Slee hvala za jastuk, sad cu morati kupiti a stalno cekam jos iduci pregled 🙈
Meni je jos tesko zamisliti da cemo uskoro gledati stvari za bebu, bas brzo prolazi vrijeme pa vjerujem da ce nam tako i jesen brzo. Voljela bih imati barem popis svega kroz 9.mjesec za svaki slucaj. Danas sam kupila rokovnik za zapisivanje svega sto nam treba, i to je nesto 😁
Cestitam cure, Lota bravo za male decke, tebi je i trudnoca posebna a jos se i spremas za dvije bebe, bas lijepo 🥰
Ne znam kako vi ostale, mi cemo morati i napraviti karticu na rate jer vidim da sve to puno kosta pa da ne ostanemo bez ustedevine. Vjerojatno cemo morati mijenjati i auto iako ja najradije ne bi jer ima ogroman gepek 😅
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Da se i ja malo javim, imala sam sad za procitat 14stranica 🤣
Sto se tice Oggt, ja sam ga radila vec u 17t i rekao mi je da budem ponavljala jos jer je na granici.
I zadnjih par dana jace osjecam bebu a danas sam i udarac bas dobila 😁
Jelenas, mislim da kad se streptokok pronađe u tijelu,uvijek je prisutan te se uvijek daje profilaksa pri rođenju. Netko mi je tako objasnio,jedna doktorica koja je nedavno rodila i bila pozitivna na streptokok. Svakako ispitaj na idućem pregledu :)
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Thanks Josipa, baš ću pitati još ovog drugog ginekologa ali ok, kako je tako je, znaju oni najbolje kako treba.
Btw da javim da sam u kontaktu s firmom koja je zastupnik za Panoramu i koja šalje nalaze pa su mi iskopali da je uzorak još u procesuiranju jer je u ponedjeljak zaprimljen u USA tako da iskreno sumnjam da će i sutra biti gotovo 😏
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure cestitke svima na pregledima! 😇
Slee pravi deckic 💙 i da kao sto su rekle cure bolje pricekati pravi test za GA, ovo je vjerojatno bilo od stresa
Uhh da dvoznamenkasto odbrojavanje stize nisam ni svjesna 😄
Mi evo na moru, i prije nego smo isli naravno brze bolje sam usisavala da me doceka donekle cisto, i kad smo stigli, od previse uzbudenja i sve nesto novo, kave kupanac, i skuzim da je nisam osjetila dan i pol 🙄 a toliko sam cekala da je uopce osjetim.. bas sam najgori scenarij osmislila u glavi 🤦♀️
Plakanje pola dana 😔 lupkanje i slatko nista nije pomoglo..
Ali javila se kasno u noci tog drugog dana i sreca neopisiva 😀 i od tad je cak jace i osjetim, po noci posebno..
Ocito si je curka bila lijepo odspavala 😅
Sretno svima dalje na pregleduma ☺️
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Cure cestitke na urednim pregledima i sretno na danasnjim pregledima.
Lori ❤️ bas mi je drago da je sve super.
Jos sam nesto htjela napisat al pocela sam tipkat jutros i ovako mi je ostalo otvoreno onda me posao preuzeo i sad nemam pojima sta. Mozda se sjetim kasnije 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure, bravo za preglede neka samo bebice lijepo napreduju 🥰😍
Angel, baš lijepo, udarci su baš posebni feeling, uvijek se pitam ma šta ta moja sad izvodi unutra 🤣
Birdy, ma ne sekiraj se, ipak bebice većinom nanaju unutra, drago mi je da je sve okej 😍
Ri, drago mi je da si bolje :)
Evo mene s pregleda...došli nalazi, crp još uvijek 25-26 kao od početka trudnoće, al su mi se jetreni enzimi smanjili što je super jer pazim što jedem više...🤞🤞 Doktorica rekla da prestanem uzimati Novalac jer kao ti prenatalni vitamini mogu uzrokovati povišene vrijednosti...ima netko iskustva s tim ili je čuo za to? Meni to malo čudno, al valjda je moguće ako doktorica kaže 🙈👀
Pogledala bebicu preko trbuha i mene vaginalno, bebica super aktivna bila 🤣🤣 meni cerviks 35mm, i kaže da mi je vanjsko ušće otvoreno za vrh prsta te da pripazim da se ne forsiram...mislim nije to niš alarmantno, al opet pripazit ću 😄 ima koja iskustva s tim?
Ostalo sve 5, u pon idem kod svoje doktorice ponoviti briseve 🙈
Lucija 16.12.2021.💗
Djevojke čestitke na pregledima 🤗
A neko je pitao za one dekice, ja sam ih puno dobila prije nego što se mala rodila tako da nisam morala kupovati. Također nisam u Hr pa ne znam gdje bi ih moglo biti. Samo ne bi trebale biti baš puno debele i najbolje malo veće da se može fino zamotati beba
Freya čestitke na pregledu! Mislim da ti ta “otvorenost” nije toliko zabrinjavajuća, ako se ne varam Bela ima isti nalaz?
Da bi došlo do poroda ipak se treba i cerviks skratiti, pa i onda su potrebni trudovi da bi beba izašla. 😂 Moja prijateljica je dosta prve trudnoće preležala jer joj se cerviks skraćivao, sjećam se da je doslovno do wca hodala s čvrsto stisnutim nogama pa joj je doktor rekao da ipak ne može to samo tako sve ispasti van 😂😂😂 Samo polagano, bez nekih naprezanja, dizanja ne znam čega i bit će to super ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure cestitke svima na pregledima! 😇
Slee pravi deckic 💙 i da kao sto su rekle cure bolje pricekati pravi test za GA, ovo je vjerojatno bilo od stresa
Uhh da dvoznamenkasto odbrojavanje stize nisam ni svjesna 😄
Mi evo na moru, i prije nego smo isli naravno brze bolje sam usisavala da me doceka donekle cisto, i kad smo stigli, od previse uzbudenja i sve nesto novo, kave kupanac, i skuzim da je nisam osjetila dan i pol 🙄 a toliko sam cekala da je uopce osjetim.. bas sam najgori scenarij osmislila u glavi 🤦♀️
Plakanje pola dana 😔 lupkanje i slatko nista nije pomoglo..
Ali javila se kasno u noci tog drugog dana i sreca neopisiva 😀 i od tad je cak jace i osjetim, po noci posebno..
Ocito si je curka bila lijepo odspavala 😅
Sretno svima dalje na pregleduma ☺️
Joj tako je i meni bilo prije par dana. Osjetim ju inace bas cesto i tokom cijelog dana, od kad se probudim pa opet popodne nakon rucka i navecer kad legnem na leđa. Jedan dan je odlucila ocito prepavat cijelo jutro, a ja u panici odmah :) nadam se da se nece ponovit i da cemo ih osjetit kad god pozelimo!
Uzivaj na moru
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji