Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    14. Rujan 2021. 06:51

Jutro cure ja se spremam u zg izvadit krv i doma, jako zanimljivo, več vidim da ću drijemnut čim se vratim 🤣 A danas je mužu i meni prvih mjesec dana u braku, kako je to proletjelo ne znam kad 😳🥳😍

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

nemamimena26
    14. Rujan 2021. 06:58

Jutro svima, i mi smo danas ranoranioci, idemo u 07.45h na briseve, pa u Zavod to odnijeti i na posao 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Malac je sinoć opet jako bio aktivan, tako da smo imali baš pošteno druženje sa njime, u par navrata, je baš tresnuo mamu 🤣🤣
    Novasrećica sretno danas na pregledu 🤞🥰

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bela_le
    14. Rujan 2021. 07:11

Cure slucajno sam naletila u gruoi recenzije by mame i trudnice na ovu stranicu, navodno su im cybex balios kolica na snizenju pa si skicnite https://kidily.hr/

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    14. Rujan 2021. 07:15

Bela_le

Jutro
    Ja budna od 4, nocne more 😔, ali malisa lupka cijelo jutro tako da smo se podruzili… seki nam je danas veliki treci rodendan, pa smo odmah prije vrtica joj dali poklon i sad ne moze docekati da ide u vrtic
    Birdydrzim fige da je to samo trenutno stanje 🤞

Sretan rođendan malenoj 🎉🥳🎁🎂🎈🧸

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

aurora12
    14. Rujan 2021. 07:41

Jutro cure, mi smo isto budni od 3 pa sam zaspala oko 6 ali super mi je sto je deckic isto lupkao malo jace pa sam ga lijepo osjetila 🤗
    Sinoc smo saznali da nam u ekipu stize jos jedna bebica pa smo muz i ja presretni i nadamo se da ce sve biti u redu 🤗❤ To su nam prijatelji s faksa a cura i radi sa mnom pa je medu prvima saznala da sam trudna, njima stize proljetna beba😊
    Bela sretno malenoj i uzivajte 🎉🎉
    Jelenko stvarno je brzo proslo, uzivajte i vi 🥰🎉🎉

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

LadyD
    14. Rujan 2021. 07:56

Birdy 🧚🏻

A to je bio neki Dr na zamjeni, a iduci puta se vraca Dr koju isto jos nisam vidjela.. bas razmisljam da odem kod ove koja me do sada vodila - ona je sad privatno.. svaki puta sam dobila slikicu bebice a sada mi nekako sve ostalo u zraku- ne znam ni koliko je velika vec, sva sreca da se krece sada pa sam mirnija😍
    Kod njih opet u DZ idem 23.9. sa svim mjerenjima🤞jel imao netko od vas iskustva s preeklampsijom?

Drzi se i smireno samo. Izgurala si do sada i jos malo imas. Prati stanje i drzi se uputa i drzim fige da bude sve ok 😘💗  i vjerujem da hoce 💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    14. Rujan 2021. 07:58

Jutro svima ☀️
    Ja noćas isto nikako spavala, digla se na WC u 1 i budna do pola6 🤦 još me malena zvala kod sebe u krevet, pa se selila... Zavidna sam mužu, niš nije čuo....
    Bela sretan rođendan curki 🎂🎉
    ----------
    Preeklampsija mi je znana iz okoline,hB nisam imala iskustava... Nadam se da je samo prolazno stanje 🤞🤞
    ------------
    Shinin ma zvijer je ta štitna, ja nisam vjerovala što sve može napraviti organizmu.... Bila sam već na rubu tahikardije, rečeno mi je da je upitno kakve je posljedice ostavila na moje reproduktivno zdravlje i da li ću moći imati djece... Sretna sam što je muž bio taj(tada smo teh hodali 2mj) koji je inzistirao na pregledima i bio uz mene svaki trenutak..
    ---------
    Jučer su bili opet kod dermatologa, situacija je puno bolja, iako ti prištići izlaze još uvijek , ali puno manje , i brže prolaze..  
    Moja beba se seli i okreće po trbuhu, izgleda neki akrobata... 🤣 Sinoć desno od pupka lupka, vidjelo se i na trbuhu haha... Sad je već lijevo dolje.... Sve u 16 mlati...🤣❤️❤️

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

LadyD
    14. Rujan 2021. 07:59

JanaL.

E hvala na preporuci. Baš moram vratit knjige u knjižnicu pa ću uzeti ovu jer vidim da je imaju. Sad kad imam vremena čitam sve baby knjige ali su sve na isti kalup. Nekako mi je Iz rodina kljuna najviše iskakala…kratka i konkretna (s pravim informacijama za nove mame).
    Mene je oduševila Pravila mozga za razvoj djeteta (Medina), ako ti se čita psihologija.

I ja sam pri kraju... nadam se danas otici uzeti druge....  hvala za preporuku

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Teeny
    14. Rujan 2021. 08:03

Jutro cure ☀️
    Novasrecica sretno danas na pregledu.
    Bela sretan rodjendan maloj curki 🎊🥳🎉
    Bas ste sve lijepe i fit trudnice 
    Lijepa ste imena odabrale. Mi jos nismo dogovorili koje cemo ime, za prvu curicu smo se jedva dogovorili , mislim da nas i sad ceka isti scenario 😂
    Moram priznati da me trtica puno manje boli kako smo na moru, valjda izlezavanje i plivanje cine svoje 🌊

freya_444
    14. Rujan 2021. 08:15

Bela_le, sretan rođendan tvojoj curici 🎊🎊🎉

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.