Evo nas sa pregleda.. Ja ću izgleda dobiti zločestu i tvrdoglavu curku.. Ni ovaj put nam nije dala da je slikamo i vidimo kako izgleda pa nam je pokazala srednji prst.. 🤦♀️ Dr. je rekla da ovo mora poslikati jer to rijetko vidi.. 🤣 Evo vam slikicehttps://ibb.co/KDtHCbM 😂
Beba je super.. 🥰 Napredna curka sa već 713g 🙈 Dr. se baš čudila kakav komad bebe je to već.. A duga je beba, naprednija za 6 dana a i izgleda će bit na tatu koji je 190.. 🤣a ja sam dobila do sad samo 5kg i nemam baš nešto velik trbuh.. Bitno da nam je ona dobro.. ❤️Super napreduje, sva mjerenja super.. Svi organi dobro.. Ja sam zatvorena, plodne vode je dovoljno, posteljica nam je sprijeda, a beba je glavom već okrenuta dole.. Lijevo su joj nogice.. 👣 I dalje moramo mirovati a do sljedećeg pregleda koji je 1.9. moram napraviti OGTT. Evo još jedne slikicehttps://ibb.co/M1RD6Ym ❤️
Bravo za pregled i sto super napredujete. Slicice su top 🤩
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
da li neko zna sta moze biti uzrok niskog bilirubina granica je 5, meni je 3 i limficiti su isto nizi. Do pregleda cu poluditi ☹️
boy 💙🌍
Taya cestitam 🤗🎉🎉
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
da li neko zna sta moze biti uzrok niskog bilirubina granica je 5, meni je 3 i limficiti su isto nizi. Do pregleda cu poluditi ☹️
Bilirubin je inace koliko ja znam povezan s jetrom. Al ne znam sta znaci kad je snizen i da li je moguce da u trudnoci radi povecanog protoka krvi je to i mozda normalna pojava. Ja obicno sibnem dr na mail nalaze i pitam misljenje.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Anameri koliko vidim malo je poviseno sve, javi dalje sto ce ti reci, vjerojatno dijeta i cesce provjere. A gdje si radila Ogtt i gdje ces ici u ambulantu?
Taya velikaa curka 😍 i okrenuta vec, sretno s mirovanjem i dalje
XOXO bravo za urednu Panoramu i curicu 🎀
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee bas mi je zao sto te to tako uhvatilo, Nadam se da ces se brzo oporavit I
Anameri zao mi je za gd 😓 zelim ti puno strpljena s tim
Xoxo bravo za nalaz I cestitke na curici💕
Taya bravo za curu ♥️ Bit ce ti veselo kad se rodi 🤪
Lili 👍 za dobar nalaz
Nelanr snizen bilirubin nema nikakvog patoloskog znacenja, sve je u redu! Imas li mozda anemiju? To bi mogao biti razlog. A moze biti I fizioloski, sigurno ne ukazuje na neku bolest
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Pozdrav cure!
Evo da se i ja malo javim, da ne zaboravite na meneČestitam svim curama na dobrim pregledima i prekrasnim slikama predivnih beba
Moj trudnički mozak u kombinaciji sa djecom slabije radi pa ne pamtim koja je što pisalamorat ću biti više u toku i ne čitati zaostake
XOXOdr Punek ti je bio?
…………….
Jel koju od vas muče kontrakcije? Mene baš zezaju danas..
Je je on je bio. Divan dr.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
schinin do sad nisam imala anemiju sve je bilo ok nisam navikla da imam na nalazima ikakve zvjezdice pa me je ovih par bas isprepadalo 😂
boy 💙🌍
Nelanr znam kako ti je 😂 ista sam - ja prvo pregledam jel ima koja zvjezdica ili neka ona oznaka, pa onda panicim, pa tek onda procitam sto u stvari nije I redu 🤦♀️😂😂😂
Ukratko nemas zbog ovoga ni najmanji razlog za brigu
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Evo nas sa pregleda.. Ja ću izgleda dobiti zločestu i tvrdoglavu curku.. Ni ovaj put nam nije dala da je slikamo i vidimo kako izgleda pa nam je pokazala srednji prst.. 🤦♀️ Dr. je rekla da ovo mora poslikati jer to rijetko vidi.. 🤣 Evo vam slikicehttps://ibb.co/KDtHCbM 😂
Beba je super.. 🥰 Napredna curka sa već 713g 🙈 Dr. se baš čudila kakav komad bebe je to već.. A duga je beba, naprednija za 6 dana a i izgleda će bit na tatu koji je 190.. 🤣a ja sam dobila do sad samo 5kg i nemam baš nešto velik trbuh.. Bitno da nam je ona dobro.. ❤️Super napreduje, sva mjerenja super.. Svi organi dobro.. Ja sam zatvorena, plodne vode je dovoljno, posteljica nam je sprijeda, a beba je glavom već okrenuta dole.. Lijevo su joj nogice.. 👣 I dalje moramo mirovati a do sljedećeg pregleda koji je 1.9. moram napraviti OGTT. Evo još jedne slikicehttps://ibb.co/M1RD6Ym ❤️
Hehhehe ne želi se slikati 🤣🤣🤣
Baš mi je drago da je sve super s curicom i da napreduje lijepo 💖💓🌸
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji