Cure obavila sam u Petrovoj vađenje krvi i uzv za kombinirani. Po mengi sam trudna 12+1 po uzv 12+0 presretna s obzirom na moje duge cikluse što nije skoro nikakva razlika 😁 Beba je u redu, velika 5,37 cm, prisutna nosna kost, zatvorena kralježnica, nabor 1,00 mm 🤞 I šta je najbolje ženskica mi je rekla inače to sada ne govorim ali vrlo vjerojatno muško😅 U čudu sam😅 U četvrtak opet u zg kod svoje dr u trudničku sa tim nalazom valjda će biti gotov do tad
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Hej hej :)
Bolovi - nema sta me ne boli 😂😂 ako previse sjedim leda me rasturavaju , pritisak na mjehur je bas jak. Strcanje u trbuhu prisutno i po noci kao da neko nozom probode i tako 😂
Kolica - ja sam se vec bila odlucila za bebeto luca ali onda sam naisla na kolica JANA i imaju puno bolje recenzije i dosta su laksa pa cemo ic pogledat ta pa cemo odlucit :)
Iscjedak - moj je isto bas jako obilan i bijeli je a ponekad i malo žućkasti ali citala sam isto da je to okej :)
Komoda za presvlacenje - uzet cu u ikeji obicnu komodu ali da je visine 96 cm i siroka je 160 cm pa onda ce mi bratic doma napravit onaj okvir i kupit cu spuzvu i tjt :) za 2500 kn ali je poslje komoda ful lijepa i funkcionalna :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure, evo i mene s pregleda.
Sve je super, beba ima 7 cm, NN 1 mm.
Sve u potpunosti u redu.
Spol jos ne znamo 😀
Kontrola 1.9.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
I ja sam službeno u drugom tromjesečju.13+1 danas.
Ali povracanje i mucnine ne prestaju, manje su ali ne prestaju. Jos uvijek na -1.5 kg
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
nisam vam pisala bili smo na odmoru par dana . Meni je frakcija na Nifty bila 0,601 i rekli su mi da je sve ok. Sto se spavanja tice ja se trudim da spavam na boku pa svejedno lijevi il desni ali uvijek se probudim na stomaku ili ledjima, vidim da ste pisali o tome da li je beba nisko ja nisam sigurna ma da mislim da je i kod mene nize jer iako je 20tt i dalje osjetim ga samo skroz ispod pupka.
Imam dva pitanja : Da li je neko pokusao sa Stetoskopom da osjeti bebine otkucaje jer su mi rekli da je to moguce jer se tako prije radilo?
Koliko jaki udarci trebaju biti u 20 tt kod nas su jos blagi i nisu tako cesti i kad stavim ruku na stomak ili malo lupkam rijetko kad mi se tako javi? Gledala sam na netu da treba biti 10-20 udaraca dnevno i bude ih samo mi sve to nekako preblago jos uvijek
boy 💙🌍
Bok cure
Tierra hvala na info za Harmony, 3 radna dana je izdržljivo
XOXO baš mi je drago da si dobro i da nisi u strahu
Ninica pa eto tebe napokon, drago mi je da je sve u redu, odmaraj i apsorbirati će se i taj hematom s vremenom, vidim da su ga se ostale žene ovdje do nekog tjedna riješile.
Jelena super za babywatcher, nisam znala da se tako rano mogu uloviti otkucaji preko toga, odličnoSad si sigurno puno mirnija. Sretno danas na pregledu!
Sanjarka
Freya ja spavam na boku, ne paše mi na trbuhu a ne leđima pogotovo, tako nisam nikad ni spavala.
Margo i Jelenko čestitke na super pregledima Jelenko čestitke na dečkiću, bome brzo je pokazao alat
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bok cureTierrahvala na info za Harmony, 3 radna dana je izdržljivo
XOXObaš mi je drago da si dobro i da nisi u strahu
Ninicapa eto tebe napokon, drago mi je da je sve u redu, odmaraj i apsorbirati će se i taj hematom s vremenom, vidim da su ga se ostale žene ovdje do nekog tjedna riješile.
Jelenasuper za babywatcher, nisam znala da se tako rano mogu uloviti otkucaji preko toga, odličnoSad si sigurno puno mirnija.Sretno danas na pregledu!
SanjarkaFreyaja spavam na boku, ne paše mi na trbuhu a ne leđima pogotovo, tako nisam nikad ni spavala.
Margo i Jelenkočestitke na super pregledimaJelenkočestitke na dečkiću, bome brzo je pokazao alat
Bit ce to sve okej 😍😍😍😍😍
2014 ab 😔
2019 biokemijska trudnoca
2020 biokemijska trudnoca
2021 +
2022 stiglo nase blago ❤️
2025 + ❤️
Jelenko i Margo cestitam 💛💙
Ne znam kako je kod vas ostalih,zadnjih dana mi se trbuh bas primijeti, zategnut je i zaobljen a pupak je kao rupa bez dna 🙈 Nisam ocekivala da ce se ovako rano promijeniti, pogotovo da nece biti prema vani kao inace kod trudnica.
Danas nam je 17 tj. i moj cudni iscjedak/krvarenje je zadnjih dana prestalo, nekad osjetim da sam procurila pa bude bjekasto ali to je rijetko,cesce je blago zuckasto ali pretpostavljam da je tako kad se osusi na ulosku, nista ne boli i ne pece.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jelenko i Margo čestitam na super pregledu ❤️ Jelenko brzo se pokazao dečkić.. 😃
Ninica6 bit će sve u redu.. Samo odmaraj, miruj.. Apsorbirat će se hematom.. Ja sam se ga riješila tek u 20tt.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji