Sretno svima na pregledima danas 🥰
Mene ubija ovo ležanje, nisam za ništa.... Dani tako sporo idu, tolko posla po kući i oko nje, a i curka danas završava vrtić prije 3tjedne stanke... Bit će veselo sljedeća 3tj 🥴🤣 mene probava zeza na najjače ... Ne znam s čim si više pomoći... Idem na WC sada svaki dan, ali takvi grčevi po crijevima da mi je muka evo jutros već cijelo jutro....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja sta god pojedem,stomak se napise i stvrdne kao da sam 6 mjeseci trudna…ne pretjerujem!
Prorijedili su mi se odlasci na wc,nisu cise svakodnevno i to me strasno muci. Zna mi pomoci sumeci magnezij od dietpharm,smanji grceve i nadutost i pokrene crijeva
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ja sta god pojedem,stomak se napise i stvrdne kao da sam 6 mjeseci trudna…ne pretjerujem!
Prorijedili su mi se odlasci na wc,nisu cise svakodnevno i to me strasno muci. Zna mi pomoci sumeci magnezij od dietpharm,smanji grceve i nadutost i pokrene crijeva
Ja uzimam magnezij Direkt, inače mi odličan... An danas me baš ta crijeva muče, možda mi doručak nije sjeo, zaželjela sam se nesquick čoko kuglica s mlijekom.. i od tad muka... Inače ništa šumeće kod mene nejde, čak ni Cedevita jer od toga povraćam, ne samo sada nego i inače...🤦🙈 Tako da mi je ovaj od biolektre magnezij super riješenje...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure, nemojte zaboraviti piti puno vode! Voda je za probavu jako važna 🤗🤗🤰
Ja se nekad i silim ju piti, al sad sam se baš naviknula 💪
Lucija 16.12.2021.💗
Cure ja danas bila na uzv abdomena zbog jetre i toga i to je sve u redu hvala bogu ali je dr usputno rekla da će sekundu malo bebu vidjet, prvo sam pretrnula jer nisam to očekivala i bilo mi je u glavi šta ako nešto nije u redu i sad to ovako saznam da bi na kraju lijepo preko trbuha vidjela bebu kako skakuće 🙈 Oči su mi se raširile koliko god su mogle nisam mogla vjerovat,kako se sad već lijepo vidi bedrena kost, lisna kost, rukice, sve i skakuće 🤩
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure ja danas bila na uzv abdomena zbog jetre i toga i to je sve u redu hvala bogu ali je dr usputno rekla da će sekundu malo bebu vidjet, prvo sam pretrnula jer nisam to očekivala i bilo mi je u glavi šta ako nešto nije u redu i sad to ovako saznam da bi na kraju lijepo preko trbuha vidjela bebu kako skakuće 🙈 Oči su mi se raširile koliko god su mogle nisam mogla vjerovat,kako se sad već lijepo vidi bedrena kost, lisna kost, rukice, sve i skakuće 🤩
I ja sam bila na uzv abdomena zbog jetre i isto mi je bebicu pogledala al nakratko 💖🤗🤰
Lucija 16.12.2021.💗
Aaaa prekrasno Jelenkooo!
Ja bas gledam svoj i Brunin potpis i nije mi jasno kako meni s 11+2 pise jos 201 dan do poroda, a tebi Bruna s 10+4 jos 198. I jaaa bi da je manjeee 😂😂
Cure u 11.,12. tjednu, su vam se stisale mucnine?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee, ja vise nemam mucnine. Jave se samo na pomisao na ribu. Danas sam 12+1.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bravo ☺☺
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Baš lijepooo bravo bebice!🤗🤗💖
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji