Cure samo da prijavim da je babywatcher uspješno umirio paničnu mamicu, al vidim da ni mužu baš nije bilo svejedno, izljubio cijeli trbuh kad je čuo otkucaje 💞 Baš nas je ova situacija od poznanice bacila u totalni deja vu. Sad smo opet u miru ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Novasrecica sretan rodjendan tebi i tvojoj djeci 🥳
Bruna cestitam na godišnjici braka 🎊
I moj uvijek zaboravi na godišnjicu, ali se bar rodjendana sjeti 🤣
Ove godine se desilo da sam cak i ja zaboravila. Uz sve one mucnine plus posao jednostavno sam zaboravila. Podsjetila me kuma kad se javila da cestita 😂😂😂
Mašo i meni je vecinu vremena takav iscjedak, nista se ne brini, to je normalno.
Bela cestitke na ulasku u treće tromjesečje.
Evo i nas danas 21 tjedan 🎉
Inače sam danas nesto bas lose raspoložena. Samo mi se place.
Planirala sam malo da idemo na planinu na svjez zrak i onda se sve nekako izjalovilo, jer nam se pružila prilika da muz zamijeni nas TV za veći uz neku doplatu. Odavno ganjamo to i eto bas se danas morao pojaviti. I sad sam ljuta na muza i na sve oko sebe.
Sutra se vracam na posao nakon godišnjeg pa mi i to kvari raspoloženje. Eto izvinite ma negativi, ali naislo mi nesto pa da vam se izjadam..hormoni me drmaju 😆
Evo mene iz kreveta.... Ubi me išijas 😭 ovu t me izgleda baš hoće 🤦 al krenula sezona mandarina, pa sam si sva vesela, kupila mama mandarina,šipka, naranči... Ima da se nadrukam c vitaminom... Jedino vidim da će žgaravica uskoro 🤦 jel kod vas vruće? Znači u gaćama i otvoren balkon, vani +29.... Al promjena će, osjetim (ko stara baba 🤣)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo mene malo s panikom, nisam dugo.
Ja svaki dan cijelu trudnocu osjecam kroz dan bar sat vremena bolova tipa menstrualni grcevi. Osjeca li to jos tko? Sad me samo jos vise strah zbog tog glupog skracivanja cerviksa. Danas sam opet u panika moodu pa ako ima tko koju utjesnu, nabacite :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja svaki dan cijelu trudnocu osjecam kroz dan bar sat vremena bolova tipa menstrualni grcevi. Osjeca li to jos tko? Sad me samo jos vise strah zbog tog glupog skracivanja cerviksa. Danas sam opet u panika moodu pa ako ima tko koju utjesnu, nabacite :)
Evo taman sam ja krenula pisat da je danas koma,grci trbuh za poludit😔😔😔
Jos me vise strah jer se beba uopce ne javlja.Do sad sam mozda par puta svega osjetila pomake al unazad par dana apsolutno nista
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Bruna sretna vam godisnjica
Novasrecica sretan rodjendan tebi i tvojoj djecici❤
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Evo taman sam ja krenula pisat da je danas koma,grci trbuh za poludit😔😔😔
Jos me vise strah jer se beba uopce ne javlja.Do sad sam mozda par puta svega osjetila pomake al unazad par dana apsolutno nista
I kod mene bude tako.... Ustvari dosta često imam te kontrakcije, ali beba počne tolko udarati da razbije taj grč.... Nekad malo tupo zaboli, nekad samo neugodno bude.... Kod mene ovisi dosta i o položaju, kako se namjestim... 🤷
Danas toliko mlati da sam je uspjela snimiti i seki poslati da ju malo oraspoložim... 🤩❤️
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
A ja ne znam jesu li to kontrakcije? Me i se trbuh ne stvrdne, samo tipa pol sata, sat vremena u danu osjecam te grceve. Nije da su u nekim valovima ili da krenu pa stanu pa opet krenu, nego kad uhvati onda je konstantno tako
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Joooj i mene je počelo to grcenje ima 3 sata. Al ok, bili smo na krstenju i sidila sam A to mi strašno smeta i ne paše. I još nju danas uopće ne osjetim pa me još više pere panika. Znam da bebe spavaju sada i do 17 sati u danu Al svejedno, jedva čekam pregled sutra. Cure koje imate Baby watcher, jel valja? Mislim se sad ga narucit. Jel ok stvar?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Joooj i mene je počelo to grcenje ima 3 sata. Al ok, bili smo na krstenju i sidila sam A to mi strašno smeta i ne paše. I još nju danas uopće ne osjetim pa me još više pere panika. Znam da bebe spavaju sada i do 17 sati u danu Al svejedno, jedva čekam pregled sutra. Cure koje imate Baby watcher, jel valja? Mislim se sad ga narucit. Jel ok stvar?
Heej, prvi put pišem, spadam u proljetne bebe, ali nisam ni tamo pisala, dovea me baby watcher ode haha pa i ja zahvaljujem na svim odgovorima, kakva su vam iskustva? I za info ako slučajno nisi vidila, upravo sam naišla na njega na akciji, 400 kn manje čini mi se, ljekarna natura web shop :)
Ej zeno, skupa smo na forumu potpomognuta 😂😂 Vidila sam i ja tamo da je na - 45%. Evo cekam da cure jave pa ako valja narucujem😁
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji