Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    01. Rujan 2021. 08:26

Jutro cure! 
    Sretno svima na pregledima! 
    Mi danas slavimo punih 17 tjedana! 💙💙

Snovi (i nesanica) - to je strasno sto ja sve sanjam, bas me umore snovi. Uvijek neke drame. Danas sam sanjala da sam slucajno ubila nekog covjeka i da muz i ja moramo pobjeci iz zemlje, a ja pred porod. I ja placeeem jer imam tu sve spremno, a sad cemo doci u neku stranu zemlju i biti bez posla i beskucnici. Sto je najgore, budim se po par puta u noci i onda to ne bude jedan san, nego svaku put kad zaspim ide novi

Bolovi prijavljujem nove bolove - bolna prepona i kuk! 

Jelenko nisam komentirala ono za depresiju, a zapravo je bas vazna tema. Vjerujem da se sada osjecas tako jer je adrenalin nakon svega popustio i da kad dodjes sebi ce sve bit puno bolje. Ja sam bila na pocetku trudnoce dosta tjeskobna i isto sam se bojala da ne preraste u nesto vise, ali puno pomaze razgovor s bliznjima ili cak strucnom osobom. To po meni nije nista sramotno, dapace, briga za vlastito zdravlje. Misljenja sam da kao sto idemo kod gonekologa jednom dvaput godisnje, tako bismo trebali svi i kod paihologa svako malo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    01. Rujan 2021. 08:53

Jutrooo🌤️
    Moja bebulja udara od jutra,  bas se nekako poletno osjecam, bez obzira na mučninu koja me drži od 6 ujutro 🥴
    Mm i ja dogovorili da ćemo krajem ovog mj počet neke sitnice uzimati, koje nam fale.. najprije revizija postojećeg stanja i zaliha 🤣 da ne uzimam nepotrebno na pamet... Ribice ću morati, jer mi curka ljetna beba, a ova će bit skroz suprotno, pa i to moram vidjeti kakva je situacija...  

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• XOXO
    01. Rujan 2021. 09:04

Jutro curke. Cestitke na pregledima i malim 💗i💙
    Sretno svima danas.
    Hvala na podrsci. Jelenas na zalost i sama si prosla sve to. Ja sam nekako po prirodi teski realist ali i pozitivac. Tako da si poslozim u glavi da je tako moralo bit. Potegne me na kratko al se brzo dignem. Nikad necu rec 100% znam da je ovaj put sve ok. Al do sad je pa se nadam da ce i bit. Izmedu pregleda se pokusavam ne stresirat jer ionako nis promijenit ne mogu. A posto nemam nekih izrazenih simptoma, probadanja, bolova.... Uspijem se na trenutke i zaboravit pa mi nekako lakse prode vrijeme cekanja novog pregleda.
    ❤️Svima

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

nemamimena26
    01. Rujan 2021. 09:15

Jutro svima i sretno danas na pregledima 🥰🤗❤
    Evo mi noćas uspjeli malo normalno odspavati, malac je naravno opet sinoć imao ludorije u trbuhu 😂😂 tako da smo definitivno skužili njegov ritam 💙
    Danas nam je 23.tjedan 🎈💙

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Slee
    01. Rujan 2021. 09:52

Imate neku ideju za rucak danas? Sutra vadim krv pa da je nesto lagano, a opet da me zasiti jer sam stalno gladna

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LadyD
    01. Rujan 2021. 09:55

Sretno cure danas na pregledima 💗
      Depresija ili to Low raspolozenje mene prati od pocetka.....  nadam se da ce nekad prestat al vjerujem da je to od toga sto dosta vremena provedem sama...  kad sve neke dnevne  obaveze ispunim onda nemam nista vise da me drzi... gura, pa mislim da je to sve briga i strah koji se projecira a ja sam inace hiperaktivna pa me valjda i ovo dosadasnje lezanje utuklo... nadam se da nece ostat stalno i da ce se to kako t napreduje smanjivati... smanjuje se hvala bogu tako da se jos nisam zabrinila i zapitala za poslje 😉
     Danas i meni kalendar svira 20tt 😍 i iskreno bas sam se obradovala jer je polovica prosla hvala bogu.
     Imala bih i jedno pitanje... neznam dali je uobicajeno da se javlja neka bol kao da je nesto napuhano ispod  ljeve cice  ispod tog rebra... tako mi nekako bude to mjesto onako tupo bolno pa kad idem lec tocno mi treba potporanj neki da mogu zaspat... tako vec 3-4 dana... predvecer onako pocnem osjetiti i do spavanja pocne bolit.. nikako se namjestit i stalno se moram okretati

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• nelanr_
    01. Rujan 2021. 10:22

LadyD od pocetka kukam za bol ispod desnog rebra 😂 tacnu tu gdje opisujes i nista ne pomaze nekad zna biti toliko jaka da ne mogu ni da lezim ni sjedim tako da te u potpunosti razumijem, sad kako je beba veca sam shvatila da je to zato sto ne mrda sa desne strane cim malo ode na lijevu stranu odmah je lakse navece je bol intenzivnija.
    Meni pomaze da nosim grudnjak koji ne stvara nikakav pritisak ako obucem neki od svojih starih bol se automatski vraca 😂

boy 💙🌍

Bambina
    01. Rujan 2021. 10:27

Jutro, cure!
    Baš ste se raspisale zadnjih dana.. 😄
    Čestitam na odličnim vijestima i pregledima i sretno curama danas! ❤️❤️
    --
    Slee, mene su sinoć rasturali bokovi, nevjerojatno.. Okrenem se na jedan, boli drugi i tako u krug, a kao pokušavam izbjegavati ležanje na leđima.. Ne pomaže ni jastuk između..
    --
    Meni je nekako prerano išta kupovati, vjerujem da se ima dovoljno vremena za sve, samo smireno i polako što se tiče toga.. 😉
    --
    Ja isto imam luđačke snove, a mislim da nam je to povezano sve sa strahom i napetošću da li će sve biti u redu.. Kod mene je situacija da budem super pozitivna nedugo nakon pregleda, ali sada se već osjećam baš zabrinuto i muka mi je kada vidim koliko trebam još čekati na pregled.. 😬

MissBlue
    01. Rujan 2021. 10:27

Freya koja kolica ste uzeli?
    Mi planiramo skoknuti do Zagreba da vidimo uživo kolica, dvoumimo se između recaro celona, mamas&papas ocarro i cybex balios s lux. Oboje smo dosta visoki, kao i ostatak familije, a ovo što sam kod nas vidjela (Vž) nam je sve ultra nisko, pa se ne usudim naručiti bez da ih prvo vidim uživo.
    🤷🏻
    Mene isto zna nekad uloviti to 'low' raspoloženje, radim još, pa većinu dana ili ležim ili radim. Moram se tjerati da izađem malo iz kuće, odem u nabavku, prošećem i bolje se osjećam kad sam 'korisna', ovako sam ili zatvorena na poslu ili u kući. Trudim se veseliti se malim stvarima. Ovo hladnije vrijeme me baš uveseljava, kad mi stigne robica koju naručim bebici odmah sam bolje volje, sad nagovaram bolju polovicu da ode po kinderbet koji će beba naslijediti, pa se tome veselim. 🤗

tierra
    01. Rujan 2021. 10:30

Slee

Imate neku ideju za rucak danas? Sutra vadim krv pa da je nesto lagano, a opet da me zasiti jer sam stalno gladna

Sto treba nesto laganije jest prije vadenja krvi?😱😱😱
    Ja sam jucer sve nesto masno jela, a evo sad cekam 3. vađenje krvi za OGTT. Zadnje sam jela u 20h, sto je i vise od 12h prije vadenja (tako je sestra kod doktora rekla). Nadam se da ce bit ok 🤞

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.