Mila majko, sve ste neke prepelice, pero laka kategorija sa 50+kg .. ja ne ću ni spominjati kolko kila imam, al sam još uvijek na -6 od prije t…
Kupaći imam neki još od prve t koji mi je tada bio veliki, sad bi možda bio ok, jednodijelni.. i imam ih nekoliko dvodijelnih koji su mi donji dijelovi ok, jedino za gornje ne znam di kupit nešto pametno jer su mi svi mali u košaricama…. Nego, mene i danas probada lijeva strana, sada da li je jajnik ili koji vrag, al to je onako tupasta, ponavljajuća bol, ko ono u startu kad sam se pribojavala vanmaternične…
Bas i ja citam… lake kategorije…ja cu danas na vaganje u ljekarnu ako nista drugo jer ova moja zamjenska nit meri tlak nit urin nit vaze… jedva cekam svoju da prođe i ova sezona… na prvom pregledu je bilo 77.5kg ( 7+6t.t./ 08.06.) Nesto imam osjecaj da ce bit mozda +1 al budemo vidjeli s obzirom na bezapetitno stanje od pocetka
I da se nadovezem... davno je to bilo 😂😂😂😂 prvu trudnocu sam pocela sa 42-43kg i na porodu je vaga pokazala +38kg znaci ravno 80 i nesto g a sin je rođen sa 3150g... visoka sam 169... uglavnom nakon godinu sam bila na 55 i tako i ostala do unazad 5 kad sam prestala sa pilulama... inace sam vec 6g u braku i ovo je 4 u pokusajima... imala sam par god prije toga problema sa zeludcem i ustanovili su da necu imat vise djece zbog neke ciste i tako dosta obiteljskih problema i tragedija ... al evo uz more nekih tableta i cajeva na milion vrsta i kojekakvih sokica i limunica i babskih savjeta sve se rjesilo po pitanju bebice.... boze kad se samo sjetim tog perioda.. nedaj boze nikom al s obzirom da mi je sad ljepo u zivotu i da se sve nekako dovelo u red necudim se ovim kilama... kod mene svi vole fino papat i ja najsretnija kad su svi siti i zadovoljni tako da ocekujem minimalno +10 kad zahladi malo 😂😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
pozz lijepe trudnice, taman obavljen pregled, sve je okbeba je napredna i aktivna te kaze doktor da je za sada sve uredno
saljem veliki poz od nas dvoje
Čestitam, bravo 🥳🥳🎉🎉
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Ja sam išla u teretanu dva mjeseca prije nego sam zatrudnila iz razloga da skinem još nešto kg do vjenčanja zbog straha da neću stati u vjenčanicu pošto sam je kupila dosta rano, kad sam shvatila da bi mogla bit trudna sam prestala ići jer su to bili visokointenzivni treninzi. Sad samo molim boga da stanem toliko da izdrži za slikanje pa će ju poslije otpustit pošto se na leđima veže 🤣 A kako poslije bude bit će, skinut će se nekad kile 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Čestitke na super pregledima, cure! 🤗
Ja sam ponavljala urinokulturu i nalaz mi je uredan ipak.. Slušajte doktore, ali i neki svoj osjećaj, samo to ću reći..
Sljedeći tjedan idem vaditi krv za Nifty, pretpostavljam da će tada mjeriti i nuhalni jer još nije.. Kakva je procedura inače?
pozz lijepe trudnice, taman obavljen pregled, sve je okbeba je napredna i aktivna te kaze doktor da je za sada sve uredno
saljem veliki poz od nas dvoje
Bravo mama i bebica 💖💖💖
Lucija 16.12.2021.💗
Cure kak stojite s iscjetkom? Meni se inace povecao u zadnje vrijeme a danas i jucer mi je bas obilniji i jos sam na moru i u badicu pa nisam uspjela prouciti konzistenciju. Bas su mi se smocile gacice i zabrinulo me da nije to mozda plodna voda??
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Avica, za ovo su pricale vec cure ovdje da im se isto desilo na izlasku iz mora pa sam i ja moru očekivala isto, ali nije meni bilo. U svakom slucaju mislim da je to ok
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Evo nas s pregleda... kako dom zdravlja nema UZV, svaki pregled mi je u dva navrata 1. pregled u domu zdravlja - vaginalni pregled da vidi dal sam zatvorena i da se prođu svi nalazi i sva pitanja
2. pregled kod privatnika - UZV
Doktor danas kaze da je sve ok, cc zatvoren
Za grceve mi je rekao da uzmem magnezij dietpharm 375mg, jedna sumeca dnevno
Za probavu da pazim na prehranu, jedem sljive, spinat, hladno mlijeko... a za bas veci zatvor mi je dao testni primjerak neki proizvod koji se primijenjuje rekralno i za 20min bi trebalo olakšati pražnjenje. Jel netko ima neku preporuku probiotika za oralnu primjenu mozda? Jer bi mi ovo bilo bas kad se desi zatvor, a ja bi ga radije sprijecila ranije.
Sutra smo na UZV pregledu. Narucila sam se za 4D, to su mi rekli tamo kao da je to anomaly jer je to detaljniji UZV pregled.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Cestitke tierra i anci ❤
Sto se kila tice ja svoje od prve trudnoce nikad nisam do kraja skinula, ostala trudna sa 45, isla rodit sa 67, po porodu otislo 10, uapjela sam skinuti do 55 i odrzavala to do proslog ljeta kad mi se tijelo valjda prezasitilo kontracepcije i naglo se udebljala 8 kila koje nikako nisu isle dolje, fozicki sam smrsavila, ali kilaza ostala ista i sad sam s tih 63 ostala trudna, u pocetku pala jednu kilu i vratila ju sad, tako da racunam da sam na +1, nadam se da necu dobit kao u orvoj trudnoci jer ocito bas teako skidam kile pa se bojim kolika bi borba bila
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam otkrila super stvar za probavu.... To smo koristili kad mi je S zadržavala stolicu... Kivilaks.. kupi se u ljekarni, na potpuno prirodnoj bazi, na bazi sirupa kisika,suhe šljive i suhe smokve.... Gusti sirup,siguran za djecu i trudnice... I ukusan 👍 natašte velika žlica i bude bude super. ..googlajte 😉
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji