Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    26. Kolovoz 2021. 17:00

sirenita

Samo komentar za brojeve i veličine robice 🙈 moja beba je rodjena a 4390g i 51cm i rekla sam muzi da za izlazak ne uzme kompletic koji sam pripremila u veličini 50 nego 56…. Znaci plivao je u tome…. I rekla mi se sestra koja ga je oblačila da bi stao u 50… tako da smo 50 doma koristili još neko vrijeme.

Ja za sada nemam ništa u broj 50, sve 56 nagore...🤭 Još preuzimam robicu od sekine djece, a njena su rođena jako dugačka haha..hmm možda bi mogla koji broj 50 uzet, koju benkicu ☺️

Lucija 16.12.2021.💗

• nelanr_
    26. Kolovoz 2021. 17:03

u velicini 50 nemam nista vecinom mi je sve 56/62 i vec mislim da sam pretjerala svaki dan kupim nesto ☺️ sta ste planirali koristiti od kozmetike za bebu koji brend i  sta nam uopce treba ? neka bademova krema,kupkica, vlazne maramice jos nesto?

boy 💙🌍

• Lilli07
    26. Kolovoz 2021. 17:09

Hej djevojke 
    Nisam se ovih dana javljala, ali sam pomalo pratila. Mala mi bolesna, ima povišenu temperaturu, pa sam oko nje bila. Ovo nam je prvi put ovako visoka temperatura i da se zadržala par dana. Trenutno nema temperaturu, ali se stalno vraća. Sutra idemo da vadimo krv, mislim da ću početi plakati sa njom... 
    Sretno svima danas s pregledima, vidjela sam ima vas par i za ogtt, nadam se da će biti dobri nalazi

Scarlett
    26. Kolovoz 2021. 17:09

Sve ste predivne 😍😍❤️❤️

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

sirenita
    26. Kolovoz 2021. 17:13

S prvim sam krenula sa HiPP bademovim uljem i becutan kozmetikom, ali se ispostavilo da kao tako mali nije dobro reagirao na to, pa smo prešli na aderma exomega control (iz ljekarne), i koristimo to i dan danas. 
    Sto se vlažnih maramica tiče, preporuka je radije voda i blazinice… ali mi smo od prvog dana na vlažnim maramicama i nije bilo problema (opet, ovisi koje birate. Nama su super violetine - 99% voda i one ljubičaste s bademovim mlijekom, becutan, Pampers (one mi ne mirise toliko lijepo). 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Lilli07
    26. Kolovoz 2021. 17:14

nelanr_

u velicini 50 nemam nista vecinom mi je sve 56/62 i vec mislim da sam pretjerala svaki dan kupim nesto ☺️ sta ste planirali koristiti od kozmetike za bebu koji brend i sta nam uopce treba ? neka bademova krema,kupkica, vlazne maramice jos nesto?

Pa to je otprilike to od kozmetike, ja sam još koristila baby ulje.... A koristim niveu i jako sam zadovoljna, djevojčica nije imala nikakvih reakcija i sve prelijepo miriše. Bademovu kremu sam pharmamed uzela, također sam prezadovoljna

• Lilli07
    26. Kolovoz 2021. 17:17

I mi Violeta maramice koristimo, s bademovim mlijekom, nije bilo nikad nikakvih problema, njihove i pelene koristimo. Meni pampers čak znaju smrditi, nikako mi nije odgovarao njihov miris, a imaju i jedne violetine kao sa proteinima kozjeg mlijeka, također mi ne odgovara miris, ali to može biti sad u trudnoći 

sirenita
    26. Kolovoz 2021. 17:17

I da, za pelensko područje odlično nam se pokazao bepanthen baby, pavloviceca mast, a od kad je prešao na pravu hranu - toooop je becutan s nevenom 🤩 
    Inače, ako se koriste vlažne maramice, nemw potrebe za kremicama.. 
    mi guzu ne mažemo redovito, nego po potrebi (sada je to slučaj ako se u vrticu odmah ne presvuče pokakana pelena, guza se zacrveni, mažemo dan dva, i kad crvenilo nestane, prestanemo mazati).

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Angel 🌼
    26. Kolovoz 2021. 17:26

Pregled prošao super. Beba se jako lijepo vidjela i konačno znam da je curica 💕😍💝💖💜
    Sve je ok. Samo mi tlak bio visok 140/70 pa ga moram doma pratit. A doma mi je inace uvijek oko 100/60

Bela_le
    26. Kolovoz 2021. 17:26

Mi smo za kupanje koristili maslinovo ulje, od pocetka ima problema s dermstitisom i to joj je najvise pomogalao, za guzu smo koristili pavlovicevu, sudocrem smo kupili za neke teze osipe, ali nikad ga nismo morali koristiti, maramice su nam se pokazale najbolje violeta u siradnji sa saponiom, 90% voda ak se ne varam, najbolje su nam bile jer se kod pampers maramica dogodi kad se jedna izvuce, druga istane viriti pa se osuse, kod ovih tog nema... to je uglavnom to od neke kozmetike, jedino ono za pupak na pocetku, znam da ide prah i octanisept sprej valjda, al ne sjecam se bas, brzo smo to rjesili 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.