Pozdrav cure evo mene s pregleda. Sve je u redu, imamo 250g i skoro 20 cm. Kaze doktorica da imam jako duge noge 😀 i inače ekipa ja sam mali muskic 💙💙💙
Iduci pregled 1.10.
Bruna ja jos uvijek povratim skoro svaki rucak.
Jelenko evo ja sam taman dosla na nulu s kilima. Ovih minus jedan kg sam vukla sve do sad.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
E da, to sam htjela pitati tebe Bruna i ostale koje vec osjecate bebicu. Koliko cesto osjecate? Tj koliko se cesto u vremenskim intervalima javlja? Ja sam jucer bila 85% sigurna da mi se javila. Lezla sam na boku i odjednom je dolje nesto pocelo, ne znam kako da opisem. Kad sam stavila ruku je prestalo. I par minuta kasnije opet.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nije ni nas stan velik, jako je mali, a i kupaona. U početku amo bebu kupali u kuhinji na stolu, a sad kako sam sjedi, stavimo u tuš kadicu pa se tako kupa 🤗🥰
Na kutiji pišu dimenzije 84x50x10 (ali tih 10 je od je sklopljena). A onaj nastavak za staviti bebu se kupuje odvojeno. Njega nisam imala upravo iz razloga jer kud staviti sve to? 😂 posto se on ne sklapa 🙈
Al šogorica ga ima, pa planiram posuditi od nje kad dodje vrijeme, a kasnije ga vratiti
E super hvala ti 😊😃
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav drage cure, i ja vam se pridružujem! :)
Bila sam ranije aktivna na temi Tko radi na bebi, no nakon nekih komplikacija u trudnoći sam se malo maknula s foruma. Sad sam se uspjela malo umiriti jer je s bebom sve dobro pa vam se pridružujem ovdje u nadi da ću pročitati, a možda i dati pokoji korisni savjet. :)
U 17. sam tjednu, danas je 17+2. Termin je 7.2.2022., a idući pregled imam 20.9.
Ima li nas još sa sličnim terminom? :) Kako se osjećate?
Zanima me je li neka od vas išla ili planira ići na trudnički tečaj u Svetom Duhu? (Održavaju li se oni sada uopće zbog korone ili ne?)
Dobrodošla i čestitam 🥰😍
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav cure evo mene s pregleda. Sve je u redu, imamo 250g i skoro 20 cm. Kaze doktorica da imam jako duge noge 😀 i inače ekipa ja sam mali muskic 💙💙💙
Iduci pregled 1.10.
Jelenko evo ja sam taman dosla na nulu s kilima. Ovih minus jedan kg sam vukla sve do sad.
Jeeej bravooo maleniii 💙💙💙
Lucija 16.12.2021.💗
Nema pravila kad je osjetim, al češće recimo kad popijem nešto slatko ( čaj s medom), pojedem voćku... I kad se legnem na leda i umirim... Kao neko gurkanje i škakljanje iznutra, ko nekakvo čeprkanje po trbuhu, ali iznutra 🤣 ne znam kako točno to opisati .. evo upravo držim ruku tu na lijevoj strani di osjetim iznutra, i sad već pod dlanom mogu nekakvo nježno migoljenje osjetiti pod kožom... Obožavam taj osjećaj ❤️❤️ dok ne počne izbijanje bubrega, skakanje po mjehuru ko trampolinu, odgurivanje u želudac za vrijeme ručka, ko sa odskočne daske 🤣 ili najbolje, obučeš majicu (tad su već sve tijesne) a ono iskoči noga povrh pupka 🤣🤣🤣 mali alien ko na steroidima 🤣🤣🤣🙈🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Iduci pregled 1.10.
Ohoooo, evo nam još jednog dečkića 💙💙
Bravo, bravo, čestitam još jednom
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jagodica dobrodosla
Cestitke na dobrim pregledima
Ja isto osjetim bebicu sve cesce al najcesce kad se umirim na leđima ili kad nesto slatko jedem/pijem i puno je aktivnija navecer, nema nekog određenog vremena nego valjda kako joj se prohtije 😉😂
Slazem se s ovim da sad i ja uzivam u tim njeznijim gurkanjima dok nebudem izranjavana iznutra 😂😂😂😂😂 vjerujte od citave prve trudnoce se sjecam tih udaraca po zeludcu mjehuru rebrima... bas je bio ziva beba... nezz dal sam spomenila na pocetku da sam bila dobila normabel sa nekih 5/5i pol mj za bebu da pijem jer je bila jako ziva... al zacudo nije nista posebno odskako od drugih bebica po zivosti nakon rođenja... nadam se mrvicu mirnijoj trudnoci ovog puta po tom pitanju 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure, znam da sam dosadna, ali trebaju mi preporuke pošto si sad radim neku listu....
Da li ste planirale uzimati baby monitor i ako da, znate li neki dobar, s kvalitetnom slikom i zvukom, a da cijena nije paprena? 🙈🙈🙈😅
Lucija 16.12.2021.💗
Jagodica sjećam te se sa Tko planira, bile smo u isto vrijeme tamo, isto smo trudne praktički danas 17+3, meni su rekli termin dan ranije 6.2. i idući pregled imam 21.9. ma ko sijamske blizanke smo😅🥳🤩
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji