Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    01. Rujan 2021. 12:34

Slee, mala14 mene to iscrpi do kraja .. znači jedva sam se dovukla do kreveta .  Ja sam zadnje u petak 2* povratila, bilo ok do jučer nakon ručka .. evo sad me satralo, ujutro sam si lagani Gris skuhala...i popila malo kave nakon... Ja danas isto 16+1 ❤️ al evo beba lupka lagano,bitno da ona ok 🥰

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

freya_444
    01. Rujan 2021. 12:34

sirenita

FreeOn kadica, nećeš požaliti ako je uzmeš. Mi je redovito svaki dan koristimo i dalje 🥰 a kad se sklopi, na trećini visine je, spremiš je gdje god! A s druge strane je stvarno velika.
    Šogorica si je uzela beku drugu sklopivu i žali se da im je mala, da je moja veca. A bebica joj ima tek 3mj…

Evo našehttps://ibb.co/7vTpWKn

E super, meni je problem što imam malen stan i malen WC, i tuš kabinu 🙈 pa trebam uštedjeti na prostoru što više.  Ako ti nije problem, možeš li mi reć samo dimenzije te kadice? :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    01. Rujan 2021. 12:35

sirenita

FreeOn kadica, nećeš požaliti ako je uzmeš. Mi je redovito svaki dan koristimo i dalje 🥰 a kad se sklopi, na trećini visine je, spremiš je gdje god! A s druge strane je stvarno velika.
    Šogorica si je uzela beku drugu sklopivu i žali se da im je mala, da je moja veca. A bebica joj ima tek 3mj…

Evo našehttps://ibb.co/7vTpWKn

I da, da li se u sklopu kadice dobije onaj nastavak za ležanje kad je bebica malena?

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    01. Rujan 2021. 12:36

Jelenko93

Jel ima koja cura da je u približnom tjednu kao ja a da nije još ništa dobila i/ili plus toga smršavila? Mene to već počinje brinut ali ona je rekla sve oke..

Ja izgubila 6, dobila samo kilu nazad... Kaže i moja dr da to nije mjerilo i da se stigne sve nadoknaditi.. u prvoj t sam dobila sveukupno 8,5 kg, i to nakon 22tt... Do tada ništa... Izašla iz bolnice poslije poroda sa 1,5kg viška....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zvrck
    01. Rujan 2021. 12:40

Poz, nova sam ovdje
    Planiram  ubrzo na drugu bebicu pa sam htjela pitati što mislite kojij je prenatal najbolji?
    U prvoj trudnoći sam pila neki Pregnital po preporuci doktorice a sada sam  krenula malo bolje proučavati te prenatale i  vidim na dosta mjesta da ne preporučuju A vitamin za trudnice čak ni u obliku beta karotena? A gotovo svaki ima A vitamin, nedavno sam popila Elevit no nebi ga više jel ima previše A vitamina i puuuuno željeza
    Eh šta je internet...bolje da ni nisam čitala ništa i uzela prvi

Bela_le
    01. Rujan 2021. 12:45

Moja curka je danas krenuka u vrtic nakon 2 mjeseca pauze i sad smo sluzbeno vrticarci, do sada je bila u jaslicama, dosla je u novu grupu i ima novu tetu, a uz to od danas i soava u vrticu, do sada je bila samo do rucka pa nam je danas emocionalan dan, sve je bilo super dok nije vidila da druga djeca placu pa se i ona rasplakala, onda kad sam nju ostavila sam se i ja rasplakala jer hormoni tako da sam do sada spremala i organizirala po kuci da ne mislim o tome kako je njoj, sad sam legla jer osjetim da sam se preforsirala, leda ce me ubijati sutra

Jelenko zao mi je zbog sna, sto se kila tice, u tim tjednina sam ja bila na -1, evo nadoknadila i sad sam na +5, tako da ne brini
    Bambina moj anomaly je izgledao isto kao i svaki drugi pregled samo je malo detaljnije pogledala bebicu
    Low raspolozenje me svako toliko uhvati, ali pripisujem to hormonima i nekim stresovima

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

sirenita
    01. Rujan 2021. 12:48

Nije ni nas stan velik, jako je mali, a i kupaona. U početku amo bebu kupali u kuhinji na stolu, a sad kako sam sjedi, stavimo u tuš kadicu pa se tako kupa 🤗🥰 
    Na kutiji pišu dimenzije 84x50x10 (ali tih 10 je od je sklopljena).  A onaj nastavak za staviti bebu se kupuje odvojeno. Njega nisam imala upravo iz razloga jer kud staviti sve to? 😂 posto se on ne sklapa 🙈 
    Al šogorica ga ima, pa planiram posuditi od nje kad dodje vrijeme, a kasnije ga vratiti 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Jagodica1988
    01. Rujan 2021. 12:53

Pozdrav drage cure, i ja vam se pridružujem! :) 
    Bila sam ranije aktivna na temi Tko radi na bebi, no nakon nekih komplikacija u trudnoći sam se malo maknula s foruma. Sad sam se uspjela malo umiriti jer je s bebom sve dobro pa vam se pridružujem ovdje u nadi da ću pročitati, a možda i dati pokoji korisni savjet. :) 

U 17. sam tjednu, danas je 17+2. Termin je 7.2.2022., a idući pregled imam 20.9. 

Ima li nas još sa sličnim terminom? :) Kako se osjećate? 
    Zanima me je li neka od vas išla ili planira ići na trudnički tečaj u Svetom Duhu? (Održavaju li se oni sada uopće zbog korone ili ne?) 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

nemamimena26
    01. Rujan 2021. 12:58

Jagodica1988

Pozdrav drage cure, i ja vam se pridružujem! :)
    Bila sam ranije aktivna na temi Tko radi na bebi, no nakon nekih komplikacija u trudnoći sam se malo maknula s foruma. Sad sam se uspjela malo umiriti jer je s bebom sve dobro pa vam se pridružujem ovdje u nadi da ću pročitati, a možda i dati pokoji korisni savjet. :)

U 17. sam tjednu, danas je 17+2. Termin je 7.2.2022., a idući pregled imam 20.9.

Ima li nas još sa sličnim terminom? :) Kako se osjećate?
    Zanima me je li neka od vas išla ili planira ići na trudnički tečaj u Svetom Duhu? (Održavaju li se oni sada uopće zbog korone ili ne?)

Dobrodošla nam 
    Nadam se da sada stvarno uživaš u trudnoći i vjerujem da će sve biti baš onako kako treba. Ja idući tjedan imam prvi pregled na Sv.Duhu kod doktora, koji bi nas trebao poroditi kako za sada stvari stoje, ali iskreno nisam još gledala za trudnički tečaj, ali baš ću pitati kako tamo stoje sa time 
    Inače, evo razlika nam je skoro mjesec dana, nama je termin 05.01. 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Slee
    01. Rujan 2021. 13:10

Jelenko i ja sam jos u minusu, ne brini, sve to stignemo nadokanditi 😂

Jagodica dobro dosla! Evo ja sam ti blizu po tjednima, pratimo se! Frendica je imala miome u trudnoci i samo su joj izazivali bolove, ali nisu ometali napredak trudnoce.

Prenatalne - ja pijem od almagee, bolje nista ni ne citati

Bela sretno curici i sretno s prilagodbom

Danas nisam nistaaaa napravila. Cijeli dan na netu provela, uzas. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.