Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    29. Srpanj 2021. 17:09

Cure, znam da ne smijemo jesti suhomesnato, ali ne znam smijemo li tipa pancetu ako je zapecena? Poprzena onako na tavi? Ubije li onda to ono sto mi ne smijem 😂
    Ocajna sam jer cijeli dan povracam i jedino sto mogu zamisliti da stavljam u usta je ta vrazja panceta i prsut. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Maša🤰🏼
    29. Srpanj 2021. 17:37

Slee mozes naravno… pogotovo ako je obradeno na nacin na koji si opisala. Ja napravim isto pastu sa pancetom malo je poprzim i tjt ili sa prsutom isto ga okrenem malo na tavi :) samo ti papaj ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Miraclebaby28
    29. Srpanj 2021. 17:53

Ja sam jela I suhomesnato I sir....jos I prije neg sam saznala...ja jedva cekam sutra I anomaly scan 😆

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Schinin
    29. Srpanj 2021. 18:09

bokic lijepe trudnice 🌻 nadam se da ste mi dobro 💕 ja sam zapela u poslu i moram vam se pohvaliti: sinoc je moj prvi abstract iz neurologije predat 😁 ja i mozak smo inace posvadjani (shvatite to kako hocete 😂😂😂) a nedavno sam promjenila posao i sad sam u neurology research group 😁 malo sam na preskoke citala, al ne stigoh nista pisat, sinoc zaspala s mobom u rukama 😅
    vidim bilo je pregleda i cesstitke svima na dobrom pregledu 🤞 samo nek tako i ostane! pisale ste kako tesko podnosite vrucine, a ja se smrzoh... jest da sam i inace zimogrozna, ali sad bas ne mogu spavati od hladnoce (a mus se skine kroz noc samo u gace...). I sve ste onako u planu za nabavku, ja jos nista 😅 nadam se samo da budem malo bolje organizirana neg sa drugim - tu sam torbu za rodiliste pakovala NAKON sto mi je puknuo vodenjak 🤦‍♀️😂😂
    Slee slicica mi je predivna ❤️😍 i nakon toliko fetalnih UZ jos uvijek sam fascinirana kako su savrsena ta mala bica 💕
    a za suhomesnato - ako ga termicki obradis, nema nikakvih problema. Ako imas iz "provjeronog" izvora onda mozes i onako. I ja na sve moguce pazim, ali sam neki dan bas pojela prosciutto 😅
    Nova srecica sto je rekla svekrva???
    BelaLe nadam se da je curka vec puno bolje 
    Jelenko bas mi je zao da te to tako muci 😥 jesi dobila i neku kremu ili samo te vaginalete? mislim da bi ti kremica brze simptome ublazila. ne znam kako je kod vas, kod nas imas u slobodnoj prodaji u apoteci vaginalne kremice sa nekim lokalnim anestetikom (sigurno u T!) pa da vidis to, da ti na brzinu ublazi bolove? sto smo mi isto na gin radili (znam da zvuci cudno) malo nakvasis ulozak (naravno ne one plasticne tipa always)  i zamrznes i onda stavis, instant pomaze (btw cure za poslije - standardno za ublazavanje boli poslije epiziotomije)

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Slee
    29. Srpanj 2021. 18:15

Hvala cure, spasile ste mi dan! Iako je svejedno sve zavrsilo u skoljci, ali bar sam se zasladila 😂
    Schinin ti si bome sva u poslu, nekad mi bude zao sto sam ja uzela komplikacije jer s ovim vremenom na pretek stignem samo misliti o glupostima 😂
    Cestitam ti na predanom abstractu! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Schinin
    29. Srpanj 2021. 18:17

Bruna257

Hellou žene…

Danas bila na vadenju krvi i pretragama urina… Umalo se srušila, čekala dugo,puno ljudi,nema zraka, natašte… Meni ustvari s tim mučninama svaki dan gore 🤦🤦
    Nego, dobila nalaze pa ako ima neka voljna duša da mi malo protumači 🙏😁 btw urin nije bio prvi jutarnji jer eto, predugo bi trajalo da sam trpila do tamo/nosila ga od doma…
    https://ibb.co/gjdtMNK

bas mi je zao sto si tako prosla... kod nas je i inace malo bolje sto se toga tice, bar su prostorije klimatizovane, a sada s coronom moras nazvati kad dodjes da javis da si tu i cekas u autu ili mozes uci ako nema odredjen broj osoba...
    nego za nalaz: draga, izgleda da ti imas neku urinarnu upalicu (nalaz urina i poviseni leukociti incl. granuloziti u krvi), jesi dobila sto za to? a ovo ostalo sto malo plese izvan norme me ne bi zabrinjavalo, nisu bas velika odstupanja a s obzirom na tvoje mucnine i kako jedes nije neobicno :)

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Jelenko93
    29. Srpanj 2021. 19:01

Ljudi dragi ja sam dobila tih vaginaleta 2 kutije za potrošit, a u jednoj ih ima 12, pa poludit ćuuu🥺 Još ako na kraju ispadne da je tu i mjehur udružen a tvrde da nije nekog ću oderat, mjesec dana se moram zaje* s tim vaginaletama😒 Šta je tužno ili smiješno piše da se ne smiju koristit u trudnoći samo AKO je liječnik sa oprezom ih prepisao, jako utješno🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Bela_le
    29. Srpanj 2021. 19:17

Jelenko93 nadam se da ce brzo proci
    LadyD i moje su narasle i svaki grudnjak me zivcira i boli
    Slee ja sam znala pojesti malo i takvog ajmo rec sirovog, ali mi imamo nase domace pa se ne bojim toliko
    Schinin nazalost nije nam jos doslo poboljsanje, upala mokracnih puteva, crp jucer bio 40, dobila antibiotik i sad cekamo da krene djelovati

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• piba7
    29. Srpanj 2021. 19:41

Jelenko93 ako misliš da je mjehur, otiđi, ako si u mogućnosti, privatno odnijeti urinokulturu.
    Svakako počni koristiti vaginalete, ne bi to doktor to bezveze prepisao.

Slee
    29. Srpanj 2021. 20:08

Cure, pisale ste o migrenama, ali tad nisam isla za tim. Kako ste si pomagale. Doslovno glavu jedva drzim na ramenima

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.