Josipa- meni ginekolog u svakoj trudnoći briseve radi na prvom pregledu čim je trudnoća potvrdena. Prva trudnoca uredna skroz, druge dvije evo vučem te beštije, pa izliječim pa evo opet. Tako da sam realno svaka 2 mj na brisevima zadnjih godinu dana.
Dao mi je 2 antibiotika, jedan za ureu i jedan za streptokok i naravno rojazol odmah za gljivice. Nadam se da cemo izliječiti.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas, hvala ti,bas sam citala tvoje postove da vodis borbu pa sam se i sama malo zabrinula jer nisam to obavila vec…da kucnem o drvo, nikad nista nisam imala,dragi je imao ureaplasmu a ja ne,on je nakon antibiotika odradio spermiogram i spermokulturu i negativan je,tako da je cist. Racunam,onda ne bi ni ja trebala imati nista jer sam radila briseve nakon njegovog pozitivnog. Htjela mi je zadni put to uzeti ali bilo je popodne i zurila sam na posao,nisam imala vremena skoknit kuci da ostavim to u hladnjak do jutra. Uhhh sad me trta da mi je termin za briseve previse daleko 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ A na potvrdi trudnoce uzela mi je papa test,pa zasto mi i to nije odmah…joj joj
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure moram vam se pohvalit da danas po prvi put se mali gospodin naguzio tako da se bas vidi, bas sam ss onako punog srca nasmijala
https://ibb.co/ct3Pd4Y
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure moram vam se pohvalit da danas po prvi put se mali gospodin naguzio tako da se bas vidi, bas sam ss onako punog srca nasmijala
https://ibb.co/ct3Pd4Y
Preslatko 💞💞
A evo i nas danas, malo smo vježbali 😇👶
https://ibb.co/MhB1QWP
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Cure, moram vas nešto pitati, nikako da napišem...
Prije dva dana sam išla kod mog doktora opće prakse, da vidimo šta ćemo sa tim sinusima koji me toliko zezaju već zadnjih tjedan dana. Rekla sam mu da sam trudna, dao mi je gotove kapi koje se rade u ljekarni, sa sastojcima fiziološke, efedrinom, malo kortikosteroida, deksametazona...
Rekao je da smijem to uzimati, te da se to daje i djeci u nekoj maloj količini, ali da je to čisto za lokalnu primjenu i da mi za tih par dana uzimanja neće ništa biti, da se kapi ne apsorbiraju u tijelo.
Poslala sam mojoj gin recept, nije baš najbolje uspjela vidjeti što je točno tamo, pa sam joj rekla isto što i vama sada ovdje, pa je rekla da ako je doktor rekao da mogu to koristiti da je to onda ok, a da ako nije siguran da bi rekao da nju pitam da li smijem koristiti to.
Uglavnom, malo imam brigu da nešto ne bude sa bebom, evo htjela sam to sa vama podijeliti, nadam se da se ne trebam brinuti previše
Doktor je stvarno ok i normalan i vidim da ne bi dao baš bilo što.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav svima! Okurazila sam vam se pridruziti. Ukratko, moja prica je da smo nakon duljeg bezuspjesnog pokusavanja obavili razne pretrage, kod mene utvrdjena smanjena ovarijska rezerva i krenuli smo u mpo vode. Imali smo srece da je uspjelo iz prvog protokola, ali nazalost srceko je prestalo kucati s 9 tt pa sam morala na medikamentozni prekid. Nakon oporavka sam bila u pripremama za sljedeci postupak, do kojeg nije doslo jer nije dosla ni m i imali smo srece da sam ostala prirodno trudna. Jucer sam s 12+2 bila opet na pregledu i sve je u redu, crl 55.6, nuhalni 1.3, sve uredno. Nalaz kombiniranog probira je uredan, sve je rizik manji od granicnog osim naravno dobnog rizika. U ponedjeljak idem obaviti Harmony. Dosad sam s 9 tt imala B hemoliticki streptokok i enterococcus faecalis, sto je nakon ture antibiotika rijeseno i zadnji urin je sterilan. Sljedeci pregled mi je 18.8., za tad opet standardno pretrage krvi i urina + TORCH.
Mogu vam reci da isto ludim kako se koji pregled priblizava, a najteze mi je bilo psihicki probiti barijeru prijasnjeg pobacaja i sve to popratno. Trudim se sto vise biti kul u glavi, ali vidim da cu strikati ekstra dok cu cekati rezultate Harmonyja.
Jos nismo nikom govorili, stalno me taj neki strah da nesto ne ureknem prati, ali moram se prepustiti i nadati najboljem. Planiram sutra reci na poslu (tremaaaa), za vikend mami i drustvu. Kao da se bojim prevaliti te rijeci preko usana i napokon se opustiti. Kad ce taj blazeni osjecaj, pitam se, pitam
E da, ja sam vam isto bila jaaaako umorna, poslije posla bih se samo srusila spavati i spavati. Nisam povracala, ali sam imala mucnine, okretao mi se zeludac, puno toga mi je smrdilo, a posebno voda, dakle to mi je bio sok jer inace puno vode pijem, a nekoliko tjedana mi je taaako smrdila da joj nisam mogla primirisati. Nije mi ni sad nesto mirisljava, ali barem je mogu popiti.
Toliko od mene zasad, moram proci i kroz prijasnje stranice da ulovim teme i pribiljezim si savjete - svaki ce dobro doci.
Svima zelim uredne i mirne trudnoce!
Draga Clarissa, drago mi je da se sad druzimo i na ovom forumu 🥰 i naravno,da je bebica kako treba!
Bit ce to dobro,js vjerujem da nakon 12.tjedna draaaasticno pada mogucnost za spontanim i da ce nase bebe biti zdrave i rođene u terminu 🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Nemamimena - mislim da nema straha! Moja frendica je dobar dio trudnoce koristila kapi za nos, rekao joj je gin da bolje da moze disati, nego da se muci!
Clarissa dobro dosla! I ja sam ivf kolegica 😀, drago mi je da je uspjelo na kraju spontano! A vidim imas jos jednu blastu za brata ili seku.
Sto se tice strahova, sve znam, bas smo neki dan pricale o tome. Ja drhtim do utorka kad mi je iduci pregled i kao za inat me sad pred pregled sve boli, grci, stisce, smara.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Clasissa Čestitke na bebi.. ❤️ Puno nas cura zbog prijašnjih iskustva ima te strahove da se nešto ponovo ne desi.. Mislim da tako dugo dok se bebe ne rode da će to tako biti, barem kod mene.. A onda počinju drugačije brige.. 😃 Sad se samo opusti, razmišljaj pozitivno koliko to god možeš i uživaj u trudnoći.. 🤰Sretno kod obavještavanja svojih da dolazi malo klupko sreće 🥰 mislim da će svima baš biti posebno drago.. 😃
---
Trudnice predivne ste s ovim malim trbuščićima ❤️ Baš je predivan osjećaj kad se nešto tako malo migolji u bušici.. I moja se curka voli naprčiti.. 🥰
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji