Taya super za anlaz 🎉🎉
Anameri sretno, to je vec velika trudnoca 🤗
Nemam ja problema s doznakama, vec mjesecima ih muz samo pokupi i posaljem mailom ali kod otvaranja bolovanja u roku od 3 dana se poslodavcu dostavlja obavijest o bolovanju i tu mi pise 90 dana i sad ne znam racuna li se i dalje da sam na komplikacijama, nadam se da taj papir nije toliko bitan.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nije ti taj papir bitan😅 Bitne su doznake🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Taya super za anlaz 🎉🎉
Nemam ja problema s doznakama, vec mjesecima ih muz samo pokupi i posaljem mailom ali kod otvaranja bolovanja u roku od 3 dana se poslodavcu dostavlja obavijest o bolovanju i tu mi pise 90 dana i sad ne znam racuna li se i dalje da sam na komplikacijama, nadam se da taj papir nije toliko bitan.
Mislim da je taj papir samo okviran jer nešto moraju napisat.
Super nalazi! 🎉 🎉 🎉 Čestitam!
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Taya super za anlaz 🎉🎉
Nije ti taj papir bitan. To je bilo za tvog poslodavca. Komplikacije su ti otvorene na 90 dana pod jednom šifrom, a nakon isteka tih dana otvaraju se dalje ali pod drugom šifrom. Tako je i meni gin objasnila. Uglavnom bitne su ti doznake koje dobivaš na kraju mjeseca. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav cure,
Uspijevam pročitat sve al nikako se stić uključit u teme malo češće.
Vidim da ste spominjale OGTT, ja baš idem sutra to mjeriti, inače mi bude slabo kad vadim krv i odmah moram kasnije nešto pojesti, valjda ću uspijeti izdržati to sutra.
Cure koje imate pojas za trudnice, koliko vam pomaže, ja sam skoro svaki dan u autu, pa se mislim hoću li ga kupovati ili ne...
Jelenko93 dobro da je sve ok i nije bilo sudara.. nažalost dobar dio ljudi ne zna vozit, a kod nas u Splitu najgore bude preko sezone, od taksista do stranaca,...svaki dan sam na 120% fokusa kad vozim da se slučajno ne bi šta dogodilo
Također, spominjali ste i vaginalni pregled, meni ga je dosad radilo svaki put, dakle sva 4 puta i vaginalni i uzv, nisam ni znala da to nije praksa, doduše ja idem privatno, moja gine kod koje sam upisana me jedva ubacila nakon šta mi je bivši gine zatvorio ordinaciju i našla sam se u panici jer sam se morala negdje upisati i rekla mi je da ne dolazim jer je prepunjena, ali zato svaki put kad treba neka uputnica se moram barem 2 tjedna prije naručiti tj.zvati i doći osobno kod nje da mi je da,umjesto da je sestra samo proslijedi dalje (tako sam i ovu za ogtt morala doći i čekati uputnicu 40 min, a moze je poslati preko sustava).
Ako i budem morala otvarati komplikacije, sve se bojim da će stvarati problem s tim.
30.11. 👶💙
👨💻 1996. (25), 👩💻 1997. (24)
Luck is what happens when preparation meets oportunity.
Taya, bravo za super rezultate, sad si na miru 😊 jooj mene to čeka u četvrtak 🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Netko je pitao za pojas gdje može kupiti, ja sam ga uzela baš sa Be safe stranice, imaju popust. Znam da ga ima u baby centru, al ne znam pošto je tamo 👀☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Pojas za auto imam, moja preporuka. Došao mi je na žalost poslije puta na more tako da sam se borila s pojasom cijelo vrijeme. Od kad ga imam mi je preporod sjest u auto. Našla sam rabljeni slučajno, mislim da je cijena oko 400kn inače.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Cure na komplikacijama čitate mi misli s ovom temom. Ja planiram otvoriti komplikacije s 12.10. To znači da moram predati do 5.11. i isplatu dobivam u studenom jelda?
Čisto da se ne zeznem s izračunom.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure na komplikacijama čitate mi misli s ovom temom. Ja planiram otvoriti komplikacije s 12.10. To znači da moram predati do 5.11. i isplatu dobivam u studenom jelda?
Čisto da se ne zeznem s izračunom.
Tako je. Isplata je oko 20. S tim da će ti ovih prvih par dana firma isplatiti normalno plaću a hzzo onda za ostatak mjeseca. Idući mjesec ti onda ide cijela plava od hzzo znači max 4500, ovisi o izračunu plaće
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji