Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    30. Srpanj 2021. 10:49

Jelenko ja bi na tvom mjestu odmah isla na hitnu i da nisam trudna a ovako pogotovo. Ne vjerujem da ce te ostaviti u bolnici ali mozda pronadu neki drugi uzrok ili ti odmah tamo naprave briseve. Vaginalete bi trebala ubaciti do kraja pa ti mozda bar s time mogu pomoci. Sigurno bi ti napravili detaljnije pretrage pa ces biti mirnija, pogotovo jer te ceka svadba pa da sve skupa prije prode. Vjerujem da se sve to da u kratkom roku rijesiti, ali bolje da odes jer po ovome ti uopce ne znas dijagnozu a dobila si terapiju. I slazem se s curama, ne bih rekla da nemas simptome, mozda nemas iscjedak zbog kojeg bi posumnjala ali to sto prolazis nije normalno. Sretno ❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    30. Srpanj 2021. 10:53

Slee ja sam pod kutom od 90, tako sam procitala u uputama za trbuh. Hematologinja je rekla da pod 45 ali mene to previse boli i odmah sam odustala. Zna me i ovako zabolit i injekcija ne ide dalje pa moram promijeniti mjesto, puno lakse ide na mjestima gdje imam vise sala al kako se trbuh zateze sve mi je teze to naci a da izbjegnem kapilare. Voljela bih u trbuh sto duze davati jer je kao bolja apsorpcija. Hoce li ti provjeravati je li dobra doza, vidim da je kod tebe 2500, ja sam dobila 5000.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

Bruna257
    30. Srpanj 2021. 10:56

Jutro ☀️
    Curkama koje imaju danas pregled-sretno ❤️
    Schinin- nisam dobila terapiju jer mi dr rekla da je stvarno mala upala i da ona ne bi odmah atb, a obzirom da su mi svi brisevi bili sterilni... Rekla mi čaj brusnica, cranactin(čisti ekstrakt brusnice) i općenito puno tekućine, da se mjehur ispire... Inače nemam baš nikakvih tegoba drugih, dan prije mi je isto bilo loše, malo sam pila pa sam jedva i to urina dala, kaže da možda i dehidracija svoje napravila ..
    Netko je pisao za suhomesnate proizvode.   Ja sve jedem jer imamo naše domaće, provjereno meso i testirano.. gledam jedino sireve koje nisu pasterizirani , da njih izbjegavam, domaću salatu obavezno perem sa sodom itd..  😁
    Noćas me ubila glavobolja, dignem se na WC u pol3,  legnem, glavobolja,mučnina, gledam idem povratiti ili ne, nikako se namjestiti na krevetu... Budna do 5 bila... Malena pričala u snu,pa žedna,pa me zove sebi... Užas.... U pola6 muž na posao otisao, ja zaspala, do pola 10.... I sad polumrtva u krevetu, muka mi i dalje...kad će više prestat te mučnine?!?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Jelenko93
    30. Srpanj 2021. 11:03

Ali ja si ne mogu stavit vaginaletu u tome je problem, znači stavim je na ulaz i dalje ne mogu, kao da me netko dira po spaljenom mesu🥺🥺 Nebi ni dala sad nikome da mi napravi pregled jer ne mogu to izdržat. Izvana me ništa ne boli, ne svrbi i nemam iscjedak,pretpostavljam da baš trebam terapiju za unutra. Ne znam dali postoji ova terapija koju uzimam ali oralna, sva sam u šoku jednostavno 

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Slee
    30. Srpanj 2021. 11:14

Aurora, dala mi je preventivno clexane 0,2 i uz to andol jer su oni svi uvjereni da su ove moje mutacije male i da mi je doza cisto prevencije radi. Pretpostavljam da cu za tri tjedna nakon pregleda vadit dimere i sto se vec vadi da vidimo kakvo je stanje. sada nisam nista vadila 🤷🏻‍♀️ Koliko cesto ti provjeravas krv? 
    Bruna suosjecam, danas je glava malo bolje, ali mucnina kao da je svakim danom sve gora, bas mi postaje tesko, cijeli dan sam samo u krevetu.
    Jelenko ako je tako, odi provjeri na hitnu ili negdje, ja ne bi cekala noc da te ne ulovi guzva, radje bi sada isla. Oni ce sigurno bolje znati nego mi tu cure s foruma, a i ti ces biti mirnija. Sve ce biti dobro 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    30. Srpanj 2021. 11:22

Slee

Aurora, dala mi je preventivno clexane 0,2 i uz to andol jer su oni svi uvjereni da su ove moje mutacije male i da mi je doza cisto prevencije radi. Pretpostavljam da cu za tri tjedna nakon pregleda vadit dimere i sto se vec vadi da vidimo kakvo je stanje. sada nisam nista vadila 🤷🏻‍♀️ Koliko cesto ti provjeravas krv?
    Bruna suosjecam, danas je glava malo bolje, ali mucnina kao da je svakim danom sve gora, bas mi postaje tesko, cijeli dan sam samo u krevetu.
    Jelenko ako je tako, odi provjeri na hitnu ili negdje, ja ne bi cekala noc da te ne ulovi guzva, radje bi sada isla. Oni ce sigurno bolje znati nego mi tu cure s foruma, a i ti ces biti mirnija. Sve ce biti dobro 💗

Ja isto popijem Lupocet za glavobolju, al noćas ništa nisam bila u stanju.. sad me boli želudac od svega, mučno mi od svega, takva sam da me mama pitala jel mi ok, jer sam sva zelena u licu... 

aurora12
    30. Srpanj 2021. 11:23

Slee ja sam kontrolirala anti xa nekih tjedan dana nakon fragmina i onda nakon mjesec dana ponovila nalaz. Trombocite sam vadila 1.,3. I 7.dan od uvodenja jer ne smiju puno pasti i onda svakih mjesec prije preuzimanja doze. Mislim da im je bitno na pocetku vidjeti kako reagiras na terapiju i ako je sve ok kontrole svako mjesec dana. Meni ne provjerava d-dimere, oni budu svakako poviseni i imaju granice po tjednima trudnoce isto ali po grupi vidim da curama nekad ne mijenjaju terapiju iako su visi nego trebaju biti. Po meni je anti xa dosta dobar jer se vidi je li krv pregusta ili prerazrijedena pa se po tome povisi ili smanji doza. Cekam jos nalaz proteina s, drugo nisam radila u trudnoci nego prije (d-dimere, lupus antik., ptv...).

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

Bruna257
    30. Srpanj 2021. 11:28

Jelenko ja bi na tvom mjestu na hitnu.. ne znam što drugo pametnije ti reći,ipak mislim da su oni stručniji od nas... Mi možemo samo nagađati... Ja već duže(par god) svakih toliko, tipa po tj dana pijem preventivno kapsule češnjaka, tipa alitol ok Krke... To sam negdje pročitala da super djeluju na floru vagine, jer sam prije znala imati problema s upalama i gljivicama...plus kefir, acidofil i probiotici lactogyn ili slično... Sve to se može u t, znam da je sad već imaš neki problem, ali preventive radi,nije od viška...

aurora12
    30. Srpanj 2021. 11:28

Vidim da vas dosta hvataju mucnine jos uvijek, nadam se da ce vam brzo proci i da cete izdrzati jos koji tjedan. Ja nisam imala tako strasne ali sa nekih 15 tj.je bilo lakse, onda sam pocela vise jesti pa se opet lose osjecam kad pojedem ali bar nije mucnina i povracanje. Drzite se 🤞❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

aurora12
    30. Srpanj 2021. 11:32

Jelenko slazem se s Brunom i neke stvari pomazu i dok imas simptome. Raspitaj se u ljekarni pa vidi sto mozes, neke dobre bakterije svakako. Ja uz to koristim ulje gyno pro i super je i preventivno a pise da se moze koristiti i kad imas simptome (svrbez, pecenje) da ih ublazi. Preporucava se u trudnoci.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    Pokusavamo od 09/2017
    HSG 12/2020
    04/2021➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.