Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    19. Kolovoz 2021. 12:36

Slee hvala za jastuk, sad cu morati kupiti a stalno cekam jos iduci pregled 🙈
    Meni je jos tesko zamisliti da cemo uskoro gledati stvari za bebu, bas brzo prolazi vrijeme pa vjerujem da ce nam tako i jesen brzo. Voljela bih imati barem popis svega kroz 9.mjesec za svaki slucaj. Danas sam kupila rokovnik za zapisivanje svega sto nam treba, i to je nesto 😁
    Cestitam cure, Lota bravo za male decke, tebi je i trudnoca posebna a jos se i spremas za dvije bebe, bas lijepo 🥰
    Ne znam kako vi ostale, mi cemo morati i napraviti karticu na rate jer vidim da sve to puno kosta pa da ne ostanemo bez ustedevine. Vjerojatno cemo morati mijenjati i auto iako ja najradije ne bi jer ima ogroman gepek 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Angel 🌼
    19. Kolovoz 2021. 12:40

Da se i ja malo javim, imala sam sad za procitat 14stranica 🤣
    Sto se tice Oggt, ja sam ga radila vec u 17t i rekao mi je da budem ponavljala jos jer je na granici.
    I zadnjih par dana jace osjecam bebu a danas sam i udarac bas dobila 😁

• Josipab
    19. Kolovoz 2021. 12:54

Jelenas, mislim da kad se streptokok pronađe u tijelu,uvijek je prisutan te se uvijek daje profilaksa pri rođenju. Netko mi je tako objasnio,jedna doktorica koja je nedavno rodila i bila pozitivna na streptokok. Svakako ispitaj na idućem pregledu :) 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

jelenas
    19. Kolovoz 2021. 13:08

Thanks Josipa, baš ću pitati još ovog drugog ginekologa ali ok, kako je tako je, znaju oni najbolje kako treba. 
    Btw da javim da sam u kontaktu s firmom koja je zastupnik za Panoramu i koja šalje nalaze pa su mi iskopali da je uzorak još u procesuiranju jer je u ponedjeljak zaprimljen u USA tako da iskreno sumnjam da će i sutra biti gotovo 😏

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Birdy 🧚🏻
    19. Kolovoz 2021. 13:24

Cure cestitke svima na pregledima! 😇
    Slee pravi deckic 💙 i da kao sto su rekle cure bolje pricekati pravi test za GA, ovo je vjerojatno bilo od stresa
    Uhh da dvoznamenkasto odbrojavanje stize nisam ni svjesna 😄
    Mi evo na moru, i prije nego smo isli naravno brze bolje sam usisavala da me doceka donekle cisto, i kad smo stigli, od previse uzbudenja i sve nesto novo, kave kupanac, i skuzim da je nisam osjetila dan i pol 🙄 a toliko sam cekala da je uopce osjetim.. bas sam najgori scenarij osmislila u glavi 🤦‍♀️ 
    Plakanje pola dana 😔 lupkanje i slatko nista nije pomoglo..
    Ali javila se kasno u noci tog drugog dana i sreca neopisiva 😀 i od tad je cak jace i osjetim, po noci posebno..
    Ocito si je curka bila lijepo odspavala 😅
    Sretno svima dalje na pregleduma ☺️

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• XOXO
    19. Kolovoz 2021. 13:46

Cure cestitke na urednim pregledima i sretno na danasnjim pregledima. 
    Lori ❤️ bas mi je drago da je sve super.
    Jos sam nesto htjela napisat al pocela sam tipkat jutros i ovako mi je ostalo otvoreno onda me posao preuzeo i sad nemam pojima sta. Mozda se sjetim kasnije 🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

freya_444
    19. Kolovoz 2021. 14:08

Cure, bravo za preglede neka samo bebice lijepo napreduju 🥰😍
    Angel, baš lijepo, udarci su baš posebni feeling, uvijek se pitam ma šta ta moja sad izvodi unutra 🤣
    Birdy, ma ne sekiraj se, ipak bebice većinom nanaju unutra, drago mi je da je sve okej 😍
    Ri, drago mi je da si bolje :)
    Evo mene s pregleda...došli nalazi, crp još uvijek 25-26 kao od početka trudnoće, al su mi se jetreni enzimi smanjili što je super jer pazim što jedem više...🤞🤞 Doktorica rekla da prestanem uzimati Novalac jer kao ti prenatalni vitamini mogu uzrokovati povišene vrijednosti...ima netko iskustva s tim ili je čuo za to? Meni to malo čudno, al valjda je moguće ako doktorica kaže 🙈👀 
    Pogledala bebicu preko trbuha i mene vaginalno, bebica super aktivna bila 🤣🤣 meni cerviks 35mm, i kaže da mi je vanjsko ušće otvoreno za vrh prsta te da pripazim da se ne forsiram...mislim nije to niš alarmantno, al opet pripazit ću 😄 ima koja iskustva s tim?
    Ostalo sve 5, u pon idem kod svoje doktorice ponoviti briseve 🙈

Lucija 16.12.2021.💗

• Lilli07
    19. Kolovoz 2021. 14:12

Djevojke čestitke na pregledima 🤗
    A neko je pitao za one dekice, ja sam ih puno dobila prije nego što se mala rodila tako da nisam morala kupovati. Također nisam u Hr pa ne znam gdje bi ih moglo biti. Samo ne bi trebale biti baš puno debele i najbolje malo veće da se može fino zamotati beba

jelenas
    19. Kolovoz 2021. 14:23

Freya čestitke na pregledu! Mislim da ti ta “otvorenost” nije toliko zabrinjavajuća, ako se ne varam Bela ima isti nalaz?
    Da bi došlo do poroda ipak se treba i cerviks skratiti, pa i onda su potrebni trudovi da bi beba izašla. 😂 Moja prijateljica je dosta prve trudnoće preležala jer joj se cerviks skraćivao, sjećam se da je doslovno do wca hodala s čvrsto stisnutim nogama pa joj je doktor rekao da ipak ne može to samo tako sve ispasti van 😂😂😂 Samo polagano, bez nekih naprezanja, dizanja ne znam čega i bit će to super ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

tierra
    19. Kolovoz 2021. 16:19

Birdy 🧚🏻

Cure cestitke svima na pregledima! 😇
    Slee pravi deckic 💙 i da kao sto su rekle cure bolje pricekati pravi test za GA, ovo je vjerojatno bilo od stresa
    Uhh da dvoznamenkasto odbrojavanje stize nisam ni svjesna 😄
    Mi evo na moru, i prije nego smo isli naravno brze bolje sam usisavala da me doceka donekle cisto, i kad smo stigli, od previse uzbudenja i sve nesto novo, kave kupanac, i skuzim da je nisam osjetila dan i pol 🙄 a toliko sam cekala da je uopce osjetim.. bas sam najgori scenarij osmislila u glavi 🤦‍♀️
    Plakanje pola dana 😔 lupkanje i slatko nista nije pomoglo..
    Ali javila se kasno u noci tog drugog dana i sreca neopisiva 😀 i od tad je cak jace i osjetim, po noci posebno..
    Ocito si je curka bila lijepo odspavala 😅
    Sretno svima dalje na pregleduma ☺️

Joj tako je i meni bilo prije par dana. Osjetim ju inace bas cesto i tokom cijelog dana, od kad se probudim pa opet popodne nakon rucka i navecer kad legnem na leđa. Jedan dan je odlucila ocito prepavat cijelo jutro, a ja u panici odmah :) nadam se da se nece ponovit i da cemo ih osjetit kad god pozelimo!

Uzivaj na moru

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.