Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Schinin
    22. Kolovoz 2021. 20:01

ja prijavljujem gubitak pupcanog udubljenja -skrozse izravnalo, sad ce valjda za koji tjedan i iskocit i gubitak gleznjeva 😅 stopala kao balvani... oboje cu opet vidjet tamo negdje iza nove godine 😂😂😂

Jelenas oplakah na kviki 😂😂😂😂  hvala Bogu pa kod nas nema grickalica s takvim imenom, inace bi mi muz to stalno donosio 😂😂😂 btw meni su i Klara i Mirta prelijepa imena 
    Bela zao mi je sto se tako osjecas zbog imena ali kao sto su cure vec rekle, ja bih sigurno razgovarala s muzem da nadjete neki kompromis. Htjela sam i ja predloziti da vidite neke varijacije imena tipa Mark, Markus...ili duplo ime. znam da ne zelis muza povrijediti, ali nema ni smisla dat neko ime prema kojem ti imas averziju. I meni osobno je nekako glupo dati isto ime nekog djeteta iz blize familije. Pitaj muza zasto bas toliki zeli da se zove po djedu? 
    dobro dosla Alexadnraa
    Bruna ja sam bila skoro pred razvodom u prosloj T jer sam stalno sanjala da me muz vara sa jednom poznanicom (koja bi to objerucke odmah prihvatila) 😂😂😂 a sto se panike tice: ne znam sto da ti kazem, ja sam u prvoj T bila totalno zen, druga cista panika (a sve uvijek u redu) i sad sam negdje izmedju...ako te statistika moze umiriti: sanse za spontani padaju nakon 12tt na ca.1%
    Slee brza srcana frekvencija moze biti definitivno uzrokovana trudnocom - drugaciji volumen u tijelu imas, tlak se moze promjeniti, pritisak na krvne sudove.... ako je malo brze i ne smeta ti, nije za zabrinuti se 
    Josipa pa daj, to je skroz ok koliko si dobila
    Nela meni je Adrian prelijepo, imali smo i to na listi😁 a to sto se okolini ne svidja, ni jedno ni drugo - boli te, kratko receno. tvoje/vase dijete - tvoja/vasa pravila. pa da ga hoces nazvati i sismis - no ones's business! postanem malo agresivna kad se drugi zele mjesati u takve stvari 😅

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• nelanr_
    22. Kolovoz 2021. 21:29

upravo sam imala prvu kontrakciju dok sam mjenjala posteljinu sreca nije dugo trajala i nadam se da su to te lazne popila sam mg iako sam i jutros pila ga valjda ce biti ok☹️☹️☹️
    a citav dan se glupiram i nosam teglim jer kao mogu ja to nisam bolesna iako mi svi govore nemoj... eh eto vratilo mi se moje mogu ja ovo mogu ono ccc .. ljuta sam na sebe 😡

boy 💙🌍

Slee
    22. Kolovoz 2021. 21:47

Nelanr vjerujem da je to sve ok, moje frendice su te lazne imale bas od 20+tt pa do kraja svako malo. Nemoj kriviti sebe, ali uspori

Schinin hvala na odgovru, ne smeta mi toliko jer nije konstatno

Jelenas hahahahhaa ajme kviki, umirem od smijeha. I sad mi se jede kviki. I ovo drugo kviki isto 😂

Zna li koja je li opasan herpes na usnici? Mama je dobila sad popodne, a ja sam jutros popila iz njezine boce gut vode. Citam da je opasno, pa negdje da nije nego samo vaginalni, a ja odmah u panici sad brijem da me pece sve

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    22. Kolovoz 2021. 21:50

Hahahhaaha ajme umirem sad! Kazem mami joj kako mi se jede kviki i evo ona ga isfura https://ibb.co/VQ3T7b9

Steta sto nema muza pa da i ovu drugu kviki zelju udovoljimo 😂😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    22. Kolovoz 2021. 23:08

nelanr_

upravo sam imala prvu kontrakciju dok sam mjenjala posteljinu sreca nije dugo trajala i nadam se da su to te lazne popila sam mg iako sam i jutros pila ga valjda ce biti ok☹️☹️☹️
    a citav dan se glupiram i nosam teglim jer kao mogu ja to nisam bolesna iako mi svi govore nemoj… eh eto vratilo mi se moje mogu ja ovo mogu ono ccc .. ljuta sam na sebe 😡

Ja ih danas imala nekoliko. . Jer sam jučer dobrano preforsirala.... Sad odmor ...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Scarlett
    22. Kolovoz 2021. 23:37

Pozdrav svima
    Nisam niš pisala ali vas redovito popratim. Nasmijala sam se ovim zadnjim, kviki objavama 😂 baš ste mi dan popravile
    Ja sam na 16+6 tt
    Termin je 02.02.2022 i idući pregled mi je 09.09. Radila sam nifty, low risk I stiže curica ❤️
    Zasad je sve super ali mi je strah i dalje prisutan nakon dva spontana i više biokemijskih tako da zabrijavam na svako cimanje i sve osluškujem. Ovih dana su mi se cice malo ispuhale pa sam odmah zadramila. Naknadno sam se sjetila da smanjujem duphaston i da je vjerojatno povezano s manjom razinom hormona, ako je to moguće. Sve više razmišljam da kupim baby watcher da se barem malo primirim između pregleda. Ako ga netko slučajno ima za prodati može mi se javiti na ivonanyx@gmail.com
    Želim vam svima ugodnu noć sa puno kvikija 🤭

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

jelenas
    23. Kolovoz 2021. 06:52

Pozdrav Ivona , dobrodošla. Nažalost kod mene je ostalo na kviki grickalicama jer sam zaspala prije muža i djeteta 😂
    Ja svoj babywatcher još ne prodajem, mislim da ću tek kad rodim. Pogledaj malo po Njuškalu i Facebook marketplaceu, tamo se znalo naći. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    23. Kolovoz 2021. 06:53

Tj, sorry, Scarlett, ovo ime iz maila mi se podvuklo u pamćenje.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bruna257
    23. Kolovoz 2021. 07:14

Jutro.... Opet sa ja sa kontrakcijama.... Imam osjećaj ga mi je maternica zgrčena samo u jednoj točki i ta me boli, popusti pa opet boli.... Na lijevoj strani trbuha, malo od jajnika u desnu stranu .... I tu je većinom tvrdo 🤦 glupi osjećaj, pa me tjera na pišanje non stop... Ne znam uopće objasniti...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

freya_444
    23. Kolovoz 2021. 07:23

Scarlett

Pozdrav svima
    Nisam niš pisala ali vas redovito popratim. Nasmijala sam se ovim zadnjim, kviki objavama 😂 baš ste mi dan popravile
    Ja sam na 16+6 tt
    Termin je 02.02.2022 i idući pregled mi je 09.09. Radila sam nifty, low risk I stiže curica ❤️
    Zasad je sve super ali mi je strah i dalje prisutan nakon dva spontana i više biokemijskih tako da zabrijavam na svako cimanje i sve osluškujem. Ovih dana su mi se cice malo ispuhale pa sam odmah zadramila. Naknadno sam se sjetila da smanjujem duphaston i da je vjerojatno povezano s manjom razinom hormona, ako je to moguće. Sve više razmišljam da kupim baby watcher da se barem malo primirim između pregleda. Ako ga netko slučajno ima za prodati može mi se javiti na ivonanyx@gmail.com
    Želim vam svima ugodnu noć sa puno kvikija 🤭

Dobrodošla i čestitam na curici 😍🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.