Jelenas ma da. To si nekako I ja mislim. Svaki put sam kao cool nakon pregleda ravno dva dana i onda počinje drama 😅
Ogtt me živo zanima kakav će mi bit. Na prvom nalazu mi je malo povišeni šećer ali nitko nije trzao na to pa je valjda ok još u tom periodu. Navodno ima privatni lab gdje dobiješ sobu s telkom za tih par sati koje moraš biti tamo, tako da ću ispitat tu opciju svakako prije nego idem
U Zagrebu ili? Oprosti, nisam uspjela do sad popratiti od kuda je koja od vas🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Ostale cure, gdje ste? Kad su pregledi? Ri, piba, messy…
Lucija 16.12.2021.💗
Jelenas ma da. To si nekako I ja mislim. Svaki put sam kao cool nakon pregleda ravno dva dana i onda počinje drama 😅
Ogtt me živo zanima kakav će mi bit. Na prvom nalazu mi je malo povišeni šećer ali nitko nije trzao na to pa je valjda ok još u tom periodu. Navodno ima privatni lab gdje dobiješ sobu s telkom za tih par sati koje moraš biti tamo, tako da ću ispitat tu opciju svakako prije nego idem
Da, da. U Zvonimirovoj negdje navodno. 120 kn il tak nekaj
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Da, da. U Zvonimirovoj negdje navodno. 120 kn il tak nekaj
Wooow, super informacija, hvala🥰
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Bok cure , ili da kažem kvikice 😂 Bas sam se nasmijala sa ovim kvikovima toliko da mi se zagrcalo 😂
Evo mene s pregleda od mog doktora , sve uredno , malena je 22 cm i 300 grama, aktivna ali sva se jadna sklupcala ko malo klupko a nije da nema mjesta 😂
Doktor je rekao da je takva vrsta krvarenja koju sam imala ništa alarmantno i može se a i nemora opet dogoditi . Ne moram vise uzimat Duphastone ali aktivnosti smanjiti , ne trebam ležati ali sve polako i ne vise od 3,4 sata dnevno aktivnosti . Do daljnjeg Tako . Uzeo mi je i briseve danas . Ostalo sve uredno i na mjestu . Sljedeći pregled 22.09 .
Cure kad ste prvi put osjetile bebu vi koje ste prva trudnoća ? Meni nešto zadnjih dana ko kakva ribica da je prošla u stomaku ( zavibrira malo 😂) ali još nema bas udaraca , kaže doktor kroz koji tjedan , danas sam 19+2 . Tsh mi je odličan , 1.4 . Razgovarali smo o cijepivu i on savjetuje da se cijepim jer je imao slučajeve od trudnica koje su imale covid da su bebice bile slabe i čak nekih malih komplikacija imale za razliku od trudnica koje su imale cijepivo . Ja sama neznam sto da mislim , totalno sam zbunjena .
Sretno svim curama ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Scarlett ovo za ogtt je top! Mene su prošli put iz dz pustili doma, tj otišla sam kod kume jer ona ima lift, a mi ne pa da ne bude fizička aktivnost. 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
- pregled 2.9
- ja stvarno ne znam da li da se cjepim imala sam turbulentan pocetak trudnoce imala covid nisam znala da sam trudna , koristila antibiotike, snimala pluca i nakon svega toga zaista ne smijem da primim vakcinu dok sam trudna jednostavno me strah, a isto tako se bojim ako ga dobijem ponovo kako ce uticati i na mene i bebu ☹️
- ogtt radim krajem sedmice nadam se da ce biti ok
boy 💙🌍
Meni je pregled tek u 19h. Poludit ću do tad.. danas me cijeli dan steže trbuh.. i dalje bebu osjećam jako, jako nisko pa me i to brine.
Za ogtt privatno u zvinimirovoj - imate tamo laboratorij Salzer, ali ja sam bila u cekaoni, a ne u prostoriji s tv-om.. tak da ne znam da li to postoji. Uh mene kroz 4 tjedna čeka ogtt, bas me strah, jer sam u prvoj trudnoći imala gestacijski dijabetes.
Što se cijepljenja tiče, ja sam imala tu sreću (ili nesrecu) da koronu nisam imala i sad se panično bojim da ju ne poberem.
A cijepljenja u trudnoći me užasno strah budući da se radi o skroz novom cijepivu koje bas i nije istraženo na trudnicama.
Mene i danas sve nešto steže, pa me crijeva muče, pa puškom svakih pola sata.... Po onoj slici koju Shinin stavila o poziciji maternice, mene ustvari boli oko nje, a sama maternica bezbolna i na pritisak....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji