Bruna, sretna godišnjica 🎉🎊
Jutro cure, evo mi se spremamo nazad iz Zagreba, krcat auto, uslikam vam kad sve postavim na svoje mjesto. Na kraju smo našli i madrac u Vitapuru na akciji od 30%, baš sam zadovoljna kupnjom 💪
Mene muči u zadnje vrijeme nesanica i žešće valunge, ja se probudim sva u znoju, užas 🥵
Cure koje ste u mojim tjednima ili više, imate li pojačan iscjedak? Ja u zadnje vrijeme baš imam, budem sva mokra dole, mijenjam uloške i gaće stalno 🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Freya slikaj ili zaljepi link madraca ako ti se da pls :)
Sta se tice iscjedka ja ga sad imam bas jako puno , pogotovo ujutro nema sanse da ako ne stavim dnevni ulozak ne budem sva mokra skroz do hlaca 🙈🙈 bas ga ima i onda kroz dan nesto malo , ali ujutro je poplava.
Pregled 4D imam u srijedu 29.9. 🥳🥳 ide i muz i jedva cekamo 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure x2
—
Bruna sretna godisnjica i sestri rodjendan i brz oporavak!
Freya veselim se slicicama!
—
Mene ukocilo. A tek 11. dan mirovanja, dug je jos put. Sad guglam postoji li u Rijeci neki fizioterapeut koji ide po kucama. I imace imam problema s tom stranom ledja i vratom i vratnom kraljeznicom pa me terapija spasi. Ne znam kako cu sad bez tableta, terapije i krema.
—
Aktivni folat - ja bih njega preporucila svima, ne samo onima koji imaju mthfr. A onima koji imaju, obavezno! Uglavnom ih ima u danasnjim prenatalnim, ali ja uzimam i dodatno od solgara
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bruna sretna godisnjica. 🍀💞A seku sretan rodjendan i brz oporavak.
Freya jedva cekam slikice. 😊😍
Curke koje mirujete samo da kazem da suosjecam s vama, ja sam na pocetku mirovala od 6-12 tjedna... Tako da znam kako vam je.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jutro cure x2
—
Bruna sretna godisnjica i sestri rodjendan i brz oporavak!
Freya veselim se slicicama!
—
Mene ukocilo. A tek 11. dan mirovanja, dug je jos put. Sad guglam postoji li u Rijeci neki fizioterapeut koji ide po kucama. I imace imam problema s tom stranom ledja i vratom i vratnom kraljeznicom pa me terapija spasi. Ne znam kako cu sad bez tableta, terapije i krema.
—
Aktivni folat - ja bih njega preporucila svima, ne samo onima koji imaju mthfr. A onima koji imaju, obavezno! Uglavnom ih ima u danasnjim prenatalnim, ali ja uzimam i dodatno od solgara
Koristim utrogestane 3×2 u danu i pijem Elebaby. Folnu sam pila do 12 tjedna. Koji mi aktivni folat preporučujes da kupim?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sretan rođendaaaan svima koji slave💓
Sretna godišnjica braka🥳🤗
Seki brz oporavak ☺️
Dragi i ja smo nekako zaspali u boravku, pokočila sr cijela, probudila u pet i prebacila u sobu, onda je krenulo okretanje kao na ringišpilu i svakakvi snovi, bilo je i poroda 😝
Danas sam u novom tjednu, kako to leti 🙉
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro cure
Sretan rođendan nečijoj curi
Bruna sretna godisnjica
Iza nas ne prospavana noc, curica se prehladila pa se zacepio nosic totalno, cistili 4 puta kroz noc, kao zombi sam
Nama je isto danas puni tjedan, vec velikih 28 😁
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdravljam vas sve 😉😘
Sretne rođendane zelim 😊😘😘😘😘
Ja sam isto razmisljala o tim platnenim ali s obzirom da minimalno 3 puna mjeseca zivim na dvije -tri lokacije malo me to koci i plasi.... a posla oko bebice svakako ima i sto obaveza koje svakodnevnica nosi... znam da ce bit tesko sve univelirat al svakako sam mislila uzeti nekih 15tak pa kad je dobar duzi period isprobati... al ima jos do toga pa budemo vidili 😉 i naravno da oko mene nema onih za platnene kao podrska 😂😂😂😂😂
Robica vam je preslatka tako da cu i ja skicnuti....
Nadovezat cu se i na ovo sve sto se tice kupovine.... i kod mene je bilo tih nekih slucaja da se neiznese do kraja i skoro svi su sa stavom nekupuj nista dok nerodis! . Moram reci da sam tako i ja u prvoj t. al sam odlucila da posto mi je to falilo tada da zelim uzivati u ovoj koliko mogu tako da cu se zabaviti i zamisljati (i misliti pozitivno).... uvjek kazem da nas nista nemoze pripremiti na najgore ako se desi i da bez obzira sta ce nas podsjecati na to ostavilo je vec neki osjecaj u nama... nisam rob stvari tako da i u najgorem slucaju bi plakala i sve te teske emocije prosla drzala nesto u rukama ili ne... al eto svi smo drugaciji i svako reagira drugacje... e sad da promjenimo temu 😉
Ja sam odlucila dati isplesti vunenu dekicu.... moram u shoping po vunu... sa sinom sam imala isto tako a on je jesenska beba i spasavalo me to za pokriti ga jer je bila vise rupicasta... idealno mi bilo zbog straha da se nece prekriti preko glave... ipak u glavi imam film kao ima rupice i sl. I dugo nam je sluzila... bila je tanja tako da je super dobro dosla i po ljeti... skoro do 3 g... iskreno skroz sam bila zaboravila al hvala bogu na albumima pa vidis svasta 😂😂😂😂😂
I molim vas i ja bi link za madrac.. izgleda ce kinderbet biti izbor umjesto nexttome
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Elebaby vec ima u sebi aktivni folat tako da ok! Ja uz to pijem i dodatno samo aktivni folat od solgara, ali ja imam mthfr od oba roditelja, a ti od jednog, mislim da tebi dosta ovo sto pijes :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Koje nocne more ja imam.. Sanjala sam da sam isl na ogtt i da ko treceg vadjenja skuzimo da nisam popila glukozu, pa jos jednom sve ispocetka 😂
Odma me glava boli
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji