Mene je isto toga strah.. Što i kako ću sa malom bebom.. 🙉 Ali mislim da osjećaj i nagon dođe prirodno.. Ako ne, zvat ću mamu u pomoć.. 😃
Ja sad pokušavam obaviti što više poslova sama.. Do 20tt nisam jer sam bila na strogom mirovanju ali sad se prisiljavam da što više pospremim i pripremim jer me počeo i trbuh smetati.. Dnevno možda 1-2h odvojim na čišćenje, ostalo odmaram i pripremam nešto za jesti.. Više od toga ne mogu, baš me umara.. Još kad počinje curka lupati na sve strane znam da je dosta s poslom.. 😃 A suprug kad dođe s posla i shvati što sam opet stvarala ludi da se što ne desi.. Ali nemam izbora, živimo sami, on i kad dođe s posla još radi od kuće, tako da ja kratim vrijeme s pospremanjem dok još mogu.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Mene je isto toga strah.. Što i kako ću sa malom bebom.. 🙉 Ali mislim da osjećaj i nagon dođe prirodno.. Ako ne, zvat ću mamu u pomoć.. 😃
Ja sad pokušavam obaviti što više poslova sama.. Do 20tt nisam jer sam bila na strogom mirovanju ali sad se prisiljavam da što više pospremim i pripremim jer me počeo i trbuh smetati.. Dnevno možda 1-2h odvojim na čišćenje, ostalo odmaram i pripremam nešto za jesti.. Više od toga ne mogu, baš me umara.. Još kad počinje curka lupati na sve strane znam da je dosta s poslom.. 😃 A suprug kad dođe s posla i shvati što sam opet stvarala ludi da se što ne desi.. Ali nemam izbora, živimo sami, on i kad dođe s posla još radi od kuće, tako da ja kratim vrijeme s pospremanjem dok još mogu.. 😃
Ja isto tako 🤣🤣
Btw wooow već si u 28.tjednu, kako lete dani 🥰🥰🥰😍
Lucija 16.12.2021.💗
Ja isto tako 🤣🤣
Da baš lete dani 😃
Kad će rezultati ogtt-a?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ništa od mog željenog uzv 🙄 Čekam anomaly scan 21. 9. preeedugo mi se to čini, tad ću bit u 21om tjednu a zadnje sam išla sa 11 tjedana, baš sam mislila da će bit još neki mali uzv kod mog gina...
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja isto tako 🤣🤣
Da baš lete dani 😃
Kad će rezultati ogtt-a?
Trebali bi popodne 🤞🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Evo nas dvije, rastemo polako 😊🤗
https://ibb.co/tpZ99tJ
Lucija 16.12.2021.💗
Freya divan trbuščić 😍preslatko
Cure ja sam danas imala paniku. Jutros mi ovo moje čudo od mačketine naskočilo na trbuh. Znači oduzela sam se skoro. Pet kila ima tako da nije baš neka sitnica. Mislila sam na hitnu ali sam uspjela dočekati popodne da doktorica koja mijenja mog soc. počne radit. Sve je u redu srećom, ovo je bio neplanirani sneak peek na moju mrvicu ali me smirilo totalno. Nema više spavanja u istoj prostoriji za dlakava čudovišta. Falit će mi ali ne želim riskirati ponovo ovako nešto.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ajme Freya super si! Ja sam tolika s 15tt 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenko zao mi je zbog ultrazvuka
Taya cestitam na ulasku u zadnje tromjesjecje, proletilo vrijeme
Freya 😍, ja sam naspram tebe bas okruglica, presladak trbuscic 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jelenkozao mi je zbog ultrazvuka
Tayacestitam na ulasku u zadnje tromjesjecje, proletilo vrijeme
Freya 😍, ja sam naspram tebe bas okruglica, presladak trbuscic 🥰
Hvala cure 😍🥰 ja sam sebi baš okruglasta 🤣🤣 al dobro je, ne smeta mi još, mogu sve normalno osim brijanja dolje 🤣🤣🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji