Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    24. Srpanj 2021. 23:12

I da, da ima višu ručku pošto smo muž i ja viši ljudi🤣

Lucija 16.12.2021.💗

Bruna257
    24. Srpanj 2021. 23:12

Vidim da svaku od nas nešto boli... Mene recimo boli dupe i donji dio kad idem sjesti, posebno ako sjednem na tvrdu stolicu.... Imam grčeve u crijevima i to me posebno iritira jer me želudac boli,i kao da kamen imam.... Već sam toliko umorna od svega toga, i razmišljanja, a nisam još ni 3mj t..... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• mamasita05
    24. Srpanj 2021. 23:13

Taya ♥️

Pozz trudnice.. vidim svaku od nas nešto muči.. Ja također nosim jako nisko pa me dosta znaju leđa zezati i ne mogu biti dugo u pokretu.. Prođe jedino kad mirujem.. A ove vručine me ubijaju.. Baš me zeza spavanje i tlak a iz kuće ne mogu prije 17h jer se rušim od mučnina..
    Nego.. Molim vas za savjet što se tiče kolica, koja imate ili koja je najbolje nabaviti? Meni je to sve još nepoznato (prva beba).. 🙊

Hej
    Nedavno nas je nekoliko pisalo za kolica. Mi imamo od prve bebe, koristili smo ih 9-10mj, Cybex Balios S. Cesto idemo na put i ta kolica nam uzmu puno mjesta u autu, iako nisu prevelika, kako su inace ostala kolica 2u1 ili 3u1. Opcenito sam jako zadovoljna s njima, al zbog putovanja smo uzeli Metro jer su skroz mala i lagana. S njima sam odusevljena i voli se voziti u njima. Moj savjet je uzet 2u1, bez jaja, jer jaja koja inace dodu uz 3u1 su vecinom jako losa i neudobna. Radije uzet udobnije jaje, pogotovo ako planiras na putovat s bebom sat, dva, pet.. Imamo jaje cybex aton M isize, idu do 87 cm ili 13kg, al mi ga nismo koristili do te visine, niti tezine jer mi je djelovalo usko, beba je krupnija. S 10 mj smo presli u sironu S i otkad je imamo, voznja nije nimalo dramaticna. 😊

freya_444
    24. Srpanj 2021. 23:13

Embarasada

Cure, jel voli koga trtica tj vrlo vrlo donji dio leđa ali nekako široko područje ne samo 2 cm trtice. Baš mi je čudno i.sve mi se teže kretati…bas osjetim. Jel ima koja taj problem? Bila sam na masaži u petak ali nije mi ništa posebno radila po donjem djelu a i inače me nikad ništa u donjem djelu nije bolilo, samo uvijek vrat i ramena od sjedenja

Jesi probala pošpricati malo magnezija u spreju?

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    24. Srpanj 2021. 23:14

mamasita05

Taya ♥️

Pozz trudnice.. vidim svaku od nas nešto muči.. Ja također nosim jako nisko pa me dosta znaju leđa zezati i ne mogu biti dugo u pokretu.. Prođe jedino kad mirujem.. A ove vručine me ubijaju.. Baš me zeza spavanje i tlak a iz kuće ne mogu prije 17h jer se rušim od mučnina..
    Nego.. Molim vas za savjet što se tiče kolica, koja imate ili koja je najbolje nabaviti? Meni je to sve još nepoznato (prva beba).. 🙊

Hej
    Nedavno nas je nekoliko pisalo za kolica. Mi imamo od prve bebe, koristili smo ih 9-10mj, Cybex Balios S. Cesto idemo na put i ta kolica nam uzmu puno mjesta u autu, iako nisu prevelika, kako su inace ostala kolica 2u1 ili 3u1. Opcenito sam jako zadovoljna s njima, al zbog putovanja smo uzeli Metro jer su skroz mala i lagana. S njima sam odusevljena i voli se voziti u njima. Moj savjet je uzet 2u1, bez jaja, jer jaja koja inace dodu uz 3u1 su vecinom jako losa i neudobna. Radije uzet udobnije jaje, pogotovo ako planiras na putovat s bebom sat, dva, pet.. Imamo jaje cybex aton M isize, idu do 87 cm ili 13kg, al mi ga nismo koristili do te visine, niti tezine jer mi je djelovalo usko, beba je krupnija. S 10 mj smo presli u sironu S i otkad je imamo, voznja nije nimalo dramaticna. 😊

Slažem se ovo za jaje definitivno🤞💪😊🤗

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    24. Srpanj 2021. 23:49

Cure hvala na savjetima 😃

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Lori🍀
    25. Srpanj 2021. 08:37

Jutro 😊
    Kako ste? Zelim vam svima lijepu nedjelju, bez mucnina i sl.radosti😥
    Tierra hvala na info za Harmony. 3 radna dana je super. Onda sam ja nesto pomijesala, mozda mi je to rekla za Qualified. Ja cu uzeti prosireni panel ima li to kakve veze?

37 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

aurora12
    25. Srpanj 2021. 08:56

Jutro cure, nadam se da bar neke od vas uzivaju na moru, nije lako na ovim vrucinama ☀️
    Taya i nama je prva beba, ja se ne usudim jos gledati stvari za bebe ali na kolica sam bacila pogled jer nista ne znam o tome. Imas blog strollerica, tu jedna mama recenzira kolica i mislim da je korisno. Sve ovisi jeste na selu/u gradu, s liftom ili bez. Mi smo u gradu na 3.katu bez lifta, ali moji zive na selu, muzevi na otoku i neka gradska lagana onda nisu dovoljna. Svidaju mi se recaro celona, imaju i gradsku verziju sadena ali jos smo daleko od pravog biranja. Muzev brat ima bugaboo fox2 ali meni se cine nekako glomazna iako su sigurno dobra.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    25. Srpanj 2021. 09:16

Znam da su dosta nahvaljena i kinderkraft prime, ali nisam ih još vidjela uživo. Morat ću do Zagreba, tamo je veća ponuda nego u Puli sigurno...možda do westgatea i onda ćemo odmah obaviti i shopping ostalog u Ikei 😊☺ to smo mislili u 9/10. mjesecu kad budem još se mogla kretat bez da se uspušem 🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

Jelenko93
    25. Srpanj 2021. 09:32

Jutro cure evo danas sam ušla u novi tjedan 12i
    https://ibb.co/pbgR5xr
    Jedva čekam da mi iduću nedjelju piše 2 tromjesečje 😅 Mislim da ću onda postat nekako pravo svjesna svega iako već osjećam sada promjene na sebi.
    Sutra idem u Petrovu vaditi krv i na ultrazvuk za kombinirani probir, zanima me što će mi reći, dali su sve mjere u granicama🙈 Sutra će mjeriti nuhalni jel tako? Malo sam nervozna ali ništa strašno, više zato da opet vidim bebu kako skakuće samo me zanima kako će onda uspjet sve pravilno izmjerit ako bude tako u pokretu🤔

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.