Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    25. Rujan 2021. 19:27

Cure, ja sam od jucer u teskom straju zbog ovog nalaza za trombofiliju. Samo mislim na to i cila sam van sebe, straj me da se curi ne dogodi sta. Bez obzira sta mi je prije 3 dana na uzv dr rekla da je sve super. Rodica mi ima isti nalaz ka ja i ona se sad cilu trudnoću bola Clexanom. Ona mi kaze da je dobro sta sam na aspirinu od 100 od početka trudnoće. Ja neznam kako cu ja docekat cetvrtak kad sam na kontroli kod hematologa, još ako mi ne da inekcije😵 
    Sad sam u ponediljak na uzv kod privatnog ginekologa koji mi isto vodi trudnoću, jako su dobri, pa me bas zanima njegovo mišljenje. Sorry Al moram se izjadat... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    25. Rujan 2021. 19:38

Lorena, mozes i tog privatnika pitati recept da ti prepise. Gle, meni vrhunski strucnjak na moje mutacije koje su mrvicu jace od tvojih rekao da mi je samo andol dovoljan i to ako bas bas inzistiram. Hematolog u Rijeci isto tako. Tako da stvaaaarnooo su male sanse, al te kuzim jer sam i sama takva i zato sam i inzistirala da mi ipak prepisu makar minimalnu dozu. Ok, sad sam u panici da mi treba veca doza, a zbog mirovanja ne mogu ic vaditi krv tako skoro, al to je sve u mojoj glavi. Zelim reci - nemoj se toliko brinuti! Ipak si i na andolu i budi sretna sto imas super doktora koji je uopce odlucio sve to provjeriti. Bit ce sve ok 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Lorena3009
    25. Rujan 2021. 20:09

Slee

Lorena, mozes i tog privatnika pitati recept da ti prepise. Gle, meni vrhunski strucnjak na moje mutacije koje su mrvicu jace od tvojih rekao da mi je samo andol dovoljan i to ako bas bas inzistiram. Hematolog u Rijeci isto tako. Tako da stvaaaarnooo su male sanse, al te kuzim jer sam i sama takva i zato sam i inzistirala da mi ipak prepisu makar minimalnu dozu. Ok, sad sam u panici da mi treba veca doza, a zbog mirovanja ne mogu ic vaditi krv tako skoro, al to je sve u mojoj glavi. Zelim reci - nemoj se toliko brinuti! Ipak si i na andolu i budi sretna sto imas super doktora koji je uopce odlucio sve to provjeriti. Bit ce sve ok 💗

Valjda mi može on dat, bas cu ga zamolit. Mada opet mislim da mi možda hematologica čak i da jer nezz zasto me onda slala da provjerim ako nema u planu dat ako bude potribe. Pa bar najmanju dozu, čisto da smo sigurniji. Satrat cu ja njih u mozak dok mi ne daju😂 Jbg, svašta sam prošla da bi došla napokon do bebe i sad da riskiram a na po puta sam niti želim niti ocu. 

08.02.21. Procurila😥

Bela_le
    25. Rujan 2021. 20:24

Freya bas si pohara ikei, super ulovi, slikaj kad stignes 😊
    Baby monitor imamo motorola, super stvar, nije neophodno, ali olaksa zivot
    Nepropusne podloge za krevrtic, dobili za babinje za curivu, sad tek koristimo, kad smo skinuli nocnu pelenicu, do sad nije bilo potrebe

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• vickivale
    25. Rujan 2021. 20:25

Lorena, ja sam s proljetnih beba i isto sam mpo i imam iste mutacije. Nemas indikaciju ni za andol, a kamoli heparin koji ima i svoje nuspojave. Inače sam liječnica i vjeruj mi isla sam na 10 mišljenja kad sam dobila nalaze

Dvojajcane blizanke 🍒

JanaL.
    25. Rujan 2021. 20:40

Pozdrav ženice! Baš ste se raspisale, a pročitala sam letimično.
    Čestitam svima na dobrim pregledima! 
    Šaljem virtualni zagrljaj svima kojima imate problema. Nadam se da će sve izići na dobro! 
    Netko je spominjao vrtoglavice...evo i meni dođe neka slabina zadnjih par dana...kao da mi tlak naglo padne...vrti mi se u glavi i malo mi ide na povraćanje. Mislila sam da pretjerujem s čišćenjem i pripremama po stanu, a vidim da vas ima još s tim tegobama.
    Sta se tiče pelena ja sam odlučila probati s modernim platnenim pelenama. Svi mi kažu da nisam normalna. Prva je moja mama... koja kaže da nisam svjesna koliko me posla oko toga čeka, ali ja sam odlučila probati pa ako neide, neide. Ima li tu još koja "luda" da se upušta u avanturu platneno pelenaštva? 
    Tierra žao mi je šta imate taj strah. Razumijem tvoga supruga, ali to je tako predivan period...kupovina krpica, biranje imena i svega ostaloga za bebu da mi je žao sta si to uskraćujete. Na kraju ipak si u 29. Tj ako dobro piše (?) Ipak je proslo onih kriticnih 3 mj. Nema smisla razmišljati negativno jer su drugi imali tu nesreću. Pogotovo ako ti trudnoća do sad bila sve uredna. Znam da ćete sve to nadoknaditi i poslije rođenja bebe, ali pustite si malo gušta... izaberite koju tuticu i zamisli svoju bebu u njoj..."Misli postaju stvari. Ako ga vidite u svom umu, držat ćete ga u ruci." (Bob Proctor). Samo pozitiva 

💙👶 07.12.

• Lorena3009
    25. Rujan 2021. 20:55

vickivale

Lorena, ja sam s proljetnih beba i isto sam mpo i imam iste mutacije. Nemas indikaciju ni za andol, a kamoli heparin koji ima i svoje nuspojave. Inače sam liječnica i vjeruj mi isla sam na 10 mišljenja kad sam dobila nalaze

Ozbiljno? Stvarno nisam do jučer išla za tim i ništa ne znam o tome. Al zašto onda par cura s istim mojim nalazom dobiju clexan? E to mi nije jasno.  Bas me zanima šta će mi dr rec. Nadam se stvarno da nije strašno i da bebi nece ništa bit. Jer meni je bila bliznacka trudnoca, nažalost 1 plod je od usta sa razvojem u 7 tjednu pa me i radi toga straj. 
    Ti nisi na nikakvo terapiji? 

08.02.21. Procurila😥

• piba7
    25. Rujan 2021. 20:58

Imam pitanje za baby monitor tj za ovu Xiaomi kameru.
    Trenutno imam Motorola baby monitor s ekranom koji je prestao raditi dan nakon što je garancija istekla. Meni stvarno puno znači da osim zvuka imam ekran.
    E sad, ono što me muči kod Xiaomi kamere - piše da se preko Bluetootha spaja na aplikaciju- ako je tako to je super, ali ako se spaja na wifi to mi je problem jer mi nosimo kameru gdje god idemo i npr na moru nemamo internet.
    Pa ako mi netko može pobliže pojasniti kako se točno spaja i da li je moguće spojiti 2 kamere na jednu aplikaciju.

• vickivale
    25. Rujan 2021. 20:59

Ma nikakva terapija. Ne znam, očito se praksa razlikuje.. ja sam i čitala radove, konzultirala se s nekoliko hematologa (KBC rebro i Vinogradska) nekoliko transfuziologa i ginekologa, svi su se složili jednoglasno da nije potrebno. 

Dvojajcane blizanke 🍒

• Lorena3009
    25. Rujan 2021. 21:10

vickivale

Ma nikakva terapija. Ne znam, očito se praksa razlikuje.. ja sam i čitala radove, konzultirala se s nekoliko hematologa (KBC rebro i Vinogradska) nekoliko transfuziologa i ginekologa, svi su se složili jednoglasno da nije potrebno.

Ozbiljno? Sad si me stvarno malo umirila.Al očito ima svega i svakakvih slučajeva. Čitala sam bas jučer i danas dosta literature na ovu temu i stvarno neznam sta bi mislila. Skuzila sam da doktori imaju dosta podvojena mišljenja. Bas cu vam javit mišljenje ginekologa u ponedjeljak i od hematologa. Vidim da ti nosiš blizanke❤️❤️ Bas mi je drago. Jel sve u redu za sada? Gdje si bila u postupku? 

08.02.21. Procurila😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.