Pozdrav trudnice 🙋♀️
Jako sam puno u zaostatku, ova sedmica mi je bila haoticna.
Dvije svadbe u 5 dana, putovanje 4h u jednom pravcu, vracanje sutra ujutru pa direkt na posao.
Umorna sam i nikakva.
Iskreno, jako me je strah sutrašnjeg pregleda.
Stigli su mi nalazi krvi i urina, schinin cini mi se da se ti razumijes u ovu problematiku. Oprosti ako sam pogresnu osobu navela..
Koliko vidim urin mi ne valja, crp je povisen mada i imam povecan iscjedak od pocetka trudnoce ali me nista ne boli niti pece..
https://ibb.co/C1y1RPb
Bok curke!
I kod mene jaci iscjedak, bijeli, prozirni, zuckasti, kako kada. Pocela sam nositi gacice za presvlacenje na posao, da ne sjedim u tako mokrom bas. Spavam najvise na trbuh pa se prema boku namjestim, podignem jednu nogu u koljenu prema gore. Na ledjima nikad nisam mogla bas coriti, najljepse mi na trbuhu ili nekako bocno. Vidjet cemo kad se trbuh krene povecavati kako ce to biti. Zasad mi nije nista posebno vidljivo, jer uvijek imam tu svoju skembicu/slauf pa valjda jos maskira drugo stanje.
Rijesila jutros Harmony (u Zg se u Hondlovu prvo ide pa onda izvaditi krv - izvadila sam u Synlabu u Kraljevicevoj), i potvrdjujem, 3 radna dana se ceka nalaz. Znaci cetvrtak popodne ili petak bude. Joooooj ide sad strikanje...
Cure obavila sam u Petrovoj vađenje krvi i uzv za kombinirani. Po mengi sam trudna 12+1 po uzv 12+0 presretna s obzirom na moje duge cikluse što nije skoro nikakva razlika 😁 Beba je u redu, velika 5,37 cm, prisutna nosna kost, zatvorena kralježnica, nabor 1,00 mm 🤞 I šta je najbolje ženskica mi je rekla inače to sada ne govorim ali vrlo vjerojatno muško😅 U čudu sam😅 U četvrtak opet u zg kod svoje dr u trudničku sa tim nalazom valjda će biti gotov do tad
Bravooo super 💙💙
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure, evo i mene s pregleda.
Sve je super, beba ima 7 cm, NN 1 mm.
Sve u potpunosti u redu.
Spol jos ne znamo 😀
Kontrola 1.9.
Bravo za bebicu 🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam cure na dobrim pregledima!
Kako se brzo deckic pokazao, mene bas zanima hoce li i meni sutra vidjeti na ultrazvuku nesto.
Uzasno me panika za sutra, bas sam sva neka zbunjena i imam osjecaj da sati prolaze kao godine.
—-
Ja mislim da je crp trudnicama uvijek malo povisen? Kao da sam negdje to procitala
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cestitke na lijepim urednim nalazima.
Ja sam danas vadila krv za panoramu. Prosli put sam cekala dugihh 11 dana. Ne znam ni sama koliko sam puta refreshala mail u tom periodu. Danas se osjecam puno mirnije iako imam kao neki glup osjecaj jer bi s obzirom na prosli put valjda trebala bit jos pod vecim stresom i nestrpljivija. Vidjet cemo kako ce bit kako dani budu prolazili.
FF nije sigurni pokazatelj da je sve ok ili nije al kazem ja sam imala dosta velik i poslije su mi rekli da zna biti ukoliko se radi o nekom sindromu. Ne bi zeljela da se neko lovi na to kao 100%.
Lori 💜
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cestitam cure ne dobrim pregledima... bit ce puno deckica ovu zimu 💙💙
Moj muz nikako ne vjeruje da je decko iako mi je dr potvrdila, pa cu zamolit na 4D da jos jednom kazu spol pred njim hahah on stalno ispituje, sta ako se rodi curica na kraju, ima dosta takvih slucajeva, mislim da si je ustvario zelio jos jednu curu pa se mozda jos nada haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Hvala svima🤩 Vidjet ćemo dali će ostati dečko i dalje nakon anomaly scana za kojeg sam se danas upisala isto tamo 21.9. taman par dana prije rođendana 😅🤞 Dragi je sav ponosan jer on od prvog dana govori da je muško 🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cestitam cure na dobrim pregledima!
Kako se brzo deckic pokazao, mene bas zanima hoce li i meni sutra vidjeti na ultrazvuku nesto.
Uzasno me panika za sutra, bas sam sva neka zbunjena i imam osjecaj da sati prolaze kao godine.
—-
Ja mislim da je crp trudnicama uvijek malo povisen? Kao da sam negdje to procitala
Zna biti da; meni je otpočetka 25, a nemam nikakvu upalu, prošla sve kontrole 🤷♀️
Lucija 16.12.2021.💗
Cestitam cure ne dobrim pregledima… bit ce puno deckica ovu zimu 💙💙
Moj muz nikako ne vjeruje da je decko iako mi je dr potvrdila, pa cu zamolit na 4D da jos jednom kazu spol pred njim hahah on stalno ispituje, sta ako se rodi curica na kraju, ima dosta takvih slucajeva, mislim da si je ustvario zelio jos jednu curu pa se mozda jos nada haha
Bit ce puno deckica 🥰💙
Mislim da i na jesenskim bebicama vode dečkići isto 💙
Taj 4D je baš poseban 🤗 moj je 6.8.
koja je cijena tamo gdje ces ici? Kod nas je 500kn, mozda zato jer su među jedinima koji rade 4D u Puli. 🙈
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji