Da, nisam vidjela koja si sedmica zapravo... Ali ja bih u svakom slučaju pitala da li moraju pregledati vaginalno i ovaj put
Čestitam cure na pregledima! 😄🥰
Što se tiče doručka, nešto lagano pojedem čim se dignem jer budem gladna, i onda još do ručka neku voćku, najčešće nektarinu...imam baš veliku želju za njima 🥰🥰😍
Cijepljenje, neću se cijepiti i to je to. Muž hoće vjerojatno na jesen :)
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam na dobrim pregledima 🤗
Ja se ne bi cijepila, imala sam koronu lani u studenom pa vjerojatno nemam vise antitijela, strah me i cjepiva i ako je opet dobijem. Prijateljica je imala kad i ja i sad je opet ima :/
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Meni su jaja za doručak glavna, uvijek su i bila 😂 eh nekad za promjenu neki namaz uzmem, a preko dana do ručka obavezno neko voće
O cjepivu uopšte ne razmišljam
Cestitam na dobrim pregledima!
Meni za rucak ide samo feta kruha (trudim se nekog zdravijeg) s abc namazom i sirom, krastavcima i malo majoneze jer si ne mogu pomoc. Inace jedem zobene, ali sad mi nikako ne idu. Isto do rucka neku vocku, cak dvije jer mi bas idu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Doručak ja sam se navukla na chia puding. Napravim s nekim biljnim mlijekom i stavim gore neko voće koje imam doma. Najfinije mi je s borovnicama i malinama (nekad malo varam pa stavim i žličicu pekmeza) 🙈 Jako često zapravo preskočim doručak jer mi se pekare ne jedu, a ne da mi se pripremat uvijek chiu ili slično. 😏
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Večer, cure i čestitam na super pregledima! ❤️
I mi obavili pregled, sve je u redu, imamo 12 cm, rasteml ko gljiva.. 😊 Posteljica je straga ako je to uopće bitno za išta, sljedeći put za mjesec dana radimo anomaly scan i vaginalni pregled da vidi da li je sve u redu, da nema kakvih ne daj Bože promjena itd.. Iskreno, nisam ispitivala detalje, bitno mi je da je sve u redu..
Doručak - obavezno kruh ili tost i sir, pahuljice su mi međuobrok uz voće i krekere, ne mogu funkcionirati samo na tome.. Kod mene samo konkretno za glavne obroke.. 😄
Sljedeći pregled 23.09..
Ja sam bebu pocela osjecat vec s 18t,ali samo kao leptirice a od 20t lagane udarce. Prvo jako nisko a sad od danas osjecam malo ispod pupka.
Evo i mene s pregleda, sve je super i uredno. Beba uopće nije nisko, normalno je sve tako da ne znam zašto osjećam bebu tako nisko.
Cure čestitke svima na dobrim pregledima 🧡
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji