Pregled prošao super. Beba se jako lijepo vidjela i konačno znam da je curica 💕😍💝💖💜
Sve je ok. Samo mi tlak bio visok 140/70 pa ga moram doma pratit. A doma mi je inace uvijek oko 100/60
Cestitam 💗
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Angel čestitke na curici ❤️
Bela_le, Maša, Freya_444 predivne ste s ovim trbuščićima 🥰
Evo i mene.. Punih 27tt.. Kako je samo brzo prošlo.. 🤗
https://ibb.co/RNdfBSr
Nelanr i Maša.. Predivna robica.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bela woooowww bas sii lipa 😍 veliki to trbuscic ❤️
Ja uzela sve 56 jer mi u svakoj trgovini kazu da ne uzimam 50 jer da mi u to nece stat 🙈 isto tako sogorica ok mali imao 53 cm ali isto u 50 nije stao pa onda mi nema smisla kupovat 50 ( uzela sam jednu tuticu cisto da imam) od sestre mala je rodena sa 51 i 3 kg i nosila je to 50 doslovno tjedan dana i sad neznam nisam pametna. Taj medo ce bit oke i ako je velik to je i ovako samo do auta bitno da mu je toplo :)
Taya predivna si 😍 covjece vec 27 tjedan 😱😱😱 pa kud brzeeee uskoro si u 30-tima 😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pregled prošao super. Beba se jako lijepo vidjela i konačno znam da je curica 💕😍💝💖💜
Sve je ok. Samo mi tlak bio visok 140/70 pa ga moram doma pratit. A doma mi je inace uvijek oko 100/60
Čestitam na curici! 🎉 🎊 🎉
I meni je tak visok tlak na pregledu. Nervoza odradi svoje, ne brini. Obično mi dva puta mjeri, svaki put je druga vrijednost normalnija
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ja još ništa nisam kupila 🤣 čekam da vidimo spol, onda ću od curke pogledat što imam a što će mi faliti, bratićeva žena će mi dat,njezin maleni je roden u 12 mj, pa će mi poslužiti 😁 al curka je rođena sa 48cm, pa je i u 50još plivala 🤣🤦 u startu od kozmetike samo maslinovo i bio bademovo ulje,po kap u kadicu s vodom.. s tim sam je po potrebi i premazala tu i tamo... U startu samo voda za brisanje guze i ja sam imala hrpu onih malih tetrica pa smo s tim... Kasnije Violeta maramice... Pampers pelene mi nikad nisu odgovarale, imaju mi prejaki miris... Mi smo startali sa babylove pelenama, pa smo prešli na pufies, a pred kraj kombinirali violetu i lidlove, koje su zbilja zakon.... Kasnije od kozmetike mustelu za tjemenicu i pjena za kupku... Kremu sam uzimala neku ala Pavlovićeva,koju su mi radile cure u ljekarni, i stvarno je bila najbolja, sudocerem samo za najnužnije, ali rijetko bilo potrebno... Ee da, jedan kratki period smo bili i u platnenim pelenema, al je bila tromija, i teže se okretala( išli smo jedan kraaatki period i na vježbice), pa smo od platnenih pelena odustali.... Od deterdženata za bebinu robu sam najviše koristila frosch baby, a u bijelo sam znala žličicu octa nekad, da mi tetre budu mekanije...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Angel, čestitaam na curici 🎉🎉🎊
Cure, vidim imate više iskustva pa vas ja samo čitam i upijam haha 🤗
Ja samo znam preko seke da je dobra kremica SAN kozmetike i da je ona koristila Violeta vlažne one bijele i Trudi kozmetiku kasnije :)
Još sam si uzela da probam Bella happy pelene, jako su nahvaljene pa ću vidjeti :)
Taya, super siiiii 🥰🤗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Hola okruglice 🌞 Kako ste mi? Ja sam sad s djecom na sve strane, pokusavamo nadoknadit ono sto nista nismo radili dok smo bili bolesni 😅
Evo da vidite kako imamo “fun” (citat moje cure😂)
https://ibb.co/BtMsz92
a u ponedeljak krecu opet u skolicu, samo sad ce biti do 3popodne, dosad su bili samo do 11:30 pa me vec malo depra hvata da ce mi faliti, muz kaze da sam totalno luda…. A s njim sam u svadji, jer je rekao da ne zna hoce moci iskombinovat za 1.9 popodne kad je uz, a zna za termin od juna i jos ga ja pitala jel ok srijedu popodne 🤦♀️
Probala sam malo hvatat sto ste pisale, samo Znam da ste mi sve predivne 🥰😍 I bas prekrasne busice ♥️
Ah da, sorry be znam koja je pitala za cjepivo protiv gripe: definitivno da. Ja sam ga dobila I u prethodne dve i sada idem po njega! I negdje 34-35
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Ide prije neg sto zavrsi 🤦♀️
34-35 tt obavezno dtp cjepivo, da je beba u pocetku zasticena od hripavca. Sin je bio dobio pseudo-hripavac kad je inao nekih 9mj, vjerutej to sve je drugo bilo nego fino, kad tad nisam poludila, necu nikad
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Čestitam na curici! 🎉 🎊 🎉
I meni je tak visok tlak na pregledu. Nervoza odradi svoje, ne brini. Obično mi dva puta mjeri, svaki put je druga vrijednost normalnija
I meni tlak svaki put skoci 😂
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Bok curke, da se nadovežem na kozmetiku, mi koristimo vodu i vatice doma za prematanje, vani Waterwipes. Ok su mi i Pampers pure ali za stariju curku (brisanje ruku, usta itd). Kupali smo prvo u bademovom ulju ali smo radi dermatitisa prešli na Adermu, zatim na Biovitalis fluid koji koristimo i dan danas. Pelene smo bili krenuli s Pampers Premium i otprilike na broju 3 prešli na Babylove, sad ću odmah krenut s Babylove, super su mi. Kremicu za guzu JGL, Sudocrem po potrebi, rijetko kad smo koristili. Koristili smo i Mustelinu pjenu za tjemenicu, to nam je bilo najefikasnije, naša curka je imala po obrvama malo. Mislim da je to to.
Sutra vam baš slikam bušu, sad sam u gaćama i noge u zrak. 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji