Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    30. Srpanj 2021. 08:13

Sretno danas svima na pregledima! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bette
    30. Srpanj 2021. 08:48

Slee

Jelenko obavezno napravi briseve, pogotovo ako ih nikad nisi radila. Po meni je to neodgovorno od tvog gina da ti ih nikad nije radio. Menni je moja rekla obavezno jednom godisnje!
    A sto se tice urinokulture - mozda da pitas dr. opce prakse. Reci da imas pritisak i cesto mokris - ona ti isto moze dati uputnicu.
    —-
    Hvala cure na savjetima za migrenu. Danas je 4. dan i mrvicu je lakse bilo sinoc nakon tablete, nadam se da ce do kraja dana popustiti. Inace mi traje tako 3-4 dana pa se nadam da ce i sada. Problem i je u tome sto ne mogu piti vodu jer od nje povracam, silim se da ne bi dehidrirala, al rijetko kada ostane u meni
    —-
    Bella super za lupkanje i snimku! Da bar mizemo ovdje i videa stavljati. Nadam se da ce curki danas biti uz antibiotik bolje
    —-
    Freya - nemam savjet za cice jer su moje i sad kad su narasle male, ali mogu misliti kakva je to muka :( nadam se da ces naci negdje neki dobar i udoban!
    —-
    Bette, oooo sestro po mucninama i kruhu i panceti 😂 nadam se da ce nam uskoro popustiti, meni sad vec pomalo dosta

Haha iskreno, lagano mi ih je pun kufer. Jedva čekam dan kad će prestat i kad ću moć jest ko normalan čovjek 😀 

Taya_
    30. Srpanj 2021. 09:02

Sretno cure danas na pregledu 😃

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Upitnica_st
    30. Srpanj 2021. 09:08

freya_444

Jedno pitanjce.
    Da li ovdje ima koja cura s malom većim grudima ( da inače nosi košaricu D ili čak E), a da zna gdje bi mogla pogledati plus size topove za cicke. Imam neke grudnjake, al me to sve steže sada. 🤷‍♀️🙈
    Htjela bi ipak da mi ugodnije bude.
    Neke preporuke? 🤞🥰

80F bez trudnoće ovdje, a sad su još barem broj veće.

Topove sam kupovala u Lidla (kad bih naletila), Sportvision (champion marka) i to je to. Svugdje mi je problem što se pretpostavlja da imam široka leđa na tako velike grudi, a nemam... pa mi sve bude široko.

Sretno! Javi i meni ako šta dobro nađeš 🤣

33👩‍❤️‍👨32

• NelAm
    30. Srpanj 2021. 09:20

Bok svima, 
     Ne znam da li se ovo pitanje već pojavilo-Da li se koja od vas cijepila protiv Covid-a i da je sad u fazi planiranja trudnoće?

Hvala vam! :) 

aurora12
    30. Srpanj 2021. 09:55

Cure sretno s pregledima i javite kako su bebice👶💞💙

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    30. Srpanj 2021. 10:23

Aurora, imam jedno pitanje za tebe. Dobila sam jucer clexane - istiskujes li ti zrak iz injekcije? Meni je sestra pokazala da da i ubola me u bedro, a sad citam na netu da se zrak ne istiskuje pa sam se bas zbunila

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

aurora12
    30. Srpanj 2021. 10:41

Ja od prve injekcije uzimam sama, ubacim sve do kraja dokle ide, mjehuric isto. U grupi sam bas citala sto cure pisu, jedna je isto u medicini i rekla je da su njih ucili da zrak ide na kraju da pogura lijek dublje i ona sebi tako radi, iako u uputama pise da se ne ubrizgava. Meni je u nekim injekcijama mjehuric na vrhu pa ga ubacim zadnjeg, a u nekima pri dnu i ne mogu ga pomaknut pa ubacim tako prvo njega. Nadam se da je to sve dobro.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Jelenko93
    30. Srpanj 2021. 10:41

Ja sam sinoć prije spavanja dramu proživljavala, mislila sam sinoć ali ako neće biti bolje večeras otići ću na hitnu i očekujem da će me ostavit u bolnici a meni ništa nije jasno. Znači trebala sam si stavit vaginaletu, prvo sam rekla dragom da mi pomogne tako da ja lijepo opušteno legnem ali tu je nastao kaos, pokušao je u tri navrata i nije uspio ja sam doslovno znači vrištala od bolova i plakala. Probala sam nakon toga sama ista stvar, ja ne znam šta se dešava. Simptome nemam praktički nikakve a meni je to iznutra na dodir sve ko spaljeno meso i peče ne smijem se taknut, vrištala sam doslovce onda znate šta je. Ostavila sam tu vaginaletu na samom ulazu u rodnicu i eto... U šoku sam, uplašena, jer tri dana prije pregleda sam išla na vaginalni uzv gdje ti da prostiš nabiju cijelu onu stvar unutra i vrte ja sam poslije toga normalno sišla odšetala otišla na kavu i za bjelovar a jučer tri dana poslije nakon vaginalnog pregleda prstima evo ovo. Doslovno po tome kako me to boli unutra kada dodirnem meni to liči da je nešta toliko strašno da ja moram bit negdje u bolnici pod nadzorom a ovako ništa ne osjećam. Dragi se jako uplašilo kad me vidio takvu sinoć vidjela sam da se osjeća nemoćno skroz. Ja sam u šoku jednostavno jer ne znam šta se dešava, sve je bilo oke do jučer poslije tog pregleda. Ja se trebam udat za dva tjedna a razmišljam šta ako me ostave u bolnici

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Slee
    30. Srpanj 2021. 10:48

Aurora hvala ti! Ja sam sada istisnula, a vidjet cu za drugi put. I kakav kut ti uzmes? Meni je rekla da skroz nakosim. Sad sam si dala i mislim da ja sve krivo radim iako sam prosla i ivf tri puta i bockala se tjednima. 
    Jelenko zvuci kao gljivicna infekcija, identicno bilo meni pred koji tjedan. Najprije nista, samo malo iscjetka i onda jedan dan gorim cijela iznutra, jedva se taknut. Netko mi je ovdje bio napisao da izgleda gore nego sto je. I tako je bilo. Stavljala sam vaginalete i mazala kremom i vec iduci dan je bilo bolje. Ne vjerujem da ce te zbog toga ostaviti u bolnici. Ne bi bilo lose da kupis i canesten ili rojazol krenu, ja sam si s njom mazala jer mi je isto bilo jako bolno gurnuti vaginaletu do kraja

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.