Kada se uopce prelazi na bolnicke preglede? Ja ne znam jer sam prve dvije lezala po 2 i pol mjeseca ranije i rodila ranije i sve je bilo drugacije nego sada. Sada se zaista nadam da cu barem do 1.12 biti kod kuce sa svojima inace cemo svi skupa poluditi😬
Ja sam u prvoj trudnoci u 36tt krenula u bolnicu na preglede (Zagreb, Vinogradska)
Također se nadam da ni sada nece biti potrebe ranije 🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sretno cure svima pregledima.. 😃 I drago mi je zbog onih koje ste već riješile preglede, vidjele bebice i dobile dobre nalaze.. ❤️
Freya_444 evo mene s OGTT-a.. Sad čekam nalaze ali mislim da neće biti baš dobri.. Ako sam dobro vidjela prva vrijednost natašte mi je 6,2. Mjerila je odmah nakon što mi je izvadila krv pa sam uspjela škicnuti.. Odmah me uhvatila panika kakve će biti druge dvije vrijednosti.. 🙉 Izgleda ću i ja morati na dijetu.. A tekućina je dosta slatka.. Ja sam je razrijedila s dosta vode pa je to nekako prošlo.. Bilo mi je slabo tek kad sam došla doma nakon 3h.. Ali da se preživjeti.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Taya ja sam prije mjesec dana radila OGT i nataste mi je bio 5,8. Kaze dr normala je do 5,1 a posle 60 i 120min mi je bio dobar. Dala mi je da pijem Inofolic, ali ja sam si mjerila par dana secer na taste i bio je 4,8 ili 4,9. Pa cu opet vidjet na sledecoj kontroli. Mada ja slatko stvarno rijetko jedem. Sretno. 😊❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ti brisevi cekaju i mene preksutra na pregledu valjda.. nemojte mi se smijati, ja ih jos nikad nisam radila pa sam sad malo glupasta, jel ih radi dr ili daje uputnicu pa ih netko drugi radi?
Sretno cure svima pregledima.. 😃 I drago mi je zbog onih koje ste već riješile preglede, vidjele bebice i dobile dobre nalaze.. ❤️
Freya_444 evo mene s OGTT-a.. Sad čekam nalaze ali mislim da neće biti baš dobri.. Ako sam dobro vidjela prva vrijednost natašte mi je 6,2. Mjerila je odmah nakon što mi je izvadila krv pa sam uspjela škicnuti.. Odmah me uhvatila panika kakve će biti druge dvije vrijednosti.. 🙉 Izgleda ću i ja morati na dijetu.. A tekućina je dosta slatka.. Ja sam je razrijedila s dosta vode pa je to nekako prošlo.. Bilo mi je slabo tek kad sam došla doma nakon 3h.. Ali da se preživjeti.. 😃
Drzim fige da ipak ne bude toliko za dijetu 🤞🤞
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela, tvoj ginekolog ih odradi i uputi te gdje ih trebas odnijeti na analizu
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Taya ja sam prije mjesec dana radila OGT i nataste mi je bio 5,8. Kaze dr normala je do 5,1 a posle 60 i 120min mi je bio dobar. Dala mi je da pijem Inofolic, ali ja sam si mjerila par dana secer na taste i bio je 4,8 ili 4,9. Pa cu opet vidjet na sledecoj kontroli. Mada ja slatko stvarno rijetko jedem. Sretno. 😊❤
Ja sad čekam nalaze pa da vidim kakve su ostale vrijednosti.. Nadam se da će što prije staviti pa da provjerim na portalu zdravlje.. I mene je baš iznenadilo jer ni ne jedem puno općenito.. Ali jedem puno voća, nadam se da nije od toga. Sljedeći tjedan imam pregled pa ću vidjeti što će mi reči. Osim infolica je li moraš paziti i na prehranu?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
Uf držim fige da ipak neće biti za dijetu i da će biti okej sve..🤞🤞 znači nalazi budu gotovi isti dan?
Lucija 16.12.2021.💗
Taya mislim da to sto si vidjela da je mjerila nije tocna vrijednost. Meni je isto na taste odma izmjerila tamo i pisalo je 5,6. A drugi dan na nalazu je pisalo 5,2. Neznam na koju foru, kao da to ide jos na obradu krv. Nadam se da bude i tebi tako.
Freya_444 Meni su rekli da su nalazi isti dan samo je pitanje da li će ih isti dan i staviti na portal. A dr. mi je rekla zvati kroz koji dan.
Držim 🤞 da tebi prođe sve u redu..
Angel ja se nadam da će biti tako kao tebi. Što je tebi dr. rekao na nalaze, jer trebaš raditi kakve dodatne pretrage ili trebaš regulirati prehranom?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
Prepisao mi dijetu i ponavljam Oggt test jos jednom kasnije. Makar samo za 0,1 bilo vise a ostalo sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji