Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    19. Kolovoz 2021. 17:44

freya_444

Cure, bravo za preglede neka samo bebice lijepo napreduju 🥰😍
    Angel, baš lijepo, udarci su baš posebni feeling, uvijek se pitam ma šta ta moja sad izvodi unutra 🤣
    Birdy, ma ne sekiraj se, ipak bebice većinom nanaju unutra, drago mi je da je sve okej 😍
    Ri, drago mi je da si bolje :)
    Evo mene s pregleda…došli nalazi, crp još uvijek 25-26 kao od početka trudnoće, al su mi se jetreni enzimi smanjili što je super jer pazim što jedem više…🤞🤞 Doktorica rekla da prestanem uzimati Novalac jer kao ti prenatalni vitamini mogu uzrokovati povišene vrijednosti…ima netko iskustva s tim ili je čuo za to? Meni to malo čudno, al valjda je moguće ako doktorica kaže 🙈👀
    Pogledala bebicu preko trbuha i mene vaginalno, bebica super aktivna bila 🤣🤣 meni cerviks 35mm, i kaže da mi je vanjsko ušće otvoreno za vrh prsta te da pripazim da se ne forsiram…mislim nije to niš alarmantno, al opet pripazit ću 😄 ima koja iskustva s tim?
    Ostalo sve 5, u pon idem kod svoje doktorice ponoviti briseve 🙈

Isto je tak i meni za vrh prsta, samo malo laganinije

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• XOXO
    19. Kolovoz 2021. 18:04

jelenas

Thanks Josipa, baš ću pitati još ovog drugog ginekologa ali ok, kako je tako je, znaju oni najbolje kako treba.
    Btw da javim da sam u kontaktu s firmom koja je zastupnik za Panoramu i koja šalje nalaze pa su mi iskopali da je uzorak još u procesuiranju jer je u ponedjeljak zaprimljen u USA tako da iskreno sumnjam da će i sutra biti gotovo 😏

Evo za malo nade. Meni na nalazu pise da su zaprilili uzorak 30.07. A da je bio gotov 3.8.
    Ja sam ga na mail dobila 4.8. Rano ujutro. Znaci definitivno ima nade da nalaz sutra bude gotov ( treba uzet u obzir samo vremensku razliku) tako da ja bi racunala sutra u kasnim vecernjim satima po nasem vremenu. Oni odmah salju u seqventiu samo je pitanje da li ce oni odmah proslijedit tebi ili doktoru koji proslijeduje onda tebi. I ako salju odmah da li salju vikendom.
    Na jednom drugom forumu sam citala da je cura i u nedjelju dobila nalaze.
    Eto drzim fige da ipak bude sutra i da mozes u miru provest vikend jer vjerujem da su nalazi ok. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bruna257
    19. Kolovoz 2021. 18:14

Pozz cure...

Ne pratim i ne pamtim, cirkus oko dermatitisa... Morali uzeti cijelu liniju proizvoda za kupanje, tuširanje, trackanje i mazanje, dobili kortiće za mazanje, dali krv i urin... Sad svi nalazi osim sljedećeg. Blago povišeni eritrociti, hemoglobin i hematokrit kod djece?iskustva?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

PeggyCarter
    19. Kolovoz 2021. 18:16

Cure, malo upadam s ovom temom, ali jeste skinule koju aplikaciju na mobitel za praćenje trudnoće?
    Ja imam What to expect i Expecting od Rode.
    Expecting, ovako što mi se na prvu čini ima super popis za odjeću bebi, za torbu za rodilište, za mame za rodilište i nakon poroda.

Ako netko isto ima to, je li prošao kroz popis da mu se čini da nešto fali, mislila sam se time vodit kad krenem u kupovinu ubrzo. 😅

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

jelenas
    19. Kolovoz 2021. 18:47

Xoxo hvala ti! Volim ovakve analize, pomaže mi da se stavim u neki vremenski okvir i prilagodim očekivanja. Ja bih rezultate trebala dobiti direktno od Seqventie jer nisam radila preko doktora. Držimo fige da bude sutra 🤞🏼
    Bruna moja curka jer imala kaos s dermatitisom. Napišem ti što nama pomaže i kako se njegujemo. Kupanje u Biovitalis Fluidu, mazanje s Biovitalisovom kremom, to nam se pokazalo najboljim. Kortići po potrebi, hvala nebesima potrebe nema već otprilike pola godine. Oralno zimi uzima ulje crnog kima, ulje noćurka i riblje ulje. 
    Peggy ja imam Pregnancy plus, ta mi je nekako najljepša. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

tierra
    19. Kolovoz 2021. 19:17

PeggyCarter

Cure, malo upadam s ovom temom, ali jeste skinule koju aplikaciju na mobitel za praćenje trudnoće?
    Expecting, ovako što mi se na prvu čini ima super popis za odjeću bebi, za torbu za rodilište, za mame za rodilište i nakon poroda.

Ako netko isto ima to, je li prošao kroz popis da mu se čini da nešto fali, mislila sam se time vodit kad krenem u kupovinu ubrzo. 😅

Koristila sam za pracenje menstrualnog ciklusa app Flo i sad sam nastavila za trudnocu. Nema puno tog dostupno u free verziji (koliko vidim ima dosta zakljucanih clanaka o svemu i svacemu vezano uz trudnocu), ali super mi je jer ima za svaki tjedan super tekst o svemu bitnom za razvoj bebe u tom tjednu.
    Ovako izgleda https://ibb.co/bK0kb9w

Pregnancy plus mi je nestrukturiran ili ga ja ne razumijem. Npr cijelo vrijeme mi stoje neka prazna polja za upisat ime (sto ne zelim), ne mogu promijenit sliku bebe, sve je u puno nekih sitnih natuknica i slicno. Kao da nude puno funkcionalnosti koje ne rade dobro. Ugl.ne svida mi se.
    Bas cu pogledat ovu sto si navela koja sadrzi popis stvari za rodiliste 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• XOXO
    19. Kolovoz 2021. 19:34

Jelenas sad sam bacila oko i na prosli nalaz isto je od zaprimanja do gotovog nalaza bilo tocno 5 dana. Jedino sto mi je na proslom nalaz bio gotov u subotu ( prepostavljam kasnije popodne po nasem vremenu posto je kalifornija cca 8-9 h razlike od nas)  al taj nalaz nije bio ok pa su valjda cekali pon da mi jave. E sad nemoj se odmah izbedirat ako sutra ne dobijes nalaz jer ako seqventia dobije u sub tek van njihovog radnog vremena vjerojatnije ce tek prvi sljedeci dan ti slati. Malo je zeznuto to iscekivanje pogotovo ako pada vikend.
    Uglavnom poanta je da je oba dva puta laboratoriju trebalo tocno 5 dana za dobit rezultate. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Angel 🌼
    19. Kolovoz 2021. 19:38

Freya i meni je za vrh prsta al rekao gin da je trudnoca uredna i da preporuca setnje i sve normalno 😁

PeggyCarter
    19. Kolovoz 2021. 19:45

tierra

PeggyCarter

Koristila sam za pracenje menstrualnog ciklusa app Flo i sad sam nastavila za trudnocu. Nema puno tog dostupno u free verziji (koliko vidim ima dosta zakljucanih clanaka o svemu i svacemu vezano uz trudnocu), ali super mi je jer ima za svaki tjedan super tekst o svemu bitnom za razvoj bebe u tom tjednu.
    Ovako izgledahttps://ibb.co/bK0kb9w

Pregnancy plus mi je nestrukturiran ili ga ja ne razumijem. Npr cijelo vrijeme mi stoje neka prazna polja za upisat ime (sto ne zelim), ne mogu promijenit sliku bebe, sve je u puno nekih sitnih natuknica i slicno. Kao da nude puno funkcionalnosti koje ne rade dobro. Ugl.ne svida mi se.
    Bas cu pogledat ovu sto si navela koja sadrzi popis stvari za rodiliste

Super mi je to što se može pratiti razvoj bebe u tom tjednu, tako je i na app What to expect. Baš mi je interesantno tako kroz tjedne pratiti da vidim koliko maleni raste i kako napreduje. Također, budu navedeni i najčešći simptomi trudnoće za pojedini tjedan što je isto zgodno da se znaš pripremiti neki simptom pa te ne iznenadi.

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

freya_444
    19. Kolovoz 2021. 19:47

Angel 🌼

Freya i meni je za vrh prsta al rekao gin da je trudnoca uredna i da preporuca setnje i sve normalno 😁

Ma daaa ma samo lagano 🤭🤞🤗🥰 bitno da je trudnoća uredna 😄

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.