Ja dam danas isla ispunit obecanje koje sam prije neg sto smo se svi razbolili dala djeci - isli smo u zoo, ne znam koji me vrag tjerao na +35 da idem, ali eto... najljepse od citavog dana je bilo kad sam mogla skinuti sandale 😂😂😂 sad naravno na sve strane sve zateze
------------------------
cestitke na dobrim pregledima, bas mi je drago da je kod svih sve po ps-u 😍
za gestacijski dijabetes: cure, ako vam se da, prelistajte par stranica unazad gdje sam Slee objasnjavala kako i zasto nastaje. to sto jedete i koliko jedete NE utice na dobijanje GD, ali se vrijednosti mogu sa dijetom regulirati. ako koja ima koje specificno pitanje rado cu odgovoriti
vaginalni pregledi: kod normalen trudnoce nisu neophodni do pred kraj trudnoce, kad naravno kontroliras kako se cervix smanjuje i nestaje odnosno kako id eotvaranje. cak je i preporuka sto manje dolje cackati da ne napravis neko 💩
Bruna kako objasnjavas te bolove, meni to vuce na crijeva/probavu... imas zatvor???
Jelenas super za nalaze 😍 jedna briga manje
Lilly 🤞 da je zub stvarno prestao boljeti i da se ta bol nece vise ni vracati
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Ja dam danas isla ispunit obecanje koje sam prije neg sto smo se svi razbolili dala djeci - isli smo u zoo, ne znam koji me vrag tjerao na +35 da idem, ali eto… najljepse od citavog dana je bilo kad sam mogla skinuti sandale 😂😂😂 sad naravno na sve strane sve zateze
————————
cestitke na dobrim pregledima, bas mi je drago da je kod svih sve po ps-u😍
za gestacijski dijabetes: cure, ako vam se da, prelistajte par stranica unazad gdje sam Slee objasnjavala kako i zasto nastaje. to sto jedete i koliko jedete NE utice na dobijanje GD, ali se vrijednosti mogu sa dijetom regulirati. ako koja ima koje specificno pitanje rado cu odgovoriti
vaginalni pregledi: kod normalen trudnoce nisu neophodni do pred kraj trudnoce, kad naravno kontroliras kako se cervix smanjuje i nestaje odnosno kako id eotvaranje. cak je i preporuka sto manje dolje cackati da ne napravis neko💩
Bruna kako objasnjavas te bolove, meni to vuce na crijeva/probavu… imas zatvor???
Jelenas super za nalaze😍 jedna briga manje
Lilly🤞 da je zub stvarno prestao boljeti i da se ta bol nece vise ni vracati
Da, na žalost... Probava me itekako muči, svaki 3.dan nešto zbilja jadno i sitno obavim, uz muku .. a naduta i puna zraka... Jedem i voća i povrća, tekućine pijem, čaja(šipak ili brusnica), pijem kefir ali nema pomaka... Bude mi ok dio dana, al većinu dana koma...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro cure, ja sam u šoku, znači idem dragog odvest na posao jer je moj auto kod mame pa da mogu ići mijenjat dokumente malo kasnije i vraćam se doma, obilaznicom mi treba nekih pet minuta do kuće i sad ja normalno se vozim, lagani zavoj, usporim jer skrećem sa obilaznice a kad ono tip sa šleperom samo nastavi ravno, kiša je padala, sve mokro, ne smijem puno dirat kočnicu ali moram kočit inače ću mu završit u pola kamiona direktno, ja znači ne znam kak sam stala, u šoku stojim na pola ceste gledam šta se desilo, znam da ja imam prednost i sva se ukočila do kuće, točno je falila ona stotinka da se zabijem u njega🤯😫😤
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro cure, ja sam u šoku, znači idem dragog odvest na posao jer je moj auto kod mame pa da mogu ići mijenjat dokumente malo kasnije i vraćam se doma, obilaznicom mi treba nekih pet minuta do kuće i sad ja normalno se vozim, lagani zavoj, usporim jer skrećem sa obilaznice a kad ono tip sa šleperom samo nastavi ravno, kiša je padala, sve mokro, ne smijem puno dirat kočnicu ali moram kočit inače ću mu završit u pola kamiona direktno, ja znači ne znam kak sam stala, u šoku stojim na pola ceste gledam šta se desilo, znam da ja imam prednost i sva se ukočila do kuće, točno je falila ona stotinka da se zabijem u njega🤯😫😤
Ahme, vjerujem da si u soku, sva sreca pa si uspila stati
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure!
Jelenko nadam se da si se oporavila od šoka, nažalost ima groznih vozača svuda oko nas.
Cure preporuka za čitanje, dobila sam za rodendan od mame i zaista mi se na prvih 50 str. knjiga čini sjajna, mislim da je odlična i za mame (i tate!) koje čekaju prvo dijete, da si stave malo roditeljstvo u neku perspektivu. Knjiga je “Dječji mozak objašnjen roditeljima”, autor dr. Alvaro Bilbao. Vidjela sam neki dan da je ima i u Sparu za kupiti.
Sretno danas svima s pregledima!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajme 🥺😨😱😱
Joooj dobro da je sve dobro završilo, super si reagirala 🤞😃 znam da je šok, imala sam i ja blizak susret ovo ljeto na cesti i baš sam bila u šoku cijeli dan. 😔
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure!
Čestitke na pregledima!
Pregledi 🤰🤰💞💖:
Bela_le-25.8.
Jelenko93-26.8.
nemamimena26-26.8.
Angel-26.8.
maLa14-26.8.
mn291-27.8
Maša-30.8.
sirenita-31.8.
aurora12-31.8.
Teeny-31.8. 4D uzv
Alexandraaa90- 31.8.
PeggyCarter-1.9.
Schinin-1.9.
Taya-1.9.
Margo-1.9.
Ninica6-2.9.
nelanr_-2.9.
novasrećica-3.9.
Josipab-6.9.
XOXO-7.9.
Meaa.-7.9.
Mo_zg-8.9.
LadyD-8.9.
jelenas-9.9.
Scarlett- 9.9.
Mum of four-10.9.
Slee-10.9.
deedee505 - 10.9.
Birdy-13.9.
Matea5-13.9.
Bette-14.9.
Clarissa- 15.9.
Lota_twins-16.9.
Larchi29-17.9
Upitnica_st- 20.9.
AnnaO-21.9.
Freya_444- 21.9.
Ri-22.9.
Miraclebaby26-23.9.
Bambina- 23.9.
avica-23.9.
Lucija 16.12.2021.💗
O, danas nemamo nikog na pregledu :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ma užas, baš me išokiralo🤦♀️
Danas odmaramo od pregleda😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji