Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    04. Kolovoz 2021. 18:24

Taya ♥️

Evo nas sa pregleda.. Ja ću izgleda dobiti zločestu i tvrdoglavu curku.. Ni ovaj put nam nije dala da je slikamo i vidimo kako izgleda pa nam je pokazala srednji prst.. 🤦‍♀️ Dr. je rekla da ovo mora poslikati jer to rijetko vidi.. 🤣 Evo vam slikicehttps://ibb.co/KDtHCbM 😂
    Beba je super.. 🥰 Napredna curka sa već 713g 🙈 Dr. se baš čudila kakav komad bebe je to već.. A duga je beba, naprednija za 6 dana a i izgleda će bit na tatu koji je 190.. 🤣a ja sam dobila do sad samo 5kg i nemam baš nešto velik trbuh.. Bitno da nam je ona dobro.. ❤️Super napreduje, sva mjerenja super.. Svi organi dobro.. Ja sam zatvorena, plodne vode je dovoljno, posteljica nam je sprijeda, a beba je glavom već okrenuta dole.. Lijevo su joj nogice.. 👣 I dalje moramo mirovati a do sljedećeg pregleda koji je 1.9. moram napraviti OGTT. Evo još jedne slikicehttps://ibb.co/M1RD6Ym ❤️

Bravo za pregled i sto super napredujete. Slicice su top 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• nelanr_
    04. Kolovoz 2021. 18:33

da li neko zna sta moze biti uzrok niskog bilirubina granica je 5, meni je 3 i limficiti su isto nizi. Do pregleda cu poluditi ☹️

boy 💙🌍

aurora12
    04. Kolovoz 2021. 18:40

Taya cestitam 🤗🎉🎉

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• XOXO
    04. Kolovoz 2021. 18:40

nelanr_

da li neko zna sta moze biti uzrok niskog bilirubina granica je 5, meni je 3 i limficiti su isto nizi. Do pregleda cu poluditi ☹️

Bilirubin je inace koliko ja znam povezan s jetrom. Al ne znam sta znaci kad je snizen i da li je moguce da u trudnoci radi povecanog protoka krvi je to i mozda normalna pojava. Ja obicno sibnem dr na mail nalaze i pitam misljenje. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Birdy 🧚🏻
    04. Kolovoz 2021. 18:46

Anameri koliko vidim malo je poviseno sve, javi dalje sto ce ti reci, vjerojatno dijeta i cesce provjere. A gdje si radila Ogtt i gdje ces ici u ambulantu?
    Taya velikaa curka 😍 i okrenuta vec, sretno s mirovanjem i dalje
    XOXO bravo za urednu Panoramu i curicu 🎀

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Schinin
    04. Kolovoz 2021. 18:49

Slee bas mi je zao sto te to tako uhvatilo, Nadam se da ces se brzo oporavit I
    Anameri zao mi je za gd 😓 zelim ti puno strpljena s tim
    Xoxo bravo za nalaz I cestitke na curici💕
    Taya bravo za curu ♥️ Bit ce ti veselo kad se rodi 🤪
    Lili 👍 za dobar nalaz
    Nelanr snizen bilirubin nema nikakvog patoloskog znacenja, sve je u redu! Imas li mozda anemiju? To bi mogao biti razlog. A moze biti I fizioloski, sigurno ne ukazuje na neku bolest

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• XOXO
    04. Kolovoz 2021. 18:56

novasrećica

Pozdrav cure!
    Evo da se i ja malo javim, da ne zaboravite na meneČestitam svim curama na dobrim pregledima i prekrasnim slikama predivnih beba
    Moj trudnički mozak u kombinaciji sa djecom slabije radi pa ne pamtim koja je što pisalamorat ću biti više u toku i ne čitati zaostake
    XOXOdr Punek ti je bio?
    …………….
    Jel koju od vas muče kontrakcije? Mene baš zezaju danas..

Je je on je bio. Divan dr. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• nelanr_
    04. Kolovoz 2021. 19:18

schinin do sad nisam imala anemiju sve je bilo ok nisam navikla da imam na nalazima ikakve zvjezdice pa me je ovih par bas isprepadalo 😂

boy 💙🌍

• Schinin
    04. Kolovoz 2021. 19:34

Nelanr znam kako ti je 😂 ista sam - ja prvo pregledam jel ima koja zvjezdica ili neka ona oznaka, pa onda panicim, pa tek onda procitam sto u stvari nije I redu 🤦‍♀️😂😂😂
    Ukratko nemas zbog ovoga ni najmanji razlog za brigu 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

freya_444
    04. Kolovoz 2021. 21:05

Taya ♥️

Evo nas sa pregleda.. Ja ću izgleda dobiti zločestu i tvrdoglavu curku.. Ni ovaj put nam nije dala da je slikamo i vidimo kako izgleda pa nam je pokazala srednji prst.. 🤦‍♀️ Dr. je rekla da ovo mora poslikati jer to rijetko vidi.. 🤣 Evo vam slikicehttps://ibb.co/KDtHCbM 😂
    Beba je super.. 🥰 Napredna curka sa već 713g 🙈 Dr. se baš čudila kakav komad bebe je to već.. A duga je beba, naprednija za 6 dana a i izgleda će bit na tatu koji je 190.. 🤣a ja sam dobila do sad samo 5kg i nemam baš nešto velik trbuh.. Bitno da nam je ona dobro.. ❤️Super napreduje, sva mjerenja super.. Svi organi dobro.. Ja sam zatvorena, plodne vode je dovoljno, posteljica nam je sprijeda, a beba je glavom već okrenuta dole.. Lijevo su joj nogice.. 👣 I dalje moramo mirovati a do sljedećeg pregleda koji je 1.9. moram napraviti OGTT. Evo još jedne slikicehttps://ibb.co/M1RD6Ym ❤️

Hehhehe ne želi se slikati 🤣🤣🤣
    Baš mi je drago da je sve super s curicom i da napreduje lijepo 💖💓🌸

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.