nista ne cekam vec pravo u hitnu pa dalje.
Mislim da veceras spavanja za mene nema grcevi ne popustaju u listovima, straznjici, rebro boli, ne znam na kojoj strani mi je gore spavati sve cari i ljepote 3 trimestra 😂 i stomak mi je ogromann svih 11 kg je otislo u stomak, odjeca ne moze mi nista vise, sama sam sebi teska 😳loptica 😂
boy 💙🌍
Cestitam, maso!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I evo nas na ravno 1000 stranica 🎉🎉🎉
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sretna nam 1000. Stranica 🎉🥳🍾
Evo vas I Max jednom pozdravlja 😉 moj mali 🐷 ima 869g
https://ibb.co/R9hmN0G
https://ibb.co/SQFrzGd
A nisam vam se ni sa tortama od rodjendana hvalila 😜
pa moram malo 🤣
https://ibb.co/PFgw8G3
https://ibb.co/H2mbLPM
——————-
Alexandra you go girl ☺️ Cekamo slike krevetica 😉
Lori Hvala 😘 tuzna jesam 😔 ali ne I u depresiji
Freya Hvala draga 🥰 nemoj te me tako hvalili jos se budem umislila 🤪 vas dve cure ste medene 🥰
Bumbasor zao mi je zbog zdravstvenih problema I zaista se nadam da sto dulje izdrzite 🙏 a da ti uopce nemas preeclampsia nego da je bubreg problem 🤔?
Lota, peggyCarter, Masa cestitke na dobrim pregledima 🎉
Birdy drago mi je da je je sve osim AFI u redu. Vjerovatnoca da je down je jako mala sa urednim nuhalnim I nifty, imas citavu listu sto moze biti uzrok, ali je ipak najcesce da je to tako bez nekog posebnog razloga….
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Popsi jedan dan mi je isla svjeza krv pa dva dana nakon toga smedi iscjedak koji je trajao jedan dan, poslje nista, taj dan kad je bila svejza krv sam.primljena u bolnicu, slijedeci otisla kuci na svoj zahtjev, rekli mi sto vise mirovati, ne strogo, ali kao paziti, tjedan dana nakon toga ,na pregledu, je moja dr rekka da sam zatvorena i da mogu sve normalno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Schinin, pa evo sto se nisam zbog ovih tvojih torti morala ustati i ic pojest red cokolade. Bas ti hvala 😀
Usput sam vidjela da je pocela kisa bas jako padati i zaletim se da cu brzo pokupit robu i sjetim se da mirujem i da ne smijem nista. Budim ovog svog i nema sanseee da se probudi. Sad lezim u krevetu i placem zbog glupe robe koja vani bespomocno kisne, a ja ne mogu nista. Bas mi nesto tesko doslo. Glupi hormoni
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Max je oresladak!! Vidi ti taj manekenski nosic 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.